פורסם 2017 במרץ 208 שנים קניתי עכשיו ווינדוס 10 64/32 bit retail שמגיע עם התקן usb (דיסק און קי) אני מנסה להתקין על כונן ssd חדש שקניתי גם עכשיו עשיתי boot מה usb מתחיל התקנה מכניס את ה key התקנה רצה מסיימת מחשב עושה ריסט ושוב חוזר להתקנה ,הווינדוס לא עולה כבר 5 פעמים מתקין עושה ריסטרט וחוזר למסך התקנה מה לא בסדר, מה צריך לעשות ? נערך 2017 במרץ 228 שנים על-ידי Asaf Daniel
פורסם 2017 במרץ 218 שנים טוב. אם כך הגיע זמן לתת קצת יותר פרטים. איזה מחשב, מאיפה החלונות ועוד ככל שתוכל להרחיב. גם תמונה או שתיים יתקבלו בברכה.
פורסם 2017 במרץ 218 שנים אתה מתקין במצב UEFI ? בדוק בבביןס הגדרת שהאתחול יהיה מה SSD. נערך 2017 במרץ 228 שנים על-ידי Ivan
פורסם 2017 במרץ 228 שנים מחבר מחשב : מעבד i3 3.7 זיכרון ram 16GB הארד דיסק fury 240GB SSD כרטיס מסך nvidie7300 עבד עליו בעבר ווינדוס 10 בצורה תקינה הוינדוס קניתי ב ksp ווינדוס 10 retail 32/64 מגיע בדיסק און קי מנסה להתקין 64bit אחרי שמסיים התקנה חמודה ריסטרט למחשב אם אני מוציא את הדיסק און קי מתקבלת הודעה : Reboot and select proper boot device Or insert boot media in selected boot device ואם אני מכניס את הדיסק און קי זה לא עוזר להודעה הזאת ממשיכה לקפוץ מה זה מצב UEFI ? לא יודע אם התקנתי במצב הזה או לא
פורסם 2017 במרץ 228 שנים מחבר הצלחתי לעלות את הוינדוס אבל רק דרך F11 ושם בוחר windows boot maneger בלי זה אני מקבל את ההודעה Reboot and select proper boot device Or insert boot media in selected boot device מה צריך לעשות כדי שהווינדוס יעלה רגיל ?
פורסם 2017 במרץ 238 שנים דגם הלוח יעזור. צריך לברר איזה BOOT, אם יש סקיור בוט. בד"כ בהתקנה מוצע לפרמט - קבל את ההצעה. אגב קניית מערכת הפעלה - חבל לשלם בארץ. יש לך באיביי רשיונות ב-20-30 ש"ח (לא OEM) ל-10. ההורדה של ההתקנה היא בחינם מאתר מייקרוסופט.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.