עבור לתוכן

עזרה-הקירור הטוב ביותר למעבד AMD

Featured Replies

פורסם

שלום..

אני הולך להזמין מג'ב טק Jab-Tech

סינק למעבד ומאורר

השילוב הכי טוב שיש זה SP97+Vantec Torando84.1cfm?

אם לא ..

אשמח אם תציינו שם..

תודה ...

צ'יקו

פורסם

אתה חירש ? למה רק חירשים יכולים לסבול את הרעש של המאורר הזה , ואתה ממש לא צריך כזה , תקנה אנרמאקס 80MM ויהיו לו כמעט אותם ביצועים.

פורסם

שילוב חזק ורעשני :) (מאוד)

פורסם
  • מחבר

אתה חירש ? למה רק חירשים יכולים לסבול את הרעש של המאורר הזה , ואתה ממש לא צריך כזה , תקנה אנרמאקס 80MM ויהיו לו כמעט אותם ביצועים.

אותם ביצועים?...

לאנרמקס 80 יש 84.1 CFM?

תנסה יותר בכיוון של 39.8.....

פורסם

אותם ביצועים?...

לאנרמקס 80 יש 84.1 CFM?

תנסה יותר בכיוון של 39.8.....

ממש לא.. פחות, הרבה פחות.. אבל בוא אני אסביר לך משהו, ה-SP97 בנוי כך שהוא יעבוד כמעט באותם ביצועים עם מאוורר חזק מאוד וחלש יותר, לפי דעתי גם כדי שתוכל להנות טיפה ממוזיקה במחשב וגם שתוכל לישון בלילות קנה את ה-SP-97 ובמקום הטורנדו קנה Enermax 92mm הבדל הביצועים אפסי ושווה את זה, גם בשבילך וגם בשביל האוזניים :)

פורסם
  • מחבר

ממש לא.. פחות, הרבה פחות.. אבל בוא אני אסביר לך משהו, ה-SP97 בנוי כך שהוא יעבוד כמעט באותם ביצועים עם מאוורר חזק מאוד וחלש יותר, לפי דעתי גם כדי שתוכל להנות טיפה ממוזיקה במחשב וגם שתוכל לישון בלילות קנה את ה-SP-97 ובמקום הטורנדו קנה Enermax 92mm הבדל הביצועים אפסי ושווה את זה, גם בשבילך וגם בשביל האוזניים :)

לא הבנת..

מה שאמרתי..

שהטורנדו שקניתי יש לו 84.1...

ומה שסטינגר אמר שאם אני יקח 80ממ של אנרמקס... יהיה אותם ביצועים.. \:

ויש לו 39...

משום מה.. זה לא נראה לי אותו מספר.. וגם נראה לי יותר מכפול... לא?..

אז נראה לי שיהיה הבדל... ולא קטן

פורסם

מה שנראה לך זה טעות ושבן אדם עם ניסיון אומר לך משהו כדאי שתסמוך עליו הוא לא ממציא דברים סתם

הSP97 וה94לאינטל בנויים ככה שהם לא צריכים תמיכה של זריקת אוויר חזקה ויתנו תוצאות קירור טובות גם עם מאורר סביר

אתה יכול ללכת בלב שקט על הENERMAX וכמעט שלא תראה הבדלים בינו ובין מאורר חזק (מעלות בודדות בלבד) אך השקט.... הבדל משמעותי!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים