עבור לתוכן

חוות דעת על אתר שבניתי בphp

Featured Replies

פורסם

בניתי אתר מכירות בphp מבוסס פייפל את כול האתר בחלק של הצד שרת בניתי מאפס בphp נקי מבלי מערכות ניהול תוכן ופריימוקס ויש אפשרות לאדמין לעלות ולמחוק מוצרים ולשנות כמות ומחיר וגם יש התממשקות עם גוגל מפות וגם עם פייסבוק וכמובן פייפל
זה אתר הוא מתאים בעיצוב רק למובייל בנתיים אשמח לחוות דעת שלכם

קישור לאתר www.10beboom.co.il עיצוב מותאם לטלפונים הניידים רק בנתיים

נערך על-ידי Daniel Fogel

פורסם

נחמד, אבל השקעת יותר מדי עבודה.   במערכת ניהול תוכן זה היה לוקח הרבה פחות זמן וזה היה נראה הרבה יותר טוב

פורסם

האתר פועל בHTTP ולא בHTTPS המאובטח, ובקרוב בכל האתרים שאינם מאובטחים תופיע אזהרה בגוגל כרום, באתר קניות זה מאוד חשוב.

פורסם

- בתור אתר מכירות חסרים הרבה דברים

חיפוש וקטגוריות, איך אני מוצא פה את מה שאני צריך? ברגע שיהיו טיפה יותר מוצרים אתה לא תוכל להכניס את כולם ל-slider ובכל מקרה אף אחד לא ידפדף יותר יותר משניים שלושה מוצרים

דפי מוצר, איפה אני רואה עוד פרטים על המוצר לפני שאני בוחר לקנות אותו?
   אין עגלת קניות

- הצד העסקי לא ברור, כתוב שכל אחד יכול למכור אצלך (קצת כמו אמזון ואיבי) אז איך אני יודע ממי אני קונה? מי אחראי לסחורה אתה או מישהו אחר? הטקסט הכי גדול באתר מספר ללקוח על איזה בקשת פטנט לא ברורה אבל לא גורם לו להבין מה הולך פה

- הממשק דורש שמעצב מקצועי יעבור עליו ויסדר אותו

מהצד הטכנולוגי יצא לי לבנות אתרי קניות מקצועיים ואני חושב שלא חכם לבנות הכל לבד כשיש מערכות פתוחות שכבר עונות על כל הצרכים של מסחר אלקטרוני ואפשר להתבסס עליהן גם אם רוצים להוסיף איזה יכולת מיוחדת. אני באמת סקרן לדעת על מה הגשת פה פטנט.

פורסם

אולי כדאי להתחיל מההתחלה עם מערכת ניהול תוכן

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התגובות :) ! אני ישפר את זה עוד הרבה

פורסם

כל הכבוד על היוזמה  לפחות היה לך ניסיון לא רע בפיתוח .
היה טוב אם היית מעלה איזה 50 -100  מוצרים למכירה  לדוגמא . 

נערך על-ידי Yehudaa

פורסם
  • מחבר

שפרתי את עיצוב למחשב אבל עדין יש עוד המון עבודה על הצד שרת

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים