עבור לתוכן

הי חברה

Featured Replies

פורסם

אני צריך לקנות מחשב לעבודות של גרפיקה ותלת מימד ואני לא יודע איך לבחור את המחשב והתקציב שלי הוא 2500 ש"ח אני צריך אם מישהו יוכל לעזור לי מה לבחור

פורסם
ציטוט של YBYY

אני צריך לקנות מחשב לעבודות של גרפיקה ותלת מימד ואני לא יודע איך לבחור את המחשב והתקציב שלי הוא 2500 ש"ח אני צריך אם מישהו יוכל לעזור לי מה לבחור

התקציב נורא נמוך, בקושי אפשר לבנות מחשב בסיסי לגיימינג במחיר הזה.

העליתי משהו נחמד לעריכה, שוב הכל בגבול התקציב - יש אפשרות לשחק עם הכרטיס מסך והזכרון - תלוי באיזו תוכנה משתמשים.

Untitled.png

פורסם
ציטוט של YBYY

היי

נא למלא שאלון.

מחשב נייד ? נייח ? מי מה  מו ?

למה שננחש ?

פורסם

כן, תמלא שאלון שנוכל לעזור יותר. 

בקשר למפרט למעלה- כן התקציב בעייתי אך לא הייתי ממליץ על המפרט כמו שהוא, למשל הליבה הגרפית במעבד חלשה מהכרטיס המוצע ממש במעט. לא משהו ששווה את הכמעט 500 ש"ח הנוספים. בתקציב הזה לא הייתי מוסיף כרטיס מסך.

בנוסף, משום מה נלקח זיכרון DDR3 למרות שאין בכך שום יתרון. זה לא יותר זול ופחות טוב.

נערך על-ידי Tomer70

פורסם
ציטוט של Tomer70

כן, תמלא שאלון שנוכל לעזור יותר. 

בקשר למפרט למעלה- כן התקציב בעייתי אך לא הייתי ממליץ על המפרט כמו שהוא, למשל הליבה הגרפית במעבד חלשה מהכרטיס המוצע ממש במעט. לא משהו ששווה את הכמעט 500 ש"ח הנוספים. בתקציב הזה לא הייתי מוסיף כרטיס מסך.

בנוסף, משום מה נלקח זיכרון DDR3 למרות שאין בכך שום יתרון. זה לא יותר זול ופחות טוב.

הלוח תומך בDDR3, יש לוחות שלא תומכים בDDR4, יש ממש מאט לוחות כאלה עם הדור השישי אבל זה מה שיש.

וזה לא נכון לגביי הכרטיס מסך, עדיף שיהיה כרטיס מסך dedicated עם זיכרון משלו מאשר שישתף משאבים עם הזיכרון של הRAM, ומדובר פה על עריכה גראפית לא לשחק משחקים על גראפיקה מינימום או משהו בסגנון.

פורסם

רבותיי, אתם סתם מתווכחים.  :)

קודם שנראה הבהרות ( אם לא שאלון) של מי נגד מי

ואח"כ תטענו את הטיעונים המלומדים שלכם.

בכל מקרה, תקציב של 2500 שקל לא ריאלי ולא מספיק כמעט לשום דבר רציני וראוי לשמו בגרפיקה,

לא כל שכן בתלת.

פורסם
ציטוט של askme

רבותיי, אתם סתם מתווכחים.  :)

קודם שנראה הבהרות ( אם לא שאלון) של מי נגד מי

ואח"כ תטענו את הטיעונים המלומדים שלכם.

בכל מקרה, תקציב של 2500 שקל לא ריאלי ולא מספיק כמעט לשום דבר רציני וראוי לשמו בגרפיקה,

לא כל שכן בתלת.

ראיתי כבר עורכת גראפית שעובדת עם GT430 - לא זוכר בדיוק מה עשתה שם אבל זה לא עריכה בצייר חחחח - ככה שכל דבר וצרכיו בפני הוא, אז שוב פעם לא בא להתווכח אבל זה דיי ברור שעדיף כרטיס מסך מאשר כלום.

נערך על-ידי Gery Gorenshtein

פורסם
  • מחבר
ציטוט של askme

היי

נא למלא שאלון.

מחשב נייד ? נייח ? מי מה  מו ?

למה שננחש ?

מחשב ניח בסכום יותר של 4000 ש"ח

פורסם
ציטוט של YBYY

גרפיקה ותלת מימד

נא לפרט תוכנות - כי אחת יכולה לדרוש חומרה הפוכה מהאחרת.

בקיצור, התואיל בכבודך לכתוב יותר מחצי שורה ? :)

תודה.

פורסם

...

נערך על-ידי amir8824

פורסם

המחשב לא מיועד למשחקים !

תראה לפמני שאתה כותב מגילה .....   :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים