עבור לתוכן

שדרוג כרטיס מסך HD7950 - שודרג ל GTX970

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם וערב טוב 

קניתי לא מזמן את המשחק החדש של ghost recon wildlands , ויחסית למחשב המיושן שלי הוא עובד יפה על הגדרות LOW ב 1080P אך לא מספיק יפה כמו שאני רוצה שזה יהיה עם FPS שיספק אותי .

התלבטתי קשות אם להחליף חצי מחשב עכשיו ולקנות 1070 או אפילו לעוף על 1080 ( גם TI ) בשביל לשחק ב 4K עם מסך ענק ( 40" או באזור הזה ) אבל אחרי שהבנתי שהמשחק הזה נורא כבד ב 4K וה FPS שם ממש בדיחה , ירדתי מכל הסיפור ( גם כן מצריך המון השקעה וישפך כסף סתם ..) 

מתלבט אם לקנות BF1 , אחרי ששחקתי 3 שנים ב BF4 עד שהמשחק התפגר והוציאו פאטצ' שהרס את ההגדרות גרפיקה בגלל הכרטיס שלי - היה לי בעיות עם client lowframerate משהו הזוי - לא משנה .. 

נכון להיום המפרט שלי הוא I7 2600K ב OC יציב על 4.3 

לוח p8p67 deluxe אם זה כזה משנה 

8gb g.skill 2133mhz 

ספק antec 450w  - שתי מסילות של 18A ( מקווה שלא אצטרך להחליפו גם ) 

ומסך מיושן 1080P TN Samsung 2494

מסך אני כנראה אקנה אחד אחר אולי dell ips נראה כבר .. אבל אשאר על הגדרת ה 1080P 

ההתלבטות היתה בין 1060 ל- 480 , 580 החדש עשה פאדיחה ולא שינה כלום רק ניהיה גרוע יותר וצורך חשמל בצורה מואצת .. 

תקציב 1300~ 

אשמח להסברים והצעות 

תודה רבה !

פורסם

זה ה-VP450P? 

אני אישית מציע לבחור ב-480 או 580, אלו אופציות עדיפות על 1060 במחשבה לטווח רחוק. 

פורסם
  • מחבר
ציטוט של NAND

זה ה-VP450P? 

אני אישית מציע לבחור ב-480 או 580, אלו אופציות עדיפות על 1060 במחשבה לטווח רחוק. 

כן בדיוק זה הדגם ! 

את ה 480 יש לו יתרון ב DX`12 ב BF1 ממש אהבתי 

ב ghost recon קצת פחות 

עם ה 7950 שלי , ( כרטיס שני כבר , הקודם נשרף בהפסקת חשמל ) - מאוד מרוצה מהכרטיס הזה במיוחד אחרי OC הוא פשוט היה פנתר לתקופה שלו :) , 

אין לי שום דבר נגד AMD , להפך ! אני בכיף אקנה את RX480 , אבל gtx 1060 קורץ ( שהוא מעט יותר חסכוני בחשמל ועוד כמה פיצ'רים שאני לא זוכר כרגע ..) 

אין לי יותר מידי מה לבחור כאן או זה או זה , טווח רחוק כבר לא מעניין אותי , אני רוצה שיריץ לי את שתי המשחקים הללו - אני לא עושה יותר מידי כבר , קצת להכניס חיים למכונה הזו 

פורסם

אם אתה כבר קונה מסך חדש - לדעתי אתה צריך כבר להסתכל על הRX580

http://plonter.co.il/detail.tmpl?sku=11265-05-20G

לפי הבדיקות שראיתי - הספק שלך יוכל להתמודד עם הRX580

יחד איתו הייתי מוסיף את המסך הבא:

http://plonter.co.il/detail.tmpl?sku=C24FG70-PC

מדובר במסך VA 144HZ של סמסונג שתומך בfreesync עם הRX580. לדעתי שילוב מצויין, ששווה את התוספת הכספית.

פורסם

הספק בעקרון יחזיק, זאת מערכת שהולכת לצרוך סביב 300-320 וואט במשחק רק מה-12 וולט, אבל לדעתי זה מאוד, מאוד גבולי.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של אור כהן

אם אתה כבר קונה מסך חדש - לדעתי אתה צריך כבר להסתכל על הRX580

http://plonter.co.il/detail.tmpl?sku=11265-05-20G

לפי הבדיקות שראיתי - הספק שלך יוכל להתמודד עם הRX580

יחד איתו הייתי מוסיף את המסך הבא:

http://plonter.co.il/detail.tmpl?sku=C24FG70-PC

מדובר במסך VA 144HZ של סמסונג שתומך בfreesync עם הRX580. לדעתי שילוב מצויין, ששווה את התוספת הכספית.

מה היתרון במסך VA לעומת IPS ו TN לצורך העניין ? 

והקימור הזה 

נ.ב מחיר נראה לי הכי נמוך בארץ ל 580 לגירסה הזו , ראיתי רק ג'יפהביט ( שהם לא ממש מומלצים לפי הבנתי בגלל בעיות במאוררים ? או בקירור ? ) 

וליאור אני מאוד מקווה שהספק יחזיק ולא יעשה בעיות , יש לי עוד ספק בבית שעדיין חי ובועט אבל הוא כבר זקן מידי לשטויות האלה :) liberty 400w סוס עבודה מאז 2006 

פורסם

הVA ידוע כבעל ניגוד עמוק יותר ודיוק צבעים יותר טוב, אך עם ghosting. במסך הספציפי הזה סמסונג פתחו מנגנון שעוקף את הבעיה - כך שאתה מקבל זוויות צפייה רחבות, צבעים חיים וביצועים של מסך גיימינג מקצועי.

בנוגע למחיר - חיפשתי את הנמוך ביותר. על פי הביקורות לא ראיתי הצדקה להוציא יותר.

*הערה - מה שכתבתי בנוגע לVA רלוונטי בעיקר למסך הנוכחי. הVA, IPS וTN הן טכנולוגיות שונות, כל אחת עם היתרונות והחסרונות שלה.

מבחינתי - אני שם דגש על מסך שיכול להפיק צבעים טובים בכל זווית - והVA עונה על דרישה זו. בנוסף - הוא מאפשר לך לשחק עם עד 144HZ - שזה מעולה.

פורסם
  • מחבר

טוב תודה חברים , אירגנתי בסוף GTX970 דרך חבר 

הכל עובד בצורה משגעת !!

מסך כרגע לא אשדרג , מספיק מה שיש 

עד הקניה הבאה עוד שנתיים :) שיהיו כרטיסים חזקים מספיק להחזיק משחקים כמו שצריך ב 4K לפחות ב 60 FPS יציב ..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים