עבור לתוכן

מחשב נייח לסטודנט לעריכה גרפית 5K

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש השבוע את המחשב (אני מתחיל לעבוד כפריילנסר וצריך מערכת חזקה ויציבה)

1. מה התקציב המקסימאלי? 5,000

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל (גם ככה לא תקציב מדהים למחשב לגרפיקה :)

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500-600 ש"ח

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית - לימודים ופרנסה.

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות אדובי למינהן, בעיקר פוטושופ, אפטר אפקטס ואילוסטריטור , הכבדה ביותר היא פרימייר (לעריכה ממש קלה - לא 4K מטורפים של שעות), בד"כ עובד עם 2-3 במקביל.

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד למשחקים

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). Dell LED IPS 23.8 דגם SE2416H 

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. הכל יש למעט המחשב עצמו (:

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? לא קריטי, אבל יושב בסלון של דירה קטנה יחסית שלא יהיה ממש ממש מרעיש

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? מערכת הפעלה, הפשוטה ביותר, לא קריטי אם עברית או אנגלית

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. כל מקום ברדיוס של שעה נסיעה מרמת-גן יכול להיות אופציה (אין בעיה גם עם משלוח)

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? השבוע אם ימצא משהו מתאים (:

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? אני מתאר לעצמי שבתקציב כזה זיכרון הRAM יהיה 16GB - בעתיד אני מתכנן לשדרג ל32GB אבל לא חושב שזה נחשב שדרוג מאסיבי.

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות:

ברור לי שזה לא התקציב המושלם למחשב לגרפיקה, פשוט בתור סטודנט שנה אחרונה שמחזיק גם דירה ברמת גם - זה מה יש (: אשמח למקסימום שניתן להוציא מהתקציב.

עד עכשיו עובד על MACBOOK AIR שנותן עבודה אבל התחיל להתעייף ממש ואני חושב שכל מחשב נייח יהווה שיפור לעומתו.

תודה רבה לעוזרים!:x

פורסם

היי

להלן מפרט די סטנדרטי לצרכים בכפוף לתקציב.

המארז ממש חרישי. אם לא נראה לך, אפשר כמובן לקחת יותר זול ויותר רועש מן הסתם.

logo-dark.png
מפרט זה הורכב ב - www.startpc.co.il - סטארט מחשבים
אודים | חיפה | תל-אביב | אשדוד | קריית מלאכי

מעבד + לוח אם: 1890 ₪ - Quad Core i7 7700 3.6Ghz + Gigabyte H270-Gaming 3 S1151
קירור אוויר למעבד: 119 ₪ - * מבצע * - Arctic Freezer 7 Pro Rev.2
זכרון: 575 ₪ - * מבצע * - 16G (2x8G) Kingston HyperX FURY DDR4 2400Mhz CL15
כרטיס מסך: 1250 ₪ - * חדש במבצע * - GALAX GeForce GTX1060 OC 6GB
דיסק קשיח: 462 ₪ - * מבצע * - SSD Samsung 850 EVO 250GB SATA III 5 Years Warranty
דיסק קשיח: 311 ₪ - Seagate 2T 3.5'' Sata3 Barracuda 7200RPM 2 Years Warranty
כונן אופטי: 99 ₪ - Asus DVD-RW X24 
מארז + ספק: 719 ₪ - * מבצע * - Fractal Design Define S + ANTEC 650W 80+ MODULAR
תוכנה: 399 ₪ - * מבצע * - Windows 10 64 bit English OEM

מחיר סופי: 5824 ₪ למזומן  
 5940 ₪ לאשראי עד 12 תשלומים

http://startpc.co.il/build/media/build/viewBuild.php?uid=58fc7e0b57766

כמובן שאפשר לראות / לשאול בחנויות אחרות בהתבסס על המפרט הזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים