פורסם 2004 במאי 1121 שנים שידרגתי את המחשב(אין לי כח להסביר הכל) רק תסתכלו במפרט מחשב שלי...השדרוג הושלם ביום המפגש האחרון של הפורום.טמפ' המעבד הייתה 37-8 בערךהארד דיסק 29-30ספק כח(לא יודע איך מצא שם טמפ' בכלל) 36לוח אם 24 מעלות נראה לי משהו כזה.בקיצור מאז המפגש ועד היום הטמפ' כל הזמן עולות לאט לאט. ואני כל הזמן מנסה להבין מדוע. היום הטמפ' הם:מעבד 41-42הארד דיסק 34ספק 39לוח אם 28חשבתי על 2 דברים שגרמו לתופעה:1. יש אצלי אבק בחדר מה שגרם למעבר אוויר פחות טוב והתחממות המערכת כולה.2. שיוניי מזג אוויר והתחממות כללית----מה שנראה לי יותר אפשרי כי פתאום אני מזיע בחדר בעעעע. ואין לי מזגן ארררר.....מה נראה לכם גרם לזה??? ואגב שמעתי על איזה ספרי שמעיף אבק מהמחשב או משהו בסגנון--מה זה???
פורסם 2004 במאי 1121 שנים זה נקרא קיץ גם אצלי בחודש האחרון התחממות כל יום יותר גרוע מהשני, היום זה לא דוגמא טובה כי דיי נעים יחסית לאתמולשואב אבק יעשה את העבודה בזהירות שהמחשב מנותק מהחשמל, יש פחית לחץ אוויר אבל זה גם נורא יקר וגם כמעט ולא מוכרים אותהאתה מנקה את הסינק מידי פעם?!
פורסם 2004 במאי 1121 שנים זה ספריי עם לחץ אוויר...אני מציע לך או שתקנה את הספריי הזה או שתיקח פן לשיערותן ניקוי כללי למחשב , אני מאמין שזה יתן שיפור תלוי בכמות האבק שיש לך שם.וד.א - הטמפ' האלה די טובות אין לך מה להילחץ , אבל בכל זאת תנקה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.