עבור לתוכן

דרושה המלצה לרכישת נייד שכולל עריכת וידאו וסאונד בתקציב 4K

Featured Replies

פורסם
ציטוט

1. מה התקציב המקסימאלי? 4K-5K

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך זה תמיד טוב אבל אפשר גם לנצל

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש יומיומי, מידי פעם עריכת וידאו, עריכת סאונד כרגע עובדת עם תוכנות בסיסיות אך עם שאיפה לעבור לגדולות יותר

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר,רמקולים ועוד)? כן עם כל האביזרים הנלווים  אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?6

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני,  כבד)?

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רצוי עם מערכת הפעלה וינדוס

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.מרכז

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בקרוב מאוד

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). חיבורים לHDMI , לסאונד, מצלמה מובנית

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות:

חשוב לי מחשב חזק ומהיר. שמעביר ומעלה דפים ותוכנות במהירות.

בעל יכולת אחסון גבוהה.

לשימוש יומיומי ומידי פעם לעריכת וידאו וסאונד.

הציעו לי  דגמים ואשמח לדעתכם:

dell inspiron 7560 http://ksp.co.il/?uin=37968

ASUS X556UQ https://www.asus.com/il/Notebooks/ASUS-Vivobook-X556UQ/

פורסם

http://ksp.co.il/?uin=36331&select=.268..271..413..211..2895..2175..853..442..123.#

אני חושב שפה התמורה היא הרבה יותר גדולה לעומת המחיר לעומת ה- Dell:

החיסרון היחיד הוא שפה אין SSD. מה שאומר שלוינדוס יקח עוד כמה שניות לעלות וכל תוכנה שתפתחי תפתח בדילי של שניה-שתיים.

היתרונות הם רבים: מעבד חזק יותר משמעותית, יותר זיכרון ראם (16 לעומת 8), כרטיס גראפי משמעותית חזק יותר (בא ליידי ביטוי בעיקר בעריכות וידאו מבחינתך), רמקולים איכותיים יותר, סוללה חזקה יותר.

אם את רוצה מפרט דומה ובכל זאת SSD המחיר כבר קופץ לסביבות ה-5,200

פורסם

המלצה נוספת:

dell 7559

פורסם

במחירים האלו אפשר לקבל מחשב הרבה יותר חזק באמזון ארה"ב או לחילופין, את מה שמציעים כאן, בהרבה יותר זול. 

פורסם
ציטוט של שמואל דקל

במחירים האלו אפשר לקבל מחשב הרבה יותר חזק באמזון ארה"ב או לחילופין, את מה שמציעים כאן, בהרבה יותר זול. 

זה נכון, אבל מאמזון תקבל מחשב בלי מקלדת בעברית (לרוב האנשים זה קריטי אני מניח) ובלי אחריות ושירות בארץ. במקרה ותצטרך לממש אחריות אתה תשלם את כל מה שחסכת בקניה על משלוח, וכמובן גם זמן והתעסקות.

פורסם

עברית זו בעיה זוטרית. מדבקות ב 30 ₪.

לגבי אחריות. עד כמה שאני יודע, רוב החברות הגדולות נותנות אחריות בינלאומית. 

פורסם
ציטוט של שמואל דקל

עברית זו בעיה זוטרית. מדבקות ב 30 ₪.

לגבי אחריות. עד כמה שאני יודע, רוב החברות הגדולות נותנות אחריות בינלאומית. 

אני אישית לא סובל מדבקות, אבל אולי שווה בדיקה מה שאתה אומר..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים