עבור לתוכן

עזרה בקניית מחשב למשחקים בסביבות 4000

Featured Replies

פורסם

היי, אני מתכנן לקנות מחשב חדש ואשמח לעזרה כי אני לא מבין גדול בנושא.

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 אבל עדיף לא להשתמש בזה

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים וטלוויזיה (בHD) ותכנות

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). עומד להתחיל ללמוד תכנות כנראה אז אני עדיין לא מכיר את התוכנות אבל כנראה שאשתמש בהם

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.  shadow of mordor, the witcher 3, batman arkham knight, gta 5, assassin's creed וחשוב לי שהוא יריץ טוב גם משחקים שיצאו בשנה הקרובה כמו shadow of mordor 2 וכו'

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). הרזולוציה בשולחן עבודה היא 1920X1080 אם לזה התכוונתם

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא בטוח שהבנתי את השאלה, הייתי רוצה שהמשחקים יעבדו בהגדרות הגרפיות הגבוהות אם לזה התכוונתם

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5-6 המחשב עובד אצלי בד"כ רצוף והוא בחדר שינה אז די חשוב שלא ירעיש

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? ווינדוס 10 וצריך שירכיבו את המחשב בחנות

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא חובה אבל שמעתי דברים טובים על TMS וגם אני מחולון...

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בערך בשבועיים הקרובים...

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). נראה לי שזה סטנדרטי אבל בכל זאת, שיהיו יציאות קדמיות לUSB ואוזניות

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? בטוח לא בשנה הקרובה, מעבר לכך אם זה משתלם אז אפשר

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: אני לא לגמרי מבין בנושא הזה אז אני לא יודע עד כמה הבקשות שלי ריאליות, אשמח אם תכוונו אותי אם אני מבקש דברים לא קשורים והייתי רוצה הצעה עם ה1070 של nVidia ומעבד i7 אבל שוב, אני לא באמת יודע אם זה ריאלי אז אשמח אם תכוונו אותי...

ראיתי כתבות על המעבדים החדשים של AMD וזה נשמע לי מעניין אבל אני לא יודע אם אפשר לסמוך עליהם מבחינת אמינות, זה בכל זאת מוצר חדש ושוב, אני לא יודע אם אני צודק, אבל נראה לי שאינטל שולטת בשוק והיא אמינה יותר מהם לכן זה מרגיש לי קצת הימור ושכנראה יהיו איתם גם לא מעט תקלות, מה אתם אומרים?

תודה רבה לכל העוזרים

פורסם

מעבד: 815 ₪ - * מבצע מרץ של אינטל *- Quad Core i5 7500 Kaby Lake 3.4Ghz S1151 
קירור אוויר למעבד: 49 ₪ - * מבצע * - Arctic Alpine 11 Rev.2 
לוח אם: 539 ₪ - * מבצע * - Gigabyte Z270P-D3 Kaby Lake S1151 
זכרון: 465 ₪ - * מבצע * - 16GB (2x8G) Crucial DDR4 2133Mhz CL15 
כרטיס מסך: 999 ₪ -  Gainward GeForce GTX1060 3G D5 1506MHz-1708MHz Dual-Fan 
דיסק קשיח: 319 ₪ - * מבצע * - WD Caviar Red 1TB 3 Years Warranty 
כונן אופטי: 79 ₪ - * מבצע * - LG DVD-RW X24 GH24SCO 
מארז + ספק: 365 ₪ - * מבצע * - Ippon RTX + FSP HYPER 500W 85 Plus 
תוכנה: 399 ₪ - * מבצע * - Windows 10 64 bit Hebrew OEM 

מחיר סופי: למזומן 4029 ₪ | לאשראי עד 10 תשלומים 4109 ₪

http://startpc.co.il/build/media/build/viewBuild.php?uid=58bb423251bd8

i7 ו- GTX 1070 לא ריאלי בתקציב כזה.. ל1070 זה בערך עוד אלף שקלים שתצטרך להוסיף, i7 די מיותר, i5 יעשה את העבודה. מה שכן הייתי הולך על ה- i5 7600 במקום ה7500 ששמתי לך במפרט.

עריכה: טעיתי בקירור מעבד, זה לא מתאים לסוקט, לך על זה:  Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 עולה קצת יותר (129) אבל קירור מעולה :)

נערך על-ידי --- The King ---

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה רבה לך על ההשקעה. כבר עזרת לי.

רציתי לשאול אם כבר לא 1070, לא כדאי את הRX 480? יש את זה  Gigabyte RX 480 8G 1290Mhz Gaming G1 ב1189 שזה קצת יותר מה1060 שנתת לי אבל זה גם 8G לעומת 3 (לא שאני לגמרי בטוח שזה הנתון שמשנה הרבה כי אני לא לגמרי מבין בנושא אבל זה נשמע לי משמעותי)

הRX 480 מסתדר עם שאר החלקים שנתת?

פורסם

לדעתי ה-1060 עדיף. הם פחות או יותר שווים בביצועים וה-1060 קצת זול יותר. מעבר לזה אני תמיד מעדיף את nvidia על radeon בכרטיסי מסך מהסיבה שהדרייברים של nvidia כמעט תמיד טובים יותר ומעודכנים יותר.

אתה יכול בגדול גם לקחת את הRX480, אין בעיה מבחינת התאמה. אולי עדיף שתשמע עוד המלצות לגבי זה אם יש אנשים שחושבים אחרת ממני.

לגבי השאלה השנייה, ההבדל הוא ביצרן. יש המון יצרנים לכל כרטיס מסך אבל המעבד הוא זהה. מה שכן שונה זה המגבלה של התדרים, העיצוב, הקירור ועוד כל מיניי דברים שוליים. בכל סדרת ה1000 של nvidaia אני חושב שהכי משתלם לקחת את הדגמים הזולים כי ההפרשים בינם בביצועים הוא מינורי מאוד (ברמה של כמה fps בודדים). אתה יכול לחפש השוואות ביוטיוב בין יצרנים שונים על אותו דגם של כרטיס.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים