עבור לתוכן

זקוק להמלצה על מחשב נייד לשימוש כללי 3K.

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? 3K.

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל.

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל וטיפה יותר אבל רק אם זה תוספת חשובה.

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים, עבודה משרדית, תכנות, סרטים, שימוש בתוכנות וכו'.

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תכנות ו-IDE'S באופן תדיר.

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 15.6.

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא מיועד, אבל בינוניות.

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? שקט, אבל זה לא קריטי.

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן.

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אם המחשב נייד קיים גם ללא מערכת הפעלה בסכום נמוך יותר אז אין צורך.

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אין חנות ספציפית, אבל כנראה שאקנה בחנויות שזמינות בסביבה שלי כגון KSP.

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? שבוע שבועיים.

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). אין דרישה ספציפית. אבל אם יש איזשהו פיצ'ר כגון Touch Screen איכותי שמגיע עם עט שאפשר לכתוב איתו הערות  קטנות ולצייר איתו אז זה משהו שאני אשמח להכליל עם החריגה בתקציב.

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא.

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: אני אשמח להמלצה על מחשב נוח במיוחד, מקלדת נוחה ושימוש נוח מבלי לפגוע מבחינת תקציב בדברים כגון איכות מסך והגודל שלו (קריטי לי מכיוון שלא נוח לי לעבוד במחשב נייד קטן), מעבד וכו'. ושיהיה קליל כמה שאפשר אבל שוב בלי לפגוע יותר מדיי בשאר החלקים.

תודה רבה!

פורסם
  • מחבר

הקפצונת.

פורסם
  • מחבר

תודה, על איזה מביניהם היית ממליץ יותר?

אגב עוד שאלה, שווה לחרוג קצת יותר בשביל להכליל גימיק (שבשבילי יכול להיות מועיל) טאץ' סקרין שמגיע עם איזה עט סטיילוס, או שזה לא שווה את זה? אני מתעסק הרבה בלכתוב דברים בגלל זה אני שואל.

פורסם

תרשה לי להגיב מחר, היום כבר הסוללה ( שלי :lol: ) גמורה !

בעיקרון, מסכי טאצ' הם מסכי טאצ'. כלומר לא ממש  דיגיטייזרים עם כוח עיבוד מובנה.

לדעתי - מיותר.

פורסם
  • מחבר

אז מה אתה מכריז לבסוף, מי מביניהם המנצח? אסוס או לנובו? או שיש עוד אופציות שכדאי לשקול. 

פורסם

היי
במבט שני, אני מעדיף לעשות עוד חיפוש, אולי יהיה משהו עדיף.

נראה.  :)

פורסם
  • מחבר

חח דבר אליי, היום אני מביא את המחשב.) 

אין לי בעיה לחרוג עוד קצת. 3500 - 3800.

פורסם

טוב, נמתחתי עד לקצה התקציב שלך  9_9

http://ksp.co.il/?uin=37349

מה אתה אומר ?

פורסם
  • מחבר

הוא נראה טוב, אבל עירערת אותי קצת לגביי כל עניין הטאצ'. אני לא באמת צריך טאצ' אם הוא לא תומך כמו שצריך בסטיילוסים למיניהם או מגיע עם אחד כלשהו, בגלל זה השיקול לטאצ' היה רק אם אפשר לכתוב איתו כמו שצריך או שיש משהו שמגיע איתו.

עוד פעם בגלל שזה ללימודים זה קריטי, אבל טאצ' לא שימושי לי בכלל. חחח אני לא אשגע אותך, אבל בוא נגיד שאת הטאצ' נשים בצד. על איזה מחשב אתה ממליץ סופית, המחשב הכי טוב שם לפי דעתך וחברה שאתה אוהב\מעדיף במסגרת התקציב?

אני לא סגור על אף אחת כי תמיד שמעתי בעיות אחריות גם מאלה וגם מאלה. אני לא קונה מחשב נייד כל יום אז בגלל זה החריגה יכולה להימשך עוד קצת כי אין לי ברירה.

פורסם

ישסוגיה שאתה צריך לתת את דעתך עליה:

נייד עם מסך 15.6 כבד יחסית.

ללימודים מקובל 14 אינצ'.

את הדל הבאתי לא בגלל הטאצ' אלא בגלל המסך - איכות המסך.

פורסם
  • מחבר

אה הבנתי אותך, אוקיי אני אלך עליו.

כן אני יודע ש-14, אבל זה קטן לי מדיי.

תודה רבה אחי!

פורסם

כן. אנמם הוא יקר יותר, אבל עליו ( על ה - DELL האחרון ) אני יכול

להמליץ בלב שקט. כי כל אחד מהשלושה בלינק הקודם היה עם

משהו שלא התאים. זה האחרון הוא טוב מכל כיוון ובייחוד המסך שלו.

:)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים