פורסם 2017 בפברואר 238 שנים חבר קנה לוח אם חדש ויש בו 2 חיבורים של USB בצבע צהוב. מישהו יודע למה הUSB הצהוב משמש?
פורסם 2017 בפברואר 238 שנים ציטוט של Ivan זה מסמן אפשרות טעינה גם במצב שינה. לא בהכרח בלוח אם שלי (Z170X-GAMING 5) זה מסמל חיבורי USB מבודדים חשמלית (עבור ציוד אודיו) אני חושב שזה המקרה הנוכחי אבל כמו שאמרתם, עם דגם זה יהיה הרבה יותר קל.
פורסם 2017 בפברואר 288 שנים אז זה בדיוק מה שאמרתי זה מסמל חיבורי USB מבודדים חשמלית (עבור ציוד אודיו)
פורסם 2017 במרץ 38 שנים מחבר ציטוט של אור כהן אז זה בדיוק מה שאמרתי זה מסמל חיבורי USB מבודדים חשמלית (עבור ציוד אודיו) איזה ציוד אודיו לדוגמה?
פורסם 2017 במרץ 38 שנים שאלה מצויינת. אני אישית לא יכול להעלות בדעתי יותר מידי דברים - כי אני לא מבין גדול בתחום, אבל לדוגמא: מיקרופון USB מקצועי אשר רגיש לשינוי במתח והפרעות מהמחשב כבלים ארוכים במיוחד שרגישים להפרעות חשמליות (לי יש כבל USB 2.0 באורך 20 מטר שהפורט הזה אמור לעזור לו) אוזניות USB אני מניח שדברים באזור הזה
פורסם 2017 במרץ 38 שנים מחבר ציטוט של אור כהן שאלה מצויינת. אני אישית לא יכול להעלות בדעתי יותר מידי דברים - כי אני לא מבין גדול בתחום, אבל לדוגמא: מיקרופון USB מקצועי אשר רגיש לשינוי במתח והפרעות מהמחשב כבלים ארוכים במיוחד שרגישים להפרעות חשמליות (לי יש כבל USB 2.0 באורך 20 מטר שהפורט הזה אמור לעזור לו) אוזניות USB אני מניח שדברים באזור הזה תודה רבה על התשובות לשאלות שלי והתגובה המהירה! תודה רבה לכולם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.