עבור לתוכן

התקנת כרטיס מסך gt740 ddr5 2gb

Featured Replies

פורסם

שלום

הרכבתי היום את הכרטיס מסך מסוג gigabyte gv-n740d5oc-2gi

לכרטיס יש אופציה לחיבור חשמלי של 6 פינים . הכבל החשמלי המצורף מתפצל ל2 חיבורי חשמל.

150_3308.jpg

לא מצאתי הסבר על החיבור הזה, הדבר היחידי שכתוב בדף ההסבר: "אם יש צורך חבר את הכבל החשמלי" (בתירגום מאנגלית)

הפכתי את האינטרנט לא מצאתי הסבר לגביי הכרטיס הזה ומה מטרת החיבור.

כרגע הכרטיס מסך מחובר לחיבור החשמלי הנ"ל וחיברתי את את 2 היציאות לספק כוח במחשב (700W).

מישהו יכול להסביר לי מה זה אומר? האם יש צורך? האם באמת צריך לחבר את 2 היציאות לספק כוח?

פורסם

מטרת החיבור לספק חשמל לכרטיס המסך, החיבור בין הכרטיס ללוח האם מאפשר להעביר עד 75w אבל יש כרטיסים שצריכים יותר מזה ומוסיפים להם חיבור חיצוני נוסף כמו שיש אצלך.

ספציפית לגבי GT740 זה כרטיס די חלש שבדרך כלל לא צורך כל כך מספיק חשמל כדי להצדיק חיבור חיצוני נוסף, אולי יש לך דגם שעשו לו אוברקלוק וצורך קצת יותר מהרגיל.

פורסם
  • מחבר

תודה על המענה.

מדובר במוצר שיש לו אפשרות לoc זה גם מצויין בשם הדגם עצמו Gigabyte gv-n740d5oc-2gi

לא הבנתי עדיין, במצב הנוכחי, אני צריך לחבר את הכבל 6 פינים לספק כוח? ומה קורה מבחינה חשמלית שאני מחבר ישירות לספק כוח?

אני כבר חיברתי, והאם יש צורך לחבר ל2 היציאות חשמל הלבנות ביחד? אפשר לקבל הסבר מפורט בנושא?

פורסם

הכרטיס מגיע עם OC מהמפעל לכן אתה צריך לחבר את הכרטיס לספק, זו לא אופציה. הכוונה בציטוט שהבאת בהודעה המקורית היא שאם אין לך מהספק חיבור כזה (אמור להיות כתוב עליו PCI אבל לא תמיד), אז תשתמש במתאם שבתמונה. אם באמת אין לך אז אתה צריך לחבר את המתאם (עם שני החיבורים), אחרת תשתמש בחיבור ישירות מהספק.

פורסם
  • מחבר

תודה על המענה הממוקד.

אז אני מבין שזו כבר לא אופציה אלא חובת שימוש בכרטיס הזה.

היציאה היחידה שיש לי מהספק כוח של 6 פינים מחוברת כבר ללוח האם.

אז בהתקנה של הכרטיס מסך כבר חיברתי באמצעות המתאם ל2 היציאות ולספק כוח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים