עבור לתוכן

איזה כרטיס מסך משתלם יותר מבן השתיים

Featured Replies

פורסם

פשוט נשרף לי הכרטיס מסך onboard 

2g.JPG

4g.JPG

פורסם

לך כבר על כרטיסים יד שניה, ייצא לך כמעט אותו מחיר ויותר חזק

פורסם

עלי אקספרס ושאר אתרים סיניים מפוצצים בסחורה מזוייפת. נדיר למצוא שם כרטיס מסך שאכן עונה באופן מלא על הדגם שלו, ולא איזה כרטיס ישן שצרבו לו ביוס עם שם של כרטיס חדש.

צריך לחשוד כשיש שטויות במפרטים הטכניים שלהם, כמו ה-GTX 650 שאור פרסם, שרשום שיש לו ליבת GM107 בזמן שלאמיתי יש GK107. כנ"ל הכרטיסים שפורסמו בהתחלה.

רשמת שנשרפה לך הליבה הגרפית און-בורד. אם מדובר בלוח אם מדור שלפני מעבדי CORE הראשונים של 2009, זה הגיוני. לאחר מכן הליבות הגרפיות התחילו להטמע במעבדים עצמם, מה שמונע את העניין הזה

במקום להמר על סחורה מפוקפקת מחול, קח לך איזה EVGA GT 710 חדש עם אחריות בארץ ב-165 שקלים ותגמור עניין.

פורסם
  • מחבר

דווקא לא,  זה מחשב שנקנה בסוף 2014 

לוח של גיגבייט

דגם :  HDMI HSWELL 1150 GA-H81M-S2PH מעבד G3250

ז"א שיש לי בעיה במעבד ולא בלוח ?

אני יעשה קצת סדר בדברים רואים יותר מדי לבן במסך , ואין חדות בכלל

והבעיה לא במסך כי העברתי את המסך למחשב אחר ושם ראו מצויין 

פורסם

@djelectric מסכים עם הנאמר, למרות שבמקרה של הGTX650 - מדובר בכרטיס הכי נרכש שם (קישור נוסף)

לכן במקרה הזה, אני חושב שזו קנייה דיי בטוחה. שים לב שבעמוד המוצר שפירסמתי - מדובר בליבת GK107

בנוגע לGT710 - לדעתי שווה לברר מול החנות הזאת האם הכרטיס שהם מוכרים הוא GT720 או GT730 - כי במידה ומדובר באחרון, זאת תוספת של 32 שקלים לביצועים טובים יותר משמעותית.

@iyehuda

יכולות להיות כמה סיבות לבעייתך. רוב הסיכויים שהמאיץ הגרפי במעבד תקין לחלוין - וזהו לוח האם שעושה את הבעיות.

הדבר הראשון שהייתי עושה זה לאפס את הCMOS (לנתק את המחשב מהחשמל, להוציא את סוללת לוח האם, לחכות 10 שניות ולהחזיר)

אחר כך הייתי משחק עם הRAM

בנוסף - הייתי מנסה לחבר את המחשב בחיבור התצוגה הנוסף (VGA/HDMI) או מחליף כבל.

במידה ויש צורך לרכוש לוח אם חדש - ללא ספק, זאת הייתה בחירתי

http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=GA-B85-HD3

נערך על-ידי אור כהן

פורסם
ציטוט של iyehuda

דווקא לא,  זה מחשב שנקנה בסוף 2014 

לוח של גיגבייט

דגם :  HDMI HSWELL 1150 GA-H81M-S2PH מעבד G3250

ז"א שיש לי בעיה במעבד ולא בלוח ?

אני יעשה קצת סדר בדברים רואים יותר מדי לבן במסך , ואין חדות בכלל

והבעיה לא במסך כי העברתי את המסך למחשב אחר ושם ראו מצויין 

הGPU שלך בוודאות מובנה במעבד, אם היתה בעיה בGPU המובנה אני מאמין שכלל המחשב לא היה עובד כמו שצריך במקרה זה.

הסבירות לבעיה שלך יכולה להיות יציאה תקולה בלוח אם (נסה יציאה אחרת), כבל תקול (נסה כבל אחר), הגדרות גמא/בהירות סופר גבוהות בדריבר (כנס להגדרות תצוגה בדריבר ותבדוק אותן)

פורסם
  • מחבר
ציטוט של עידן פ.

הGPU שלך בוודאות מובנה במעבד, אם היתה בעיה בGPU המובנה אני מאמין שכלל המחשב לא היה עובד כמו שצריך במקרה זה.

הסבירות לבעיה שלך יכולה להיות יציאה תקולה בלוח אם (נסה יציאה אחרת), כבל תקול (נסה כבל אחר), הגדרות גמא/בהירות סופר גבוהות בדריבר (כנס להגדרות תצוגה בדריבר ותבדוק אותן)

ללוח יש 2 יציאות VGA ו HDMI 

בHDMI רואים מצויין 

בVGA רואים מטושטש + עודף לבן  

אני צריך את שני היציאות החלפתי כבל , שיחקתי עד עכשיו בהגדרות במסך אני אנסה לשחק עם ההגדרות של הכרטיס מסך אולי התדר השתנה ?

פורסם
  • מחבר

הורדתי את ה driver והתקנתי מחדש לא עזר 

פורסם

אם רכשת את המחשב בסוף 2014, יש לך אחריות על המעבד והלוח עד סוף 2017. תממש אחריות. 

פורסם
ציטוט של iyehuda

בHDMI רואים מצויין 

בVGA רואים מטושטש + עודף לבן  

יציאה בלוח אם, כניסה במסך או כבל.

אם כשחיברתה את המסך למחשב אחד השתמשתה ב VGA ואותו כבל נשארה היציאה בלוח.

למה לא להישאר מחובר ב HDMI וזהו ? 
VGA זו יציאה שהיתה צריכה להעלם מזמן, הסבר הזה פשוט פרה היסטורי P:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים