עבור לתוכן

אני רוצה לשפר את המחשב שלי...

Featured Replies

פורסם

"כרטיס מסך - ATi Radeon 8500

כונן קשיח - Seagate Barracuda III 40GB

"

לא יכולתי לנסח את זה יותר טוב... עזוב אותך מDDR, זה היה טוב אם היית קונה מחשב חדש אבל סתם להחליף זיכרון אתה לא תרגיש שום שינוי זה שטויות.

אחרי שתחליף לשני אלה תתחיל להבין מה זה שינוי.

ואין לו טעם לקחת ATA133 כי:

1. הדיסקים האלה עוד לא יצאו אפילו בחו"ל.

2. הלוח שלו לא תומך בזה.

3. הוא לא ירגיש בהבדל.

אם יש לך יותר כסף להשקיע בELSA GeForce 3 Ti500 אז לך על זה... אבל ההבדל כרגע לא יהיה גדול.

נ.ב.

האלזה עולה 2300 ש"ח.

פורסם

מסך ! ודיי דחוף...

הארדיסק, ודיי דחוף אן המידע שלך חשוב...

בנושא כרטיס המסך, אני יודע שאתה לא משחק הרבה, אז בינתיים הדברים הרשומים למעלה חשובים פי כמה...

8)

פורסם

כמו שכבר אמרתי - קניית מסך היא האופציה הכי טובה בשבילך, כל שאר השיפורים הם אפסיים למעט ה- Radeon 8500 שדרך אגב יתן לו שיפור של הרבה הרבה יותר מ- 30% כפי שנאמר פה, זה לא יעור לך אם תקנה HD חדש, מקסימום עוד כמה אחוזים בודדים...

פורסם

כונן קשיח תקנה רק אם אתה צריך עוד מקום או שהכונן שלך הלך פייפן ונמאס לך מIBM. סתם כך, אין סיבה לקנות כונן קשיח, כי כונן שהוא 7200RPM לא יכול להגביל את ביצועי המחשב שלך.

כ.מסך תחליף רק אם אתה הולך לשחק הרבה משחקים, אם אתה משחק בצורה בינונית, ולא צריך להריץ משחקים ברזולוציות רצחניות(כמו 1600*1200) הכרטיס שלך מספיק בהחלט.

מסך, זה כבר דבר אחר. עניין של נוחות, ואם יש לך כרגע כסף ספר תשקיע אותו במסך, ואם אתה לא מעוניין במסך, שים את הכסף בחסכון בבנק, ותקבל על זה כמה גרושים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים