עבור לתוכן

אוזניות סגורות- 700 ש"ח

Featured Replies

פורסם

ההמלצה היא לחבר. 
שימוש ביתי. 
בעיקר למוזיקה. 

רכישה בארץ.
ללא באס חזק מדי.

פורסם

משנה אם זו אוזניה סגורה או פתוחה?

פורסם
  • מחבר

בהתחלה רצה סגורה אבל עכשיו אמר שזה לא משנה, אבל עדיפות לסגורה.

הוא בדיוק רכש היום מבאג AT SR5, מה דעתך עליהן? הוא מתכנן מחר להחזיר אותן או לקבל החלפה באחרות בגלל הכבל הקצר.

בנוסף הוא מציין שמעוניין ביכולת הגברה והנמכת העוצמה באוזניות באופן מובנה בהן, יש דבר כזה? או שעדיף לוותר על זה לטובת איכות?

פורסם

אם יחליפו לו אז שייקח את ה-M40X באותו המחיר. אוזניות הרבה יותר מדוברות ומוכרות ונותנות תמורה מעולה לכסף.

פורסם
  • מחבר

הם לא היו זמינות במלאי.. המחיר שלהן הוא 500 ש"ח. (M40X)

אין משהו עדיף שמנצל את כל הסכום?

מכיר אולי אוזניות עם שליטה בעוצמת השמע?

והבנתי שהדגם שהוא קנה דווקא מסדרה חדשה, זה לא דגם טוב?

פורסם

סגורות יש גם את ה-Beyerdynamic DT770 במחיר הזה

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=501789

אוזניות עם שליטה בווליום אני לא מכיר אולי יש משהו של גיימרים אבל לא דברים שנחשבים איכותיים מבחינת סאונד.

פורסם

אם סאונד זה הפרמטר הכי חשוב לא הייתי נוגע באוזניית גיימינג,  בכל מקרה לא ברור למה הצורך בזה אלא אם מדובר בלוטות'. 

לא מכיר את הדגם הזה ולא שמעתי אותו,  אבל בכל מקרה לכל אחד יש טעם אחר,  קשה לדעת בדיוק מה החבר שלך יאהב יותר או פחות. 

אפשר לשער שאם הוא לא נוטה לצד הבאסי והעבה כמו מרבית המיינסטרים אני יכול לחזק רק את ההמלצה על ה40X שהן יחסית מאוזנות ונשמעות מעולה.  אין לך מה לייחס חשיבות עיקרית למחיר, זה ממש לא מחייב שאם תשקיע עוד 200 שקלים תקבל סאונד עדיף יש לא מעט פרמטרים משמעותיים בעניין. למשל יש לא מעט אנשים שמעדיפים בהרבה את הm40X על פני ה-m50X שיקרות יותר. 

לגבי הזמינות מה הבעיה להזמין אותן לסניף הקרוב או לגשת לסניף אחר? 

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים