פורסם 2017 בינואר 148 שנים שלום חברים, יש לי מחשב בן 7 בערך, שעובד לא רע בכלל אבל מתחיל להתיישן. אני מתלבט מאוד האם להשקיע ברכישת מחשב חדש (עלות מוערכת של 5-6 א'), או לשדרג את הקיים בתקווה שהעלות תהיה נמוכה באופן משמעותי. הספציפיקציות הקיימות: לוח אם של gigabyte מדגם EP43-UD3L מעבד אינטל quad q8200 8 ג' זכרון כרטיס מסך geforce 650GTX חשוב לי בעיקר לעדכן את המעבד וכרטיס המסך לשימושים של רינדור בסיסי בתלת מימד וקצת גיימינג. אודה לידע והניסיון שלכם.. תודה
פורסם 2017 בינואר 148 שנים ציטוט של tsukivi המעבד וכרטיס המסך נראה לי עדיף מחשב חדש כי זה גם יעלה לא מעט אבל יביא הרבה פחות תועלת מאשר מחשב חדש. אם אפשר לשמור מאווררים ומארז וספק כוח אז עדיף כדי לחסוך
פורסם 2017 בינואר 148 שנים מסכים. מדובר בתושבת מאוד ישנה, החלפה למעבד בתושבת הקיימת לא יועיל יותר מדי. כלומר תצטרך להחליף גם לוח, וגם זיכרון כי היום כבר ddr4 הוא הנפוץ. אם אתה מעוניין להחליף גם כרטיס מסך אז ההוצאה כבר כנראה תהיה כמו מחשב חדש, אני הייתי קונה חדש. ממליץ לך למלא טופס ולפרט מה השימושים בדיוק ואם תרצה נוכל לעזור בבחירה של מפרט. Sent from my iPhone using Tapatalk
פורסם 2017 בפברואר 138 שנים מחבר איך אני יכול לדעת מה המעבד וכרטיס מסך המקסימליים שאני יכול להתקין במצב בנוכחי?
פורסם 2017 בפברואר 138 שנים היי להלן הרשימה של המעבדים שנתמכים ע"י הלוח שלך. http://www.gigabyte.com/Support/CPU-Support/Chipest?Value=4&SocketValue=377&Socket=Intel Socket 775&Chipest=Intel P43 בהתחשב בגילה של המערכת, אבל לא רק, עדיף כבר להחליף.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.