עבור לתוכן

לקנות Xiaomi או להמנע מהם?

Featured Replies

פורסם

בתור בעלים של רדמי 3 פרו אני בסה"כ מרוצה קניתי לאישתי את ה4 . השיפור מה3 ל4 הוא בעיקר לספיקרים שעברו מגב המכשיר לתחתית. מכשירים די דומים.

-מצלמה - לא משהו בכלל - בעיה בעיקר של המיקוד בתנאי תאורה דלים- לא חושך , גם בשעות ערביים כבר יהיה לך בעיה למקד , או לפחות מיקוד מהיר מספיק מהיר כדי לצלם את הרגע שרצית. 

התמונות רכות .לפעמים בלי פוקוס מספק למה שרציתי שיהיה בפוקוס. בקיצור אם אתה רוצה לתפוס תמונות טובות וזה חשוב לך -קנה מצלמה בנפרד-שווה את ההשקעה.

-הרום של שיאומי הוא סבבה בגדול . לא החלפתי רום -אולי יש כבר רום עם מצלמה משופרת - לא ידוע לי אם החיישן פשוט גרוע או התוכנה. מקבל תוצאות דומות עם אפליקציות צילום אחרות .

-gps -סביר . מספיק טוב בשביל WAze. בשביל ריצה או פעילות ספורטיבית הגיפאס חרא!! 

בשביל התמורה למחיר פלאפון מצוין! 

- חיישן טביעת אצבע -שווה לתחת.

-רמקול- מספק לשימוש שלי . רוצה איכות תקנה htc /

-מסך - חד .צבעים ניתנים לכיול בסיסי -מרוצה. 

-עדכוני תוכנה מקבל לפעמים בota. 

נ.ב אם הייתי קונה עכשיו שווה לקנות בארץ בשביל עוד כמה שקלים בגלל אחריות תיקונים וכו' .

• תגובות 119
  • צפיות 22.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מצער לשמוע שה4 כ"כ בינוני.

אני מתנחם בעובדה ששיפרו פחות או יותר את כל מה שאמרת בmi 5, החל מהמצלמה, דרך חיישן טביעות האצבע, ועד לgps.

פורסם

אחרי שקניתי 12 מכשירים לי לחברי ולבת זוגתי ממליץ בחום רב על המותג היוצא דופן הזה. 

פורסם

12? חבר.. אתה לא לקוח אתה כבר יבואן חח

פורסם

radar שלום לך,

אולי תגובתי כבר מאוחרת וכבר רכשת נייד סיני, אך שתדע משהו שאני עכשיו התנסיתי בו והוא:

מבלי לרכוש נייד סיני, הורדתי מגוגל פליי את הרקעים של xiaomi המקורי ומשום מה הנייד שלי שהוא תקין קפא ואף לפני נתן חלון תמונה של פצצה(דינמיט). לפי דעתי, באם באפליקציה יש תוכנת ריגול אז כל שכן בנייד עצמו, רק מה, בנייד זה מובנה ואכלת אותה, בעוד שאפליקציה אתה יכול לזרוק. תעשה חושבים, במידה ועדיין לא רכשת כן. בגדול אני לא סומך על הסינים המזויפים והגנבים האלו, הוכחה לכך: רכשתי חליפה סינית(קרטה) ממוכר יחסית טוב עם ציון גבוה באתר איביי, החליפה הגיעה אליי אך מסתבר כי המידות שלהם של אנשים דחלילים ,ולכן החזרתי(כמובן לאחר שיצרתי איתו קשר באתר) וחשבתי שאקבל ממנו החזר כספי, אך טעיתי , הוא קיבל ממני גם את החליפה וגם את כספי. לסיכום, מסוכן להתקרב אליהם, אני כבר נכוויתי מהם, אז תלמד מהמקרה שלי ומי שקיבל את התגובה הזו ולא ליפול על ידם. בהצלחה גבר.   

פורסם

אפשר ללמוד מהמקרה שלך.. שמצער אגב. או שאפשר ללמוד ממיליוני מקרים אחרים שכן עוברים בהצלחה.. 

אני בכל מקרה דוגל בקניה בארץ, ביבוא מקביל המחירים ממש לא גבוהים.

מה שמורידים מgoogle play תחת השם xiaomi, lg או samsung לא מחייב בכלל שליצרן יש כל קשר לאפליקציה.

יש אפליקציות רקעים מובנות במכשיר שמהן אין שום חשש להוריד שום דבר.

לגבי ה"אכלת אותה", במקרה הכי גרוע, צורבים רום מחדש ב5 דקות ובא לציון גואל, למרות שלא ממש הבנתי מה קרה למכשיר שלך בדיוק.

באשר להחזר הכספי, איך הצלחת לא לקבל החזר מpaypal ?? לא קרה לי אף פעם שביקשתי החזר עם הסבר מנומק ולא קיבלתי.

הרבה פעמים זה נסגר בכלל מול המוכר ע"י איום בפידבק שלילי.

פורסם

OvO, אני מסכים איתך לגבי צריבה מחדש, אבל תאר לך אנשים שלא יודעים מה זה צריבה או איך בכלל עושים זאת?

המכשיר שלי תקין בד"כ ולאחר הורדת האפליקציה , קפצה לי תמונה של מה שתיארתי והמכשיר קפא עד שהתחלתי אותו מחדש וכך מחקתי את ה"מזיק הסיני" הזה.

מסתבר שעברתי את ה-45 יום לתביעה עקב זמן ההגעה של המוצר בחזרה למוכר, פיספסתי, אבל במקביל כתבי למוכר מס' פעמים והוא היה כביכול אמין ושיתף פעולה, אך בפועל הבטחות לחוד ומעשים לחוד. איתם לא עושה יותר עסקים.

פורסם

צודק. צריבת רום זה באמת לא נחלת הכלל. במקרה הכי גרוע, משלמים כמה גרושים למעבדה.

אבל אני עדיין לא מבין למה לא ערבת את paypal בסיפור, או את ebay? סיכויים גבוהים שהיית מקבל פיצוי או החזר.

גם אני לא סומך על מוכרים רנדומליים. אני סומך על הגיבוי של ebay/paypal/חברת האשראי. שתכלס? אף פעם לא אכזבו אותי. (טפו טפו טפו)

פורסם

חחחחחחח. האמת שהמתנתי עד שהחבילה תגיע למוכר, בכל זאת סין אתה יודע לוקח זמן, פה פיספסתי ולא חישבתי נכון את הזמן ולכן עברו להם 45 יום לפתיחת תלונה בפייפל. אני באותה דעה כמו שלך לגבי פייפל, אין עליהם ושתדע לך אני רוכש הרבה באינטרנט ובכל פעם שאני יורד לסוף הדף באתר רכישה כלשהו ורואה את אמצעי התשלום ושם מופיע פייפל, ישר אני רוכש, למה? כי יש לך אבא ואמא למוצר שאתה רוכש ויש עם לדבר.

פורסם

אוי איזה באסה, epic fail. :cwm3:

פורסם

נכון, אבל לא נורא לומדים, מקרה זה לא יחזור שוב תאמין לי. אם כבר הנושא הוא על נייד, רציתי לרכוש עכשיו את הגלקסי S8 ותראה עוד פשלה לחברה הזו. מה אתה אומר, נרד מזה אה?

פורסם

כן.. לא כדאי לקנות מהbatch הראשון, נראה לי מתכון לצרות.

פורסם
ציטוט של OvO

כן.. לא כדאי לקנות מהbatch הראשון, נראה לי מתכון לצרות.

אני מסכים איתך. נחכה נהיה יותר יותר חכמים.

פורסם

השיקו היום את ה-Mi6.

http://www.mi.com/mi6/

בהחלט מרשים, גם פה - תמורה נהדרת למחיר, ועוד עם חומרה שאפילו LG לא הצליחה לשריין ל-G6 שלה.

קצת איכזב אותי שלא מתחו עוד טיפה את המסך למטה ולמעלה, אבל סה"כ נראה לא רע לדעתי.

השילוב של הכחול/זהב ידוע כשילוב מוצלח מאוד, ניתן לראות אותו גם באסוס זנבוק החדש.

אני מחכה כמה ימים לסקירות במידה ויהיו - ואם הכל יהיה בסדר, אזמין אותו במקום את ה-Mi5 שתכננתי עליו.

בחזרה לדיון - אין מה להתבאס מהרדמי 4, מדובר על סדרת ביניים וחשוב לזכור מה מקבלים תמורת המחיר (רמז: לא מעט).
לכן אמרתי עוד בתחילת הדיון שזה מאוד אינדיבידואלי - מי שמוכן לשלם מעט יותר ולקחת מוצר טוב יותר, שילך על ה-Mi. למי שאין דרישות גבוהות במיוחד מהמכשיר ו/או לא משתמש בפיצ'רים בהם המכשיר חלש בהם - שילך ללא חשב על הרדמי.

פורסם

@YairZ

זה נקודה מעניינת...

האם פיצ'ר בסיסי כמו מצלמה טוב יכול להיות "לא משומש" על ידי רוכשי סמארטפון?

אני אומר את זה כי במשפחתי גם ה"normies" שלא אכפת להם משום נתון בטלפון, כולל דור רביעי/שלישי, סוג מעבד, כמות RAM (פשוט לא יודעים ולא רוצים לדעת) ואפילו איכות אוזניות

אבל מה עם מצלמה? זה לא שהREDMI לא יכול לצלם תמונות - הרי יש לו מצלמה :)

אבל אני בטוח שאם אביא להם את הטלפון הזה התלונה הראשונה שלהם תהיה המצלמה. עד כדי כך שהם לא ריצו להשתמש בו.

אני מודע לכך שמדובר במגבלות תקציב (כמובן) אבל כשהMI5 נמצא בקצת יותר - אני מוצא מעט טעם הNOTE 4

אגב - אתה יודע שלMI6 אין שקע 3.5MM לאוזניות נכון?

מבחינתי זה אומר no no.

לא שזה שינה משהו - איכות האודיו של הXIAOMI גם ככה הייתה ידועה כירודה בכל הדגמים. אולי טוב שנפטרו ממנו כדי לא לעשות בושות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים