עבור לתוכן

מחשב לגיימינג כולל מסך עד 13K

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, אני מתכנן לקנות מחשב חדש, יש לי כבר מארז fractal design define r5, ציוד היקפי וssd וhdd

כל השאר צריך חדש.

אני מתכנן לקנות את ה1080ti אבל אחכה את הכמה שבועות שצריך עד שיגיעו הדגמים הנוספים עם הקירור המוצלח יותר, מעריך את זה בכ4K וזה כלול ב13K תקציב (אחרי הכרטיס מסך נשאר 9)

מצורף פירוט. תודה רבה מראש לכל העוזרים.

1. מה התקציב המקסימאלי?  13K

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל, כמובן שלהוסיף סכום גדול על שיפור של 2% בביצועים זה מיותר

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף לא לחרוג, זה כבר תקציב גדול מאוד

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. overwatch, battelfield1. mass effect andromeda וכו'

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 2K 144hz

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא בטוח אם מסך נחשב בציוד היקפי, בכל מקרה מחפש מסך 2K 144hz, ראיתי את הasus PG279Q ואת ה PG278QR, אחד tn עם זמן תגובה 1ms ואחד ips עם 4ms, בנוסף ראיתי גם את Dell S2716DG

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך בציוד היקפי (מקלדת, עכבר, רמקולים)אין צורך בכונן קשיח או ssd, ובמארז

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6-7

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא כל כך מבין בזה, אבל מעוניין להתעמק בזה לפחות ברמה הבסיסית, לא למתוח את הדברים עד הקצה מפאת חוסר הבנה, אבל אולי לעשות אוברקלוק בסיסי למעבד.

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אין העדפה ספציפית, העיקר שיעשו משלוח עם שליח ושתהיה אחריות טובה.

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? ברגע שיצאו גרסאות יותר טובות מהFE של ה1080ti, יכול להיות שאקנה את כל שאר החלקים לפני כן ואמתין רק לכרטיס מסך

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). אשמח לקבל המלצות מבחינת קירור של המעבד, קירור המארז (יש לי מאווררים, יותר מבחינת הסידור והכיוון שלהם, וכמה צריך לדעתכם עם מפרט כזה), וגם המלצה על ספק איכותי ברמה גבוהה.

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? אם יהיה אפשר לשדרג בעתיד זה יהיה מצויין

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: אין

תודה גדולה לכל העוזרים!

פורסם

logo-dark.png
מפרט זה הורכב ב - www.startpc.co.il - סטארט מחשבים
אודים | חיפה | תל-אביב | אשדוד | קריית מלאכי

מעבד + לוח אם: 2070 ₪ - Quad Core i7 7700K 4.2Ghz + Gigabyte Z270P-D3 S1151
קירור אוויר למעבד: 399 ₪ - Noctua NH-D15
זכרון: 649 ₪ - 16G (2x8G) Kingston HyperX SAVAGE XMP DDR4 2400Mhz CL12
כונן אופטי: 79 ₪ - * מבצע * - LG DVD-RW X24 GH24SCO
ספק כוח: 590 ₪ - * חדש במבצע * - Corsair 750W 80+ GOLD RM750X Modular 5 Years Warranty
משלוח: 39 ₪ - על ידי חברת שליחויות UPS

מחיר סופי: 3826 ₪ למזומן  
 3902 ₪ לאשראי עד 10 תשלומים

לגבי כרטיס מסך קח בחשבון שזה עוד 4500 בערך.

סה"כ - 8,400

זה משאיר לנו 4600 בערך למסך.

הקירור ששמתי לך במפרט זה הקירור אוויר הכי חזק שיש היום. אם אתה מתכנן OC קל כמו שאתה אומר זה ממש מומלץ.

מבחינת ספק כוח ברוב החנויות בארץ אין מבחר כלכך טוב. אם אתה לא רוצה להתפשר אתה יכול להזמין מאמאזון, כל סדרת SuprNova של EVGA זה הרמה הכי גבוהה שיש היום. אתה צריך בסביבות 650-700W, במפרט שמתי 750W כי הספק הזה קצת פחות איכותי, אבל גם הספק הזה ייתן לך מענה מספק (סטגדיש).

מבחינת סידור הקירור במארז, יש הרבה מדריכים באינטרנט רק צריך לחפש. אתה אפילו יכול לחפש ביוטיוב לפי הדגם של המארז שלך ואני בטוח שתמצא משהו. בגדול בד"כ האוויר נכנס מקדימה ויוצא מאחורה, עדיף שתשים מאווררים שקטים אם אתה לא רוצה לסבול מהרבה רעש. עוד טיפ, רצוי שהמאוורים שמכניסים אוויר יהיו בחלק התחתון של המארז והמאווררים שמוציאים יהיו בחלק העליון. לא יודע כמה שליטה תהיה לך על זה כי כבר יש לך מארז, אבל העניין הוא שלמטה האוויר קר יותר.

מבחינת מסך לדעתי יש לך שני אופציות:

Asus PG278Q

Asus PG279Q

בשניהם יש G-sync

לבחור בינם זה רק עניין של העדפה אישית שלך בין TN ל-IPS.

בגדול פאנל TN יותר מהיר מבחינת זמן תגובה, בד"כ 1ms.

פאנל IPS קצת פחות מהיר, במקרה הזה 4ms, אבל כמות, דיוק ועומק הצבעים מרשים יותר.

פורסם

אני הייתי מעדיף את המסך בעל הIPS כי מחשב מעולה לא שווה אם הצבעים לא נראים טוב וגם לא רזולוציה או קצב רענון (לדעתי. בכל מקרה בשביל ההבדל הקטן הזה הייתי בוחר בIPS)

פורסם
ציטוט של פולי הקנטאור

אני הייתי מעדיף את המסך בעל הIPS כי מחשב מעולה לא שווה אם הצבעים לא נראים טוב וגם לא רזולוציה או קצב רענון (לדעתי. בכל מקרה בשביל ההבדל הקטן הזה הייתי בוחר בIPS)

אני אישית גם מעדיף IPS. שכחתי לציין שב-IPS זוויות הצפייה רחבות יותר.

כמובן שאם יש למחשב שימושים נוספים כמו לדוגמה צפייה בסרטים, זה יהיה קצת מבאס לצפות על מסך TN.

לעומת זאת, בפאנל IPS לפעמים רואים קצת מריחות שזה יכול קצת להציק.

מצאתי את הסרטון הזה שמשווה בין שני הדגמים:

נערך על-ידי --- The King ---

פורסם

ראבק... 1080TI בשביל 1440P...?

זה כמו לנסוע במזארטי בשעות הבוקר באיילון.

פורסם
  • מחבר

תודה  רבה לכל העונים
מה דעתכם בנוגע לספק הזה?
FSP  850W Aurum PT 

ובקשר ל1080ti ל2K, המסכים הם 144hz-165hz, נראה לי שעדיף להתפשר קצת על רזולוציה למען יותר fps

פורסם
ציטוט של yarden1234

ובקשר ל1080ti ל2K, המסכים הם 144hz-165hz, נראה לי שעדיף להתפשר קצת על רזולוציה למען יותר fps

בהחלט.

פורסם
ציטוט של urib

ראבק... 1080TI בשביל 1440P...?

זה כמו לנסוע במזארטי בשעות הבוקר באיילון.

כמו שכבר נאמר, לא אם הוא קונה מסך 144HZ..

ובלי קשר למה לא? שיהיה לו כבר לעוד 4-5 שנים בכיף.

ציטוט של yarden1234

מה דעתכם בנוגע לספק הזה?
FSP  850W Aurum PT 

אתה לא צריך 850W אחינו, חבל.

גם מבזבז יותר חשמל וגם עדיף לך להשקיע את הכסף באיכות הספק במקום בהספק גבוה.

פורסם
  • מחבר

ואם אני באמת מזמין את הsupernova מאמזון, זה יעבוד תקין בארץ מבחינת מתח? רק אצטרך לחבר כבל שמתאים לישראל?

לפי מה שאני רואה בתמונה רשום 100-240v

מקווה שאפשר לשים פה לינקים:

https://www.amazon.com/EVGA-Supernova-220-G3-0750-X1-Modular-Supply/dp/B005BE058W/

נערך על-ידי yarden1234

פורסם
ציטוט של yarden1234

ואם אני באמת מזמין את הsupernova מאמזון, זה יעבוד תקין בארץ מבחינת מתח? רק אצטרך לחבר כבל שמתאים לישראל?

לפי מה שאני רואה בתמונה רשום 100-240v

מקווה שאפשר לשים פה לינקים:

https://www.amazon.com/EVGA-Supernova-220-G3-0750-X1-Modular-Supply/dp/B005BE058W/

הייתי מזמין מ- amazon.co.uk או מ- amazon.de ליתר ביטחון

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים