עבור לתוכן

control panel נעלם בעדכון האחרון

Featured Replies

פורסם

שלום

בעדכון החדש כמו שראיתי שכתוב כאן יש בעיה ב UNICODE...ולא תיקנו את זה בגרסה הרשמית (לפחות זו שבMSDN) ו...הcontrol panel  נעלם מהקליק ימני על ההתחל...יש דרך למצוא אותו בקלות?

תודה

פורסם

נסה בשורת ההפעלח להריץ control

פורסם
  • מחבר

זה עובד, אין דרך להחזיר אל ההתחל איכשהו ? למה הם העלימו את זה מי רוצה את ההגדרות שלהם!
וכן ב unicode מה להגדיר, עברית או אנגלית?

פורסם

לא חושב שיש דרך להחזיר אותו לקליק ימני על התחל. שים לך קיצור דרך בתוך ההתחל או בשולחן העבודה :)

פורסם
  • מחבר

הכל אני אמחק מהקיצורים שהם שמו בהתחל ואני אשים לוח בקרה, מה זה לוותר על כזה דבר!

ולגבי ה unicode מה לעשות, עברית או אנגלית?

סתם שאלה, במהלך ההתקנה לכאורה המערכת הפעלה מזהה שאני מישראל ומציעה לי לוקליזציה של הארץ ופריסת מקשים של עברית, אם הייתי בוחר שם באנגלית בנוסף לעברית אז זה היה מסתדר? לא היו בעיות unicode?

תודה

פורסם

כמובן שעברית.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה אנשים יקרים

פורסם
  • מחבר

מעניין, התקנתי את 

Ashampoo Burning Studio 18.0.3.6

והלחצנים בהתקנה הופיעו בג'יבריש', שיניתי את הunicode  לאנגלית וזה הסתדר, אם כך מה לעשות בצורה הקבועה?

פורסם

כמובן שעברית. כך זה כל השנים בכל החלונות ובהנחה שזה כך גם לאחר העידכון האחרון של 10. קראתי באיזה שהוא מקום שיש בעיה עם היוניקוד בעדכון

האחרון אבל אין לי שום פרטים נוספים.

פורסם
  • מחבר

טוב מעניין, אם כך כנראה האשמפו לא יודע להסתדר עם העברית שלנו 

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
ציטוט של I7210I

טוב מעניין, אם כך כנראה האשמפו לא יודע להסתדר עם העברית שלנו 

יש לי פוסט שפתחתי בדיוק על הנושא הזה. בעיה עם מערכת ההפעלה בעדכון האחרון. הבעיה עם ה character set OEM862 שזה עברית.

תבחר locale אנגלית  

תלך להגדרות Region ושם הטאב הכי ימני, change system locale ותשנה מעברית לאנגלית עד שיפתרו את הבעיה הזאת.

וכן חלק מהתוכנות בעקבות כך יתקשו לשמור קבצים בעברית או לפתוח אותן .. קח בחשבון.

פשוט באג של מיקרוסופט...

פורסם
  • מחבר
ציטוט של wizi

יש לי פוסט שפתחתי בדיוק על הנושא הזה. בעיה עם מערכת ההפעלה בעדכון האחרון. הבעיה עם ה character set OEM862 שזה עברית.

תבחר locale אנגלית  

תלך להגדרות Region ושם הטאב הכי ימני, change system locale ותשנה מעברית לאנגלית עד שיפתרו את הבעיה הזאת.

וכן חלק מהתוכנות בעקבות כך יתקשו לשמור קבצים בעברית או לפתוח אותן .. קח בחשבון.

פשוט באג של מיקרוסופט...

עשיתי את זה בהתחלה ולכן שאלתי פה באשכול האם יש צורך לשנות את הLocal בגלל זה , בנתיים לא קרה לי בעוד תוכנות אבל זה בעיה כמו שאתה כותב עם הlocal 

פורסם
ציטוט של --- The King ---

לא חושב שיש דרך להחזיר אותו לקליק ימני על התחל. שים לך קיצור דרך בתוך ההתחל או בשולחן העבודה :)

יש דרך :)

http://winaero.com/comment.php?comment.news.30

add program > add control panel item > control panel

רק דבר אחד לשים לב - בעדכונים גדולים (כמו ה CU) התפריט הזה נשבר אחרי שערכת את התפריט בתוכנה הזו, אז פשוט למחוק את התיקיה %localappdata%\Microsoft\Windows\WinX ואז בהפעלה מחדש של ה- explorer (או פתיחה של התפריט לא בטוח) זה יוצר את התיקיה מחדש

פורסם
ציטוט של IlanF

יש דרך :)

http://winaero.com/comment.php?comment.news.30

add program > add control panel item > control panel

רק דבר אחד לשים לב - בעדכונים גדולים (כמו ה CU) התפריט הזה נשבר אחרי שערכת את התפריט בתוכנה הזו, אז פשוט למחוק את התיקיה %localappdata%\Microsoft\Windows\WinX ואז בהפעלה מחדש של ה- explorer (או פתיחה של התפריט לא בטוח) זה יוצר את התיקיה מחדש

מדהים! תודה רבה.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של I7210I

עשיתי את זה בהתחלה ולכן שאלתי פה באשכול האם יש צורך לשנות את הLocal בגלל זה , בנתיים לא קרה לי בעוד תוכנות אבל זה בעיה כמו שאתה כותב עם הlocal 

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4953556,00.html
בדיוק!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים