עבור לתוכן

צריכה עזרה... טאבלט או מחשב נייד

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? כמה שפחות

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?חחחחח סטודנטית

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שצריך אבל לא בהגזמה

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר תוכנות אופיס יוטיוב ותוכנות ציור בקטנה (בעיקר מחשב לסטודנטית)

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות אופיס

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות  לדגמים. יהיה צורך בעכבר ומקלדת הייתי רוצה טאבלט מחשב או מחשב נייד קטן טאצ' אבל לא תהיה בעיה לקנות אותם בנפרד ולא כחבילה אם יהיה צורך.

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין לי מושג...

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? עדיפות לשקט יחסי בכל זאת שיעורים וכאלה

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? אני לא יודעת מה זה אומר....

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? חלונות 10

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. צפון

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בזמן הקרוב

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד?

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות:

מה קורה?

הייתי רוצה לדעת אם יש כאן אנשים שיוכלו לעזור לי ויגידו לי איזה מחשב כדאי לקנות ובכללי אם יש הבדל משמעותי בין טאבלט מחשב לבין מחשב נייד (מסך מגע) בשביל סטודנטים?

השימוש של במחשב כולל בעיקר יוטיוב תוכנות אופיס ולא הרבה מעבר לזה...

בבקשה תעזרו לי אני ממש ממש לא מבינה כלום במחשבים...

תודה מראש לכל העוזרים 

:D

נערך על-ידי Ahinoam Ogol
גילוי חוקי הפורום

פורסם

במידה ורלוונטי עבור הזמנה מחו"ל אז הדגם יתאים לך מאחר, בין השאר מאחר והוא טאבלט היברידי -  טאבלט שיודע להפוך למיני מחשב נייד עם מסך מגע בגודל 12" במידת הצורך 

http://www.myminipc.co.il/chuwi-hi12-tablet-review

פורסם

היי
עדיין, אין כמו מחשב נייד.

גם את סטודנטית. :)

כך שתתקני את הכותרת ותבקשי נייד קל משקל,

נאמר 14 אינצ', שאמנם לא זול, אבל....

פורסם
  • מחבר
ציטוט של askme

היי
עדיין, אין כמו מחשב נייד.

גם את סטודנטית. :)

כך שתתקני את הכותרת ותבקשי נייד קל משקל,

נאמר 14 אינצ', שאמנם לא זול, אבל....

יש לי מחשב נייד 15 אינצ' זה גדול לי מידי ואני רוצה באמת בסיסי חחחח ואני ממש רוצה את המחשבים שמתפרקים אבל הבעיה שהם ממש יקרים ואני לא יכולה להרשות את זה לעצמי ובכללי חוץ מלהיות בוורד לעשות מצגות ולראות יוטיוב אין לי ולמחשב יותר מידי יחסים קרובים :lol:

פורסם
  • מחבר
ציטוט של Studio54

במידה ורלוונטי עבור הזמנה מחו"ל אז הדגם יתאים לך מאחר, בין השאר מאחר והוא טאבלט היברידי -  טאבלט שיודע להפוך למיני מחשב נייד עם מסך מגע בגודל 12" במידת הצורך 

http://www.myminipc.co.il/chuwi-hi12-tablet-review

ראיתי עליו ביקורות והרבה אמרו דברים טובים אני באמת חושבת בכיוון של הסינים וגם לטאבלט הזה יש עט מותאם שזה מגניב ברמות 

אתה מכיר במקרה את המכשיר ברמה האישית?

יצא לך במקרה להתעסק עם אחד כזה?

פורסם

כן, יש אותו לאחי. 

יצא לי לשחק איתו קצת

אהבתי בעיקר את המסך המטורף ואת הרמקולים שממש כיף לשמוע איתם מוזיקה (יוטיוב וכו')

הדבר היחיד שפחות אהבתי הוא שהוא די כבד ואחרי שצפיתי בו בפרק בסדרה במשך 30 דקות (בזמן שהחזקתי אותו במשך כל הזמן הזה)הרגשתי את היד קצת.

אבל אני מניח שממילא לא מן הנמנע שעם הגודל יבוא גם הכובד.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של Studio54

כן, יש אותו לאחי. 

יצא לי לשחק איתו קצת

אהבתי בעיקר את המסך המטורף ואת הרמקולים שממש כיף לשמוע איתם מוזיקה (יוטיוב וכו')

הדבר היחיד שפחות אהבתי הוא שהוא די כבד ואחרי שצפיתי בו בפרק בסדרה במשך 30 דקות (בזמן שהחזקתי אותו במשך כל הזמן הזה)הרגשתי את היד קצת.

אבל אני מניח שממילא לא מן הנמנע שעם הגודל יבוא גם הכובד.

מגניב והוא לא נתקע לאחיך וכאלה? 

לי המחשב נייד עושה צרות לפעמים אבל יכול להיות שזה גם בגלל שהוא ישן...  וכמה כבד?  בהמצב שזה יהיה לי כבד בתיק? 

פורסם

הוא לא יהיה לך כבד בתיק, הוא פשוט כבד ביחס לטאבלטים אחרים בעיקר של גודל המסך ה"חריג" שלו.  יחד עם המקלדת שהופכת אותו ללפטופ הוא שוקל 1 קילו, שזה לא כל כך מורגש בתיק

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים