עבור לתוכן

פינוק ויזואלי לבעלי הממון: דל משיקה את מסך ה-OLED השולחני הראשון

Featured Replies

פורסם

יותר משנה לאחר שנחשף בפעם הראשונה, ה-UP3017Q החדש והיחיד במינו (לעת עתה) סוף סוף זמין לרכישה באופן ממשי, ואף במחיר נמוך מהמוצהר

לכתבה

פורסם

גם אדם עם ממון, לא יהיה נקניק בשביל לעבור חבלי לידה עבור מוצר שהגיע רק לראשונה לשוק מסכי המחשב הביתי. וכל זאת מגיע מדל, שהיא לא בדיוק מודל לאיכות.

פורסם

אם דל בשוק המסכים היא לא מודל לאיכות, אף אחת כנראה לא.

פורסם

סמסונג היא אף אחת בשבילך?

פורסם

כבודה של סמסונג מונח במקומה, כיצרנית שלרוב פונה לשווקים תקציביים יותר. כן, ראיתי את מסכי הקוואנטום שלה. כן, אני משתמש במסכים שלה למחשבים מאמצע שנות ה-2000. כן, אני משתמש גם במסכי דל IPS מסוף העשור הקודם.

פורסם

שוב אולי ב 2020 יהיה שילוב של כל האלמנטים שיהיה אפשר באמת לרכוש מסך 30+ אינץ 144 ריפרש ויותר ו OLED ב 4K ומעלה ב 3000 שקל או פחות וגם כנראה כרטיסי מסך יתקרבו לתהליך יצור הקטן האפשרי כל העסק בהתקדמות עכשיו לא ממש בשל

פורסם

לא נביאה אבל על פי כל מפות הדרכים של טכנולוגיות התצוגה ועיבודי הגראפיק.... זה יהיה בפחות מ3000! לדעתי בסביבות ה 1700 ומעלה. זה רק עיניין של זמן ןמי יהיה הראשון שישבור את השוק. אין מה לעשות.. הם מוצצים ומוצצים את הטכנולוגיה עד שמתחילה תחרות.. ואז מוצאים טכנולוגיה חדשה. מזכיר לי את הפרסומת של גידיגוב ובזק. הטכנולוגיה "החדשה" של בזק מתאימה יותר לתקופת האבן! אל תפלו בפח, כל טכנולוגיה שבאה ללא תשתיות היא סתם עוד פיצ'ר שעולה המון. איך גלשתי מהנושא.

פורסם

עדיף לחכות עד שיירד לרמות שפויות.. חוצמזה, מחיר כזה בלי מאפייני גיימינג? קצב רענון גבוה, תמיכה ב-gsync או freesync וכדומה..

פורסם

יא גנובת זה לא מסך OLED זה מסך IPS

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים