עבור לתוכן

NVIDIA יוצאת לקרב: חושפת את ה-GeForce GTX 1080 Ti ומכריזה על קיצוץ מחירים

Featured Replies

פורסם

האם המוצרים החדשים מבית AMD מתחילים להשפיע גם על עולם העיבוד הגראפי, לפני שבכלל הגיעו אל מדפי החנויות? בואו להחליט בעצמכם

לכתבה

פורסם

מערך הזיכרון של הכרטיס הזה מציק לי בOCD למה לא יוכלו להוסיף עוד ג'יגה ולעגל ל12

פורסם

תאמת אכזבה מamd איפה פאקינג וגה?!??

פורסם

Adam Brener אמרתי לך מפחדים מהם חח

פורסם

מחר אמורה להיפתח הזמנה מוקדמת, כניראה לגירסת המייסדים, באתר nvidia/

פורסם

בקרוב, 950979133 FPS לשניה, בעלות של 215879628 ג'יגה זכרון, בעלות 287787313 ש"ח בלבד... לא באמת, אבל ההתקדמות מבחינת חומרה כ"כ מטורפת שזה כבר לא יכול להיות אפשרי או כלכלי לשדרג בקצב הזה... למזלי אני משחקת בדיליי אז יכולה לשדרג תמיד באיחור

פורסם

יופי הכרטיס הבא שלי, מוכר את ה1080, אפרסם אותו פה כשאקבל את ה1080ti חודשיים והוא אצלי!

פורסם

בדקתי מחירים באמזון ולא ירד בשקל מחיר הכרטיסים הללו

פורסם

Shahaf Peleg

פורסם

תן לזה זמן עד שזה יתעדכן...

פורסם

קיצוץ מחירים זה מצוין Itamar Shpak

פורסם

RYZEN אני מאמינה שהחבר שלנו כבר עובד על הכתבה ואנחנו מחכים בקוצר רוח. ועדיין.. הייתי רוצה לשתף במה שהעין הבלתי מזויינת שלי קלטה. אז ככה: לגיימינג ועבודה עם מדיה, לאינטל עדיין יש את החומרה היציבה והמפיקה יותר. (האמינו לי ניסיתי וניסיתי לשכנע את עצמי שאני יכולה לחיות עם RYZEN במארז אבל מה ששבר אותי זה שאין שום תמיכה למערכי QUAD בזכרונות וזה מינוס ענק!!!) (לא בגיימינג אבל בהחלט בעבודת מדיה) אבל לRYZEN יש כוח עצום שלא נראה עד כה, כשמבקשים ממנו לבצע חישובים. לדעתי המכללות והאוניברסיטאות ובכלל כל מוסדות האקדמיה יעדיפו להשתמש בו בגלל התפוקה שלו. _ (אלא אם אינטל יתאמצו מעט ויפסיקו עם האגרסיביות שלהם) בהחלט תמורה שווה לכסף. נ.ב. אנא העבירו התגובה לכתבה המתאימה (לכשתצא) תודה רבה.

פורסם

למי יש 980TI במחיר של 1100ש"ח? אני רוצה בבקשה: 1stcowgirl בג'י-מייל

פורסם

כמעט לא התאפקתי  ועשיתי  אתמול הזמנה מוקדמת שנפתחה לזמן קצר... למזלי NVIDIA לא שולחים לארץ ולא רציתי להתחיל עכשיו עם חברות שליחויות.

פורסם

הביקורות על GTX 1080 TI היום זמינות כבר ממחר לפי שנראה בארץ כבר בשבוע הבא יהיה זמין בארץ

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים