עבור לתוכן

זו כבר לא מתיחה: יצרנית הציוד ההיקפי Mad Catz מכריזה על פשיטת רגל

Featured Replies

פורסם

יצרנית הציוד ההיקפי הקנדית המפורסמת הגיעה לשפל בהכנסות ולאחר מספר הלוואות שלא צלחו מכריזה על פשיטת רגל סופית

לכתבה

פורסם

:( עברתי על המוצרים שלהם, נראה פסיכי לגמרי. איזה פספוס לעולם הגיימינג

פורסם

אף פעם לא הייתי מרוצה ממוצר שלהם.

פורסם

לא עצוב מידי כי...לא גדולים מידי, ניהול כושל כנראה, ולפי העכבר מעטים יכולים / ירצו לקנות משהו כזה לעומת תחרות, מראה זה לא הכול..אם זאת מוצרים יפים.

פורסם

באסה צפוי מוצרים דבסט. התפזרו יותר מידי.

פורסם

העכבר לא יהרוג אותי אם לא יהיה לי..... אבל המחיר לכל הרוחות.... הם מצפים שהאדם הרגיל יוציא 100$ על עכבר ואחרי זה עוד יגיד תודה. אם 100$ זה מחיר הוגן אז כנראה שהם לא הפנימו שפלח השוק שלהם הוא לא הרווחי ביותר.

פורסם

מוצרים יקרים לא היו הבעיה שלהם, לכול החברות יש עכברים יקרים, ה-G900 של לוג'יטק למשל.. גם מקלדות למשל, ה-K95 Platinum החדשה של Corsair עם תג מחיר של 199$.. מי שרוצה קונה. ואין עם זה שום בעיה לטעמי, אני אישית נהנה מה-K70 LUX RGB שקניתי לאחרונה, ולא מתחרט על שום שקל שהוצאתי עליה. אבל וזה אבל גדול, חברה כמו לוג'יטק מוכרת המון מוצרים שונים, בקטגוריות שונות לגמרי עם מחירים נעים, הכסף בא לרוב מהמוצרים הזולים יותר, לא ממוצר כמו ה-G900 שהוא נישה לגמרי, מבחינתם זה יותר לסטטוס של מובילת גיימינג מה שיעודד אנשים לקנות את הדגמים הזולים. העיקר שהם לא יפסידו מזה כסף והכל טוב.. מצד שני כל הפורטפוליו של Mad-catz מלא במוצרי נישה במחירים גבוהים עם עיצוב בעייתי מהבחינה שהוא ממש לא מתאים לכל אחד, אז הם בעצם מכוונים לנישה של גיימרים שמתחברים לעיצובים האלו ב-גם ככה נישה של גיימרים שמוכנים לשלם סכומים כאלו על ציוד היקפי. לשלב את זה זה עם מוצר שכנראה לא זול לעצב ולייצר כמו ה-R.A.T אי אפשר להיות מופתעים למה הם הגיעו למצב הזה. יש חברות כמו Razor שהפכו ל-Cult בתעשיית הגיימינג אז סביר להניח שלא משנה מה הם ימכרו מישהו יקנה, ככה שיש מי שמצליח ויש מי שמפסיד..

פורסם

Bosmat Aharon עצוב..

פורסם

הם הצליחו יפה בשוק משחקי הארקייד ועזרו מאוד לפתח את הסצינה בתקופה של סטריט פייטר 4. גם היו להם מכירות יפות מאוד כי הסטיקים שלהם נחשבו "סטנדרט" במשך כמה שנים טובות בארה"ב. להבנתי הבעיה העיקרית שלהם הייתה השקעה גדולה מאוד בקו ספיציפי אחד שכשל נוראות. אם אני לא טועה הכסף הגדול הלך שם על זכויות של המוצר. מה שכן, חברה בינלאומית בסדר גודל כזה לא אמורה ליפול על השקעה כושלת בקו מוצרים אחד.

פורסם

באמת , לא מעניין לא מכיר אותם לא מכרו בישראל פתאום שנסגרו התחלתם לבכות על משהו בינוני מאוד שלא נמכר בכלל ? זה נקרא התמכרות לדיכאון . צאו מהסרט הזה

פורסם

האמת שכן :/

• 2 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מן הסתם סירבו בשלב כלשהו להצעת רכישה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים