עבור לתוכן

מפרט גיימינג ב- 7500

Featured Replies

פורסם
ציטוט של Daniel Janashvili

אשמח להצעות אחי:)

האם אתה רוצה לרכוש מחנות מורכב או אתה רוצה להרכיב ?

פורסם

לגבי אחסון לא צריך SSD NVME חיי הSSD מוגבלים מבחנת מספר כתיבות  מומלץ SSD רגיל חצי טרה ב600-700 ש"ח דגם MX300 או HyperX FURY העיקר שזה MLC FLASH ולא TLC, ואחסון מומלץ 2TB דגם חדש ( Seagate Barracuda HDD 2TB Sata III ST2000DM006 שנת יצור 2016),

לגבי המעבד האם אתה מעוניין באוברקלוק ? 

בכל מקרה אתה יכול לרכוש את I7 7700K או I7 6700K הבדיל של 200 ש"ח תלוי בחנות ?

ההחלטה שלך אם אתה הולך עם מעבד K מומלץ לשנות את הקירור של המעבד ואם אתה מחליט לרכוש מעבד נעול ללא K אז לא צריך...

לגבי כרטיס מסך אתה יכול לרכוש את G1 1070 מרשת TMS ב1900 ש"ח חדש עכשיו במבצע...

נערך על-ידי amir8824

פורסם
  • מחבר
ציטוט של amir8824

לגבי אחסון לא צריך SSD nvme חיי הSSD מוגבלים מבחנת מספר כתיבות  מומלץ SSD רגיל חצי טרה ב600-700 ש"ח דגם MX300 או HyperX FURY העיקר שזה MLC FLASH ולא TLC, ואחסון מומלץ 2TB דגם חדש ( Seagate Barracuda HDD 2TB Sata III ST2000DM006 שנת יצור 2016),

לגבי המעבד האם אתה מעוניין באוברקלוק ? 

בכל מקרה אתה יכול לרכוש את i7 7700K או i7 6700K הבדיל של 200 ש"ח תלוי בחנות ?

ההחלטה שלך אם אתה הולך עם מעבד K מומלץ לשנות את הקירור של המעבד ואם אתה מחליט לרכוש מעבד נעול ללא K אז לא צריך...

לגבי כרטיס מסך אתה יכול לרכוש את G1 1070 מרשת TMS ב1900 ש"ח חדש עכשיו במבצע...

1.  אני מודה לחיי ssd למספר כתיבות אבל למה שיהיה שוני בשימוש בין nvme לרגיל?

2. מתכנן אוברקלוק בעתיד.

3. איזה קירור אתה ממליץ לאוברקלוק?

פורסם

5 מאווררים נראה לי מיותר.

לפי דעתי תקנה מארז מחברה טובה עם חומר לספיגת רעש.

גילוי נאות: אני כרגע הזמנתי לי מפרט שהדגש זה שקט, לכן אני לא ממליץ על כלום שיגיע המפרט אני אתן חוות דעת נאותה.

פורסם
ציטוט של k534d

5 מאווררים נראה לי מיותר.

לפי דעתי תקנה מארז מחברה טובה עם חומר לספיגת רעש.

גילוי נאות: אני כרגע הזמנתי לי מפרט שהדגש זה שקט, לכן אני לא ממליץ על כלום שיגיע המפרט אני אתן חוות דעת נאותה.

מה אם אני אגיד לך שיש לי גם מארז כזה עם חומר לספיגת רעש בנוסף ל5 מאווררי נוקטואה? :P Antec VSP5000

פורסם
ציטוט של Gery Gorenshtein

מה אם אני אגיד לך שיש לי גם מארז כזה עם חומר לספיגת רעש בנוסף ל5 מאווררי נוקטואה? :P Antec VSP5000

מכיר את המארז אין לי ניסיון איתו אבל לפי דעתי זה מיותר, אבל אודה לך אם תסביר למה יש 5 מאווררים. תמיד נחמד ללמוד משהו חדש.

נערך על-ידי k534d

פורסם

למה לא מעבד מהדור השביעי ולוח מסדרת 200? זה לא שיפור גדול במעבד אבל הפרש המחירים די קטן ולוח האם החדש יותר יהיה גם מוכן לoptane של אינטל שיכל להיות יתרון גדול בעתיד

פורסם
ציטוט של פולי הקנטאור

למה לא מעבד מהדור השביעי ולוח מסדרת 200? זה לא שיפור גדול במעבד אבל הפרש המחירים די קטן ולוח האם החדש יותר יהיה גם מוכן לoptane של אינטל שיכל להיות יתרון גדול בעתיד

כל עוד זה לא תומך בCannon Lake שאמור להיות המקפצה האמיתית לגיימינג אין על מה לדבר, ה"שיפור" בסידרה או בלוח מיותר לחלוטין מבחינת גיימינג - מדובר על 1-3% אלא אם אתה מתכנן OC אז ישר לקחת 7700K

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים