עבור לתוכן

נייד לצלם וגיימר לייט ב-4-5K

Featured Replies

פורסם

^^^^^^

לדעתי לא שווה את המחיר.

ז.א. אני לא הייתי קונה.

אבל תמיד כדאי להציג את האפשרויות, שכל אחד יחליט כראות עיניו :).

פורסם

כן, 1060 ב 8.4K זה לא להיט...

1070 ב 8.6K דווקה כן, מחירים מאוד משונים של KSP.

הם כבר פרסמו את הדגם עם ה 1060 באיזור ה 6.5K (אני חושב שזה היה רק עם ה8GB המובנים) ואז כשהחליפו לדגם עם 7700HQ ו1060 המחיר פתאום נהיה 8.4K....

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אין הסבר למחירי הניידים בארץ פשוט שחיטה. בארהב הכל חצי מחיר לפעמים אפילו שליש בייחוד על ניידים למשחקים. אתה יכול לקנות ב4.5 אלף 1060 סבבה וקל. יש הרבה פעמים דילים טובים בניואג ראיתי גם 1060 ב1000 דולר ובדל תמצא ב800 דולר 1050

פורסם

גם אין הבדל משמעותי בין 6700 ל7700

פורסם
  • מחבר

חזרתי עם עדכונים

כרגע אין תקציב, זה מחשב שיירכש ע"י מקום העבודה ואמרו לי "לך תראה מה יש ותחזור עם דגמים". בכל מקרה רצוי לא להשתגע, כי אני צריך להצדיק את זה.

בנוסף, המחשב יתחבר למסך ומקלדת/עכבר חיצוניים - אז המסך של המחשב עצמו, המקלדת וכל שאר הדברים שהם לא מעבד/זכרון/כ.מסך פחות קריטיים בשלב הזה.

עדיין רצוי שהוא יהיה נייד (עד 15.6 אינץ ו-2.5 קילו ללא מטען פחות או יותר) כי אני צריך אותו לעבודה מחוץ למשרד. 

כאמור, כיום אני עם N76 של אסוס ששוקל 3.75 קילו בלי מטען, אז מבחינתי כל דבר שיהיה יותר קל מזה זה נפלא.

פורסם

אני עדיין לא מבין את הגולשים שאומרים דברים קריטיים אחרי חודש !

את כל זה יכלת והיית צריך לומר ישר בהתחלה.

בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

כל הדברים האלה עלו רק עכשיו. עד עכשיו לא ידעתי שאני אחבר מסך, ולכן גם לא הייתי מחבר מקלדת חיצונית כי לא נוח לעבוד כשמסך כל כך קטן נמצא מאוד רחוק ממך. כנ"ל לגבי התקציב. היה לי בראש משהו שחשבתי שהוא הגיוני, מסתבר שהייתי פסימי.

פורסם

כנס לאתר כמו KSP וחפש (בצד יש אפשרות סינון) מחשבים עם I5 HQ או I7 HQ (ההבדל הוא שלI7 יש 8 נימים, עוזר עד 20-30% כשיש ניצול של 8 נימים)

לרוב הכי משתלמים יהיו מחשבים כמו ה Lenovo IdeaPad 700, ה"15 שוקלים 200 מתחת ל2.5KG ה"17 שוקלים 200 גרם מעל, לכולם יש GPU נפרד שחזק מכל מובנה, חלק עם 950 וחלק עם 940MX, ההבגל במשחקים לא קטן אבל שניהם לא בדיוק ל גיימינג.

למשל:

http://ksp.co.il/?uin=31653&select=.268..271..2788..2175.

מעליהם יש את ה Y700 עם כרטיס חזק יותר ואפשרות לSSD + HDD, המחיר בהתאם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים