עבור לתוכן

אתם פשוט לא תאמינו!!!

Featured Replies

פורסם

לפני שעה אני הולך לחנות מחשב לקבל הצעת מחיר על מחשב חדש:

אני עומד לקנות AMD XP 1500

Readeon 8500

Maxtor 40 GB

מסך של Samsung

לוח אם GA-7VTXH

בקיצור המוכר כזה אומר לי: למה לקנות מסך כזה טוב ומחשב עם ביצועים לא משהו :lol: :lol: :nono::lol: :lol: ;D

מה הקשר בין מסך לאיכות המחשב ::) ::) ::)

הוא אומר לי שקודם כל ל-AMD יש מלא באגים והם מתחממים מאוד מהר והם פועלים יותר לאט. :nono:

גם הוא אמר שלרוב היבואנים אין את זה בכלל והוא צריך להתקשר במיוחד ליבואן בהרצליה.

ואז הוא אומר לי שאין לי מה להשקיע כל כך הרבה על כרטיס מסך כזה בגלל ש-Geforce 2MX 400 64mb יפעיל לי כל משחק חלק לגמרי לאורך השנתיים הקרובות ;D ;D ;D

איך הוא הגיע למסקנה הזאת שכבר היום MX לא מפעיל הכל חלק לגמרי?? ?? ?? ???

וזה עוד כרטיס של PowerColor.

אז שאלתי אותו למה תמיד מציעים כרטיסים של PowerColor(כאילו שאני לא יודע את התשובה). אז הוא אמר ש-Geforce 2 זה מצויין ;D :lol::nono:

והוא אמר ש-Geforce 2 של ASUS הם הכי טובים שיש (אז"ש) ושהם עולים 1,200 ש"ח(נכון, ה-ULTRA אבל הוא התכוון לMX).

בקיצור, או שהבן אדם דפוק והוא לא מבין בכלל במחשבים, או שהוא מנסה למכור לי את הדברים שהכי משתלמים לו.

מה אתם חושבים על דעותיו ה"קדומות" של המוכר?

פורסם

ברור שהוא יעשה את זה, בטח רוצה להפטר ממלאי ישן שיהפוך בקרוב לחסר ערך  :-/, או שאני לא יודע, בקיצור אל תתקרב לחנות הזו שוב, ופרנציפ לא הייתי מזמין מנה מחשב  >:(

פורסם

ככה זה עם מוכרים...

תגיד תודה שהוא בכלל ידע מה זה AMD...

פורסם

לפני שעה אני הולך לחנות מחשב לקבל הצעת מחיר על מחשב חדש:

אני עומד לקנות AMD XP 1500

Readeon 8500

Maxtor 40 GB

מסך של Samsung

לוח אם GA-7VTXH

בקיצור המוכר כזה אומר לי: למה לקנות מסך כזה טוב ומחשב עם ביצועים לא משהו :lol: :lol: :nono::lol: :lol: ;D

הוא אידיוט

והוא צריך להתקשר במיוחד ליבואן בהרצליה.

מה איכפת לך, כל עוד שילמת לו ממיטב כספך תגיד לו שיעשה שמיניות באוויר ויביא לך את מה שאתה רוצה

ואז הוא אומר לי שאין לי מה להשקיע כל כך הרבה על כרטיס מסך כזה בגלל ש-Geforce 2MX 400 64mb יפעיל לי כל משחק חלק לגמרי לאורך השנתיים הקרובות

בסדרררררררר.....תזכיר לו עוד פעם שהוא אידיוט ותוריד לו כאפה!

או שהוא מנסה למכור לי את הדברים שהכי משתלמים לו.

הגעת לבד למסקנה!

אני פעם נכנסתי לחנות לברר על מעבד PIII800 והמוכר עוד לפני שהספקתי להגיד משהו החליט שאני לא צריך את זה!

תמיד המוכרים ינסו למכור לך את מה שרץ אצלהם בכמויות(משתלם להם) ובגלל זה אסור לשאול לדעתם בנושא חומרה

פורסם

אתה יכול בבקשה להגיד לי את שם החנות?

אני חייב לגשת לשם ולצחוק על המוכר הזה!

פורסם

"אני עומד לקנות AMD XP 1500

Readeon 8500

Maxtor 40 GB

מסך של Samsung

לוח אם GA-7VTXH"

אחלה מחשב. רק חבל שאתה לא אומר איזה מסך של סמסונג...

מה לא בסדר במחשב שלך לא הבנתי ?

מוכרים היום באמת לא מבינים כלום... והקטע שהם מתחילים להתווכח איתך כאילו הם איזה גאונים... כשמזמינים מחשב צריך לבוא מוכנים עם מפרט מודפס ולהגיד זה מה שאני רוצה בלי להתחיל לתרץ למוכר למה צריכים את זה ואת זה.

פורסם
  • מחבר

זה בכלל לא מה שחשוב כאן איזה מסך אני קונה.

ואין שום דבר רע עם המחשב.

אני קונה מסך Samsung 151s LCD בשביל אבא שלי.

הוא צריך קומפקטי ;D

פורסם

ברור שלא לקנות שם כן....

אבל אין מה לעשות זה מה שאנשים היום עשושים רק רוצים להרוויח כסף על גבו של הלקוח המסכן.

למה אתה לוקח 1500+ ולא 1700+שכמעט אין הבדל במחירים ביניהם (אני חושב)

פורסם

Samsung 151s LCD זאת בחירה מעולה. מעולה.

גם קומפקטי וגם איכותי מבית סמסונג. זה מחשב מצויין, שום דבר לא רע במחשב הזה.

המוכר פשוט לא מבין מהחיים שלו.

הרבה פעמים אתם אומרים שהמוכר פשוט רוצה למכור סחורה והוא עובד על הלקוח, אבל לדעתי זה בגלל שפשוט המוכר לא מבין...

חוץ מזה הוא קורא למסך טוב (אומנם זה מסך נחמד מאוד, אבל זה שהוא LCD לא אומר שהוא טוב) ולמחשב שמורכב מradeon 8500 הוא קורא לא טוב.

פורסם
  • מחבר

ברור שלא לקנות שם כן....

אבל אין מה לעשות זה מה שאנשים היום עשושים רק רוצים להרוויח כסף על גבו של הלקוח המסכן.

למה אתה לוקח 1500+ ולא 1700+שכמעט אין הבדל במחירים ביניהם (אני חושב)

קודם כל ההבדל הוא לא ממש קטן. שנית ההבדל בין המעבדים בכאלה מהירויות בכלל לא חשוב היום.

מעבד 1500+ עם Radeon 8500 זה הדבר הנפלא ביותר שיקרה לי בחיים נראה לי ;D

ההבדל בביצועים בין 1500+ ל1700+ יהיה קטן ובלתי מורגש בכלל.

פורסם

אז איך המחשב?

וכן יש הבדל ביצועים בין ה1500+ וה1700+

פורסם

כשמזמינים מחשב צריך לבוא מוכנים עם מפרט מודפס ולהגיד זה מה שאני רוצה בלי להתחיל לתרץ למוכר למה צריכים את זה ואת זה.

:o :o :o

לא מזמינים מחשב, מזמינים חלקים ואז בונים מחשב לבד. נוכלים כמו במקרה המתואר לעיל בד"כ ינסו לתקוע אותך עם חלקים שלא הזמנת, ולא אם אחר שהיה להם זמין במלאי, וידרשו תוספת מחיר על לוח "משופר" מתוצרת משובחת של כפר דייגים לא ידוע בסין.

וכן יש הבדל ביצועים בין ה1500+ וה1700+

אין כמעט הבדל, וגם אם יש הוא זניח. בכל מקרה, מחשב המבוסס על אחד משני המעבדים האלה יחזיק בדיוק אותו הזמן.

פורסם

אז איזה חנות באמת זאת היתה ?

ונ.ב אתה נשאר בסוף אם הכרטיס קול שעל הלוח ?

פורסם
  • מחבר

זאת חנות באיזור מודיעין (כן שם אני גר) וקוראים לה Zip מחשבים.

אני נשאר עם הכרטיס קול שעל הלוח כי זה Creative 128 ואני לא צריך יותר מזה.

פורסם

תגיד לי רגע, Boomer, איך זה שאתה נופל תמיד על אנשים "חכמים" כאלה, הא? ;)

קח עצה ידידותית ממני, ותקנה את החלקים למחשב שאתה רוצה באחת מחנויות הרשת המכוונות הגדולות(העדפה על זיגזג). המחירים בחנויות האלה, בד"כ, יהיו הרבה יותר נמוכים מחנות המחשבים המקומית, השירות יהיה הרבה יותר טוב, והכי חשוב: לא יזבלו לך את המח בשטויות, שכנראה המוכרים בחנויות המחשבים לומדים בהשתלמויות מאורגנות, ככל הנראה. :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים