פורסם 2017 בפברואר 68 שנים שלום, אז ככה הציעו לי מחשב נייד בסהכ 6אלף שח ורציתי לדעת עם זה משתלם ואם אפשר למצוא בקצת פחות ויותר משתלם כי אני קצר בתקציב ואשמח לקבל חוות דעת על מה שהביאו לי כי אני לא כל כך מבין במחשבים המחשב נקרא - Lenovo Ideapad Y700 Touch המפרט שלו הוא: מעבד- i5 3.2GHZ זיכרון-16GB DDR3 1600Mhz אחסון פלאש-SSD 275GB מסך מט- המסך הוא בגודל 15 אינץ' אם אני לא טועה כרטיס מסך- Geforce 960Gtx 4GB VRAM אני בעיקרון צריך את המחשב נייד לתוכנות של גרפיקה מאוד חזוקות כמו: photoshop,illustrator,IL desing ועוד.. התוכנות מיועדות לפרנסה אין צורך בציוד הקפי השקט של המחשב דיי חשוב לי לריכוז אז אם אפשר כמה שיותר שקט יותר טוב בסולם של 1-8 עדיף 8 עכשיו אני לא כזה מבין במחשבים בכללי ובכלל בנייד אשמח לעזרה של שיפור או יעוץ המפרט הזה, התקציב המינימאלי שלי הוא 5K עד 5.5K ואם צריך אפשר להגיע ל6K אבל עדיף שלא. אם אתם מכירים מחשב נייד יותר טוב מזה באותו מחיר או אפילו בקצת פחות אשמח לדעת ולראות פרטים עליו תודה רבה. נערך 2017 בפברואר 78 שנים על-ידי Vitaly Nahumov
פורסם 2017 בפברואר 78 שנים היי נא בכל זאת למלא שאלון. לציין גודל מסך רצוי ולפרט יותר על תוכנות ומה אתה עושה איתן. אם תצרף קישור לנייד שהוצע לך אז בכלל טוב, כי הנתונים שהבאת כלליים מדי. ו...... למה נייד ?
פורסם 2017 בפברואר 78 שנים מחבר ציטוט של askme היי נא בכל זאת למלא שאלון. לציין גודל מסך רצוי ולפרט יותר על תוכנות ומה אתה עושה איתן. אם תצרף קישור לנייד שהוצע לך אז בכלל טוב, כי הנתונים שהבאת כלליים מדי. ו...... למה נייד ? אוקי, אני העדכן את זה תודה ניד כדי לעבוד לצד לקוחות. ועל איזה שאלון מדובר Oם? נערך 2017 בפברואר 78 שנים על-ידי Vitaly Nahumov
פורסם 2017 בפברואר 98 שנים בדיוק אני עומד לקנות אותו מחשב אבל טיפה יותר זול. אפילו עם יותר ssd http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=18548 או http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=18300 הבעיה שאני לא יודע מה לחבור מביניהם.
פורסם 2017 בפברואר 98 שנים ^^^^^^ גם לך וגם לפותח הדיון - הייתי הולך על השני, זה עם 512 ג"ב SSD. בשני, הרזולוציה סתם מסבכת את העניינים, וגם האחסון לא משהו. נערך 2017 בפברואר 98 שנים על-ידי askme
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.