עבור לתוכן

איך המעלות האלה בשביל הכרטיס שלי?

Featured Replies

פורסם

שלום

יש לי את הכרטיס Asus Geforce FX5900

ויש בו חיישן טמפרטורה.

והטמפרטורה של הליבה היא 66 במאמץ

והטמפרטורה המקיפה היא 49 במאמץ

מישהו יודע אם אלה מעלות טובות או לא?

ואיזה מעלות זה כבר חם מדי ומסוכן לכרטיס?

תודה

פורסם

65 לליבה

50 לזכרונות

אלו גבולות החום בו הכרטיס מסך יכול לפעול וגם מומלץ לרדת מרמת החום הזו..

דאג לסירקולציה טובה במארז, מאווררים שדוחפים אויר לכיוון הכרטיס מסך.

פורסם

SubX , החום המקסימלי שבו כרטיסי מסך(בממוצע) יכולים לעבוד זה משהו כמו 90-100מעלות... , מאיפה בידיוק הבאת את הנתונים הללו?

פורסם
  • מחבר

אז מה קורה?

מישהו יכול לומר לי?

כי בשביל מעבד אלה מעלות ממש גרועות אבל אף פעם לא ידעתי מה זה טוב ומה זה רע בכ.מסך

פורסם

SubX  , החום המקסימלי שבו כרטיסי מסך(בממוצע) יכולים לעבוד זה משהו כמו 90-100מעלות... , מאיפה בידיוק הבאת את הנתונים הללו?

הGF2MX200 שלי נשרף ב75 מעלות

הVoodoo3 נתקע ב70 מעלות

ומאיפה אתה הבאת שכרטיס מסך יכול לעבוד ב100 מעלות?  :o (אתה רוצה לגרום לכ.מסך לעלות אדים? )

ד"א זה לא קבוע, אבל בהחלט 65 מעלות זה חום סביר במאמץ לכרטיס מסך.

פורסם

SubX , אלו כרטיסים ישנים , חבר שלי עם 5900XT עם אוברקלוק למהירויות של 5900ULTRA , עובד באיזה 80-90מעלות לפעמים , והכרטיס שלו עובד בסדר גמור , לא נתקע לא כלום , אולי בכרטיסים החדשים הגבול הוא קצת הרבה יותר גבוהה , גם כתוב בדרייבר של nVidia משהו על מקסימום מעלות 120...(120C)

פורסם

שומע? כרטיסים ישנים יכולים לעבוד על טמפרטורות גבוהות יותר בגלל שטכנו' הייצור שלהם היא נעה בערך בין 0.18 - 0.25 מקרון , חלקיקי הסיליקון בטכנו' הייצור הזו לא רגישים לטמפ' גבוהות.

כרטיסים חדשים שהם מיוצרים בין 0.15- 0.13 מקרון רגישים הרבה יותר לטמפ' גבוהות.

(אחרי הכל למה NVIDIA כל כך דאגה לחום שהFX5800U פולט? בקירור רועש ומאסיבי בגלל שהוא היה עובד במעל ל80 מעלות והייתה בו האטה של מהירויות השעון/ליבה כדיי שהחום ירד וגם הטמפ')

דבר אחד ממש לא נשמע לי הגיוני ממך:

, חבר שלי עם 5900XT עם אוברקלוק למהירויות של 5900ULTRA , עובד באיזה 80-90מעלות לפעמים ,

יש על הכרטיס מסך שלי חיישן שאם אני עובר פעם את ה70 מעלות אפילו לא הייתי יכול לעשות OC מבלי שהכרטיס יציג ארטיפקטים.

90 מעלות? אני בספק אם הוא בOC ובספק עוד יותר אם הוא יציב במעלות כאלו @ הOC .

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

בנדאם תקשיב החום בכרטיס זה לא כזה נורא תאמנין לי שאנשים בnvidia יודעים מה עושים והחום שלך נורמלי ואם אתה מודאג בקשר לזה קנה קירור חדש למעבד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים