עבור לתוכן

דרושה חוות דעת על מפרט נייח, לעריכה גרפית וגיימינג, לא כולל ציוד היקפי עד 6K

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

אשמח לעזרתכם בנוגע למפרט מחשב נייח לטובת עיצוב גרפי וגיימינג.

מצורף מפרט שכבר עבדתי עליו (KSP) ואשמח לדעתכם..

1. מה התקציב המקסימאלי?

בין 5K ל-6K. לא יכול לחרוג מה-6K כי גם ככה התקציב לא כולל ציוד היקפי שאצטרך לרכוש..

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?

המחשב מיועד לעריכה גרפית (האישה מעצבת פנים) ושימוש בתוכנות: ריינו 5, פוטושופ, אוטוקאד ואילוסטרטור בעיקר. כלל התוכנות בשימוש דיי כבד..

בנוסף, מקווה להשתמש במחשב גם לגיימינג (לא משהו מוגזם). משחקים לדוגמא: Assassin creed syndicate,  Sid Meier's Civilization VI ,  Dishonored 2, Freespace 2

מסך יהיה באזור ה-17 אינצ' ואני מקווה להיות מסוגל להריץ הגדרות גרפיות בינוניות עד גבוהות.

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.

אין צורך בציוד היקפי (אקנה מחוץ למסגרת התקציב).

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?

עקרונית אני צריך את כלל הרכיבים הנדרשים לתפעול ביתי של מחשב (מתאם ווייפי, חיבורי רשת, צורב וכו')

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?

לא כ"כ חשוב.. נגיד 3-4..

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?

אולי אבצע OC בהמשך אבל כרגע לא נדרש. מן הסתם כשאחליט שאני רוצה לעשות את זה אקנה כבר מאוורים טובים יותר ואולי אחליף גם ספק..

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?

יש צורך במערכת הפעלה - וינדוס 10. אין צורך באופיס. המחשב יורכב בחנות.

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.

עקרונית מעדיף מ-KSP אבל מוכן להרחיק לכת (בגבולות המרכז) אם ישפיע על מחיר טוב..

9. מתי מתוכננת קניית המחשב?

במיידי.

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).

כמובן שדרוש חיבור HDMI ו-USB3..

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד?

לא קריטי.. אם אפשר להשאיר את האופציה פתוחה אז בסדר אבל לא בכל מחיר..

תודה מראש לכולם!!

Picture1.jpg

פורסם

את מתכנן לעשות אובר קלוק יש צורך להחליף לוח h170 לא תומכים, כאשר z170 ו z270 תומכים

פורסם
  • מחבר
ציטוט של k534d

את מתכנן לעשות אובר קלוק יש צורך להחליף לוח h170 לא תומכים, כאשר z170 ו z270 תומכים

אחלה תודה!

פורסם

זה תלוי מה בדיוק אתה עושה, אבל לדעתי לעריכה גרפית עדיף למשוך לכיוון הi7-7700K או אפילו i7-7700 ולוותר על האוברקלוק. בכלל ציינת שאתה לא מתכוון לעשות כרגע אוברקלוק- הייתי מוותר על זה ולוקח i7-7700 ולוח h170/h270. 

אם אתה מוותר על האוברקלוק אפשר גם לרדת בזיכרונות ל2400 mhz ולחסוך כאן קצת.

כרטיס מסך - לא ציינת איזה מסך אתה מתכוון לקנות או רזולוציה. אם אתה מתכוון לקנות ברזולוציית 1920x1080 כנראה שגם gtx 1060 יספיק לך, אבל כאן אתה צריך לתת עוד פרטים.

מארז - נכון זה אולי חלק שלא משפיע בכלל על הביצועים (אולי בעקיפין..) אבל עדיין. מארז ב200 שקל למחשב ב6000? אני חושב שאתה צריך לקחת מארז טוב יותר. 

הספק לא רע בכלל, אבל בכל זאת הייתי לוקח bronze 80+ לפחות כמו ה http://ksp.co.il/index.php?uin=29714&select=.

דוגמא למפרט מstartpc. הלכתי על i7. 

logo-dark.png
מפרט זה הורכב ב - www.startpc.co.il - סטארט מחשבים
אודים | חיפה | תל-אביב | אשדוד | קריית מלאכי

מעבד: 1459 ₪ - * חדש * - Quad Core i7 7700 Kaby Lake 3.6Ghz S1151
לוח אם: 560 ₪ - Asus H170 Pro S1151
זכרון: 515 ₪ - * מבצע * - 16G (2x8G) Kingston HyperX FURY DDR4 2400Mhz CL15
כרטיס מסך: 2099 ₪ - * בהרכבת מחשב * - Gigabyte GeForce GTX1070 8G D5 1594Mhz-1822Mhz G1 Gaming
דיסק קשיח: 459 ₪ - * מבצע * - SSD Samsung 850 EVO 250GB SATA III 5 Years Warranty
דיסק קשיח: 229 ₪ - WD 1T 3.5'' Sata3 Caviar BLUE 7200RPM 64MB 2 Years Warranty
באנדל (מארז + ספק): 639 ₪ - * מבצע * - NZXT Source 340 Glossy Black + ANTEC 650W 80+ MODULAR
קירור אוויר למעבד: 119 ₪ - * מבצע * - Arctic Freezer 7 Pro Rev.2

מחיר סופי: 6079 ₪ למזומן  
 6200 ₪ לאשראי עד 10 תשלומים

פורסם

אחלה מפרט

אבל לצומת לבך שלוחות האם של H170 /Z170 /B150 לא תומכות בKABYLAE  אם גרסת הBIOS מלפני חודשיים צריך לוודות שזה עם הBIOS החודש האחרון...

או במקרה ירכוש עם לוח אם יכול להרכיב מעבד של SKYLAKE ולעדכון את הBIOS ואז החזיר את מעבד KABYLAKE אז יעבוד.

וגם לוחות אם של H170 ו B150 לא תומכות בזיכרון יותר מ2133 רק לוחות האם החדשים H270 וB250 תומכות בזיכרון שאתה מציע 2400

מומלץ לוח H270...

נערך על-ידי amir8824

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים