עבור לתוכן

באג מוזר אחרי עדכון ל windows 10 CU

Featured Replies

• תגובות 95
  • צפיות 18.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר
ציטוט של askme

לא בא כאן להגן על "הליצנים", אבל.....

בואו בכל זאת נעמיד דברים על דיוקם.

מייקרוסופט היו בין הראשונות ובזמנו היחידות

שהש*****  בכלל לכיוון עברית במ"ה.

אז קצת חסד נעורים.....  :)

אכן צודק, אבל בוא נודה שלפחות מזה עשר שנים אפילו לינוקס על כל ה"טעמים" שלה תומכת בעברית טוב באותה המידה ולא כל עידכון של פדורה, רד האט, suse או כל גירסה אחרת שלהם , דופק את הממשק. 

ככה שחסד חסד אבל מחברה בסדר גודל שלהם, עם מליוני insiders הייתי מצפה שיוציאו משהו יותר בשל, בטח בסכומים שהם גובים על המערכת הזאת:) 

פורסם

נו, איך אמר מי שאמר ?

מי שלא עושה לא טועה .....

בסדר, פישלו, אין וויכוח.

רק שמור על פרופורציות  :)

גם לא צריך להרחיק עד רדמונד,

יש להם מרכז כאן בארץ, אפשר לעדכן אותם ליתר ביטחון,

שמא לא שמעו עדיין על הפאדיחה.

זה הרבה יותר " צרכנות נבונה " במקום להוציא כאן קיטור,

גם אם הוא מוצדק לגמרי  :).

פורסם

מי שמצפה שארבע מאות מיליון שידרוגים בכמאה שפות  ומיליונים של קונפיגורציות שונות של חומרה והגדרות  יעברו לגמרי בלי בעיות איננו מציאותי. קצת פרופורציה לא תזיק.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של Ivan

מי שמצפה שארבע מאות מיליון שידרוגים בכמאה שפות  ומיליונים של קונפיגורציות שונות של חומרה והגדרות  יעברו לגמרי בלי בעיות איננו מציאותי. קצת פרופורציה לא תזיק.

טוב שניכם כנראה ניחנתם ביכולות שלרוב אין. לא יודע מה רקע שלכם בפיתוח, בואו ורק נאמר שלא צריך להרחיק לרדמונד ואפילו לא עד צומת רעננה.

זה לא איזה באג קטן חסר משמעות. אף אחד לא חושב או מצפה שיהיה ולו קטע קוד אחד ללא באגים. אבל יש באגים ויש באגים! וזה חתיכת באג. למה ?  כי יש עוד שפות שלא עובדות. אגב, ההנחה, השגויה מין הסתם, שלא פניתי כבר למיקרוסופט היא אנקדוטה משעשעת.

עברית היא לא השפה היחידה שעושה שם שצרות צרורות. כל שפה שהיא לא אנגלית יכולה לסבול מין האנומליה הזאת. צרפתית למשל. אפריקאנס.. אני בטוח שהם הרבה יותר פרופוציונלים מאיתנו הישראלים. 

יתרה מכך, וכן אני משתדל לשמור על פרופורציות כפי שביקשתם, כשהם בסך הכל משדרגים גרסה קיימת, יש להם מחלקת QA ענקית משלהם בכל מקום, מישהו הזכיר רעננה ישראל? וכמובן תוכנית ה insider שלהם, עם מליוני בודקי QA בחינם, הייתי מצפה למוצר קצת יותר נורמאלי ממש שמתכנת מתחיל כותב בבית במרתף של ביתו. 

מקווה שזה היה פרופורציונאלי עבור שניכם גם יחד:) 

נערך על-ידי wizi

פורסם

^^^^^

לכבוד הוא לי שכרחת אותי ביחד עם IVAN :lol:, אבל .......

עדיין לא הבנתי מה כ"כ מעצבן אותך בעניין.  :nixweiss:

אז זה לא אתה, זה אני, נו, מודה ועוזב - ירוחם.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של askme

^^^^^

לכבוד הוא לי שכרחת אותי ביחד עם IVAN :lol:, אבל .......

עדיין לא הבנתי מה כ"כ מעצבן אותך בעניין.  :nixweiss:

אז זה לא אתה, זה אני, נו, מודה ועוזב - ירוחם.

ידידי, ממש לא כועס. לא עליך ולא על איוון.

אם אני משלם 200 (תכל'ס יותר ) דולאר על רשיון למערכת הפעלה, אני אמור לקבל בשיוויון נפש באג כזה ?:)

מה שמעצבן אותי, ששילמתי מחיר מלא על מערכת ההפעלה , שדרגתי כשהופיע השידרוג ונדפקה לי המערכת. בתכל'ס, אפילו לא ממש מעצבן סתם מעיק כמו שכתבתי בתחילת הפוסט.

ואגב זה באמת משעשע, איך ממשהו שהיה אמור לבדוק אם עוד מישהו נתקל בזה ויש לו פתרון לזה, זה הפך לפוסט בעד ונגד מיקרוסופט:)

ושוב, מדגיש, לא כועס לא עליך ולא על איוון. זכותכם לחשוב כך וזה ממש בסדר. 

פורסם

היי, גם אם תכעס לי, נגיד ..... לא קרה כלום.

זה פשוט לא נותן כלום.

כבר אמרתי שאין וויכוח שזה מעצבן וכו'. רק לא רואה טעם

לכל העניין הן מבחינתך והן מבחינתנו ( הצרכנים, אם יורשה לי ).

תאר לך עסק שמריץ 10 מחשבים וכולם חטפו את עדכון החלם הזה !

ברור שזה מתיח ומעצבן, בין אם יש לצפות לשלמות ( ואני בהחלט סבור שיש ) ובין אם לא.

אבל יאללה, נחכה בסבלנות לתיקון של התיקון של התיקון. כי זה מה יש.

פעם ראיתי סרט צרפתי על אלוהים שובד על מחשב, אבל ב - DOS !  :lol:

ועל זה בטוח אין מה להתווכח :)

פורסם
  • מחבר

האמת שכבר ציינתי, כתוכניתן, ברור לי שכל מערכת מגיעה עם באגים. אבל כמו שאמרתי, יש באגים ויש באגים. מהתגובות שקיבלתי בפורום של מיקרוסופט מסתבר שגם צרפתית ועוד שפות בין הנפגעות. סתם קצת חובבני שהם נופלים בעצם עם כל character set שאינו en-us וכו. 

הכל ברוח טובה ידידי ותודה על הפידבקים בכל מקרה. 

נ.ב

על דוס.. איזו אכזבה.. חשבתי שהוא עובד על freebds או משהו כזה :)

פורסם
ציטוט של wizi

על דוס.. איזו אכזבה.. חשבתי שהוא עובד על freebds או משהו כזה :)

היי, היי -  :angryfire:

זה סרט צרפתי !  :lol:

ואני מודה לאל שהוא לא משתמש בחלונות .......

נערך על-ידי askme

פורסם

גם אצלי זה ככה כבר תקופה מאז גרסה מסויימת דרך ה insider.

זה קורה כמובן גם בגרסה הרשמית שיצאה ובמספר מחשבים - זה גם קורה בכל מיני תוכנות.

מרגיז.

פורסם

אז תעשה ROLL BACK ופיניטו לקומדיה ( יותר נכון טרגדיה :) ).

פורסם
  • מחבר
ציטוט של askme

אז תעשה ROLL BACK ופיניטו לקומדיה ( יותר נכון טרגדיה :) ).

לא בטוח שאפשר לעשות rollback לגרסאות insider

בכל מקרה, כמו שכבר כתבתי בפוסט הזה. יש ישפור ביצועים עם הגירסה הזאת. לא הכל רע ושחור. ולכן זה מבאס בגלל הבאג הזה לוותר על הדברים שכן באו עם הגירסה. 

פורסם

נו, אני לא ראיתי שיפור כל שהוא, בטח לא בביצועים,

והיות וגם לא נפלתי מה - PAINT 3D , עשיתי גלגול לאחור, בגרסה הרגילה, וזהו.

לגבי האינסיידר, זה סיכון מחושב של מי שמנוי על זה.

אני לא מתקרב לשם.

הגרסאות הסופיות עדיין לא משהו מבחינת הבאגים, אז מה יש לי לחפש

בגרסאות "לא אפויות " ?

פורסם
  • מחבר

גם אני לא ממש נפלתי מה paint 3D , לא משהו שמעניין אותי.  ראיתי שיפור לא היסטרי אבל בלי ספק היה שיפור אישית מבחינתי בדברים שאני מריץ. אפילו Visual Studio 2017 רץ טוב יותר עם הגירסה הזאת. 

גם אני לא מתקין גרסאות אינסיידר למרות שאני מנוי. מוסכם לגמרי בנושא הזה וזה בדיוק מה שהרגיז אותי מההתחלה. עדכנתי לעדכון רישמי שיצא ממיקרוסופט ולא איזו גירסה "חצי אפויה" כמו שאתה הגדרת בצורה נכונה.  זאת גירסה רשמית שיצאה לכל המשתמשים. 

פשוט מקווה שהם יפתרו את הבעיה הזאת עם איזה פאצ' או משהו. כרגע יש לי רק שתי תוכנות שעושות בעיות וכמו שציינתי, שומר קבצים בשמות לועזיים ומשנה אחר כך אם צריך לעברית. 

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים