עבור לתוכן

עזרה לבניית מחשב גיימינג

Featured Replies

פורסם

אהךן חברים אני מתכנן לקנות מחשב חדש, הרכבתי את המפרט הזה, אני סגור לגבי רוב הדברים חוץ מעל הלוח אם שאולי יש דגם אחר עדיף, על המארז והספק והקירור למעבד. מה דעתכם? מילאתי גם שאלון:

1. מה התקציב המקסימאלי? 7K כולל מסך.

2. מה שימושי המחשב: בעיקר גיימינג ויצירת מוזיקה אלקרטרונית ברמה הביתית. מתכנן לשחק CSGO וגם בעתיד משחקים יותר חדשים וכבדים. 

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? כן, במסך 144HZ FREESYNC. 

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? מתכנן, אף פעם לא עשיתי ככה שאני מניח שברמה הדי בינונית לפחות בהתחלה. 

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן וכן, WINDOWS 10. 

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? מעדיף לרכוש מפלונטר/STARTPC בשל ההמלצות ששמעתי עליהם.

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בחודש הקרוב. 

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? מתכנן לשדרג אותו בהמשך, מתכנן גם לעשות CF. 

נערך על-ידי BadMod

פורסם
ציטוט של BadMod

אהךן חברים אני מתכנן לקנות מחשב חדש, הרכבתי את המפרט הזה, אני סגור לגבי רוב הדברים חוץ מעל הלוח אם שאולי יש דגם אחר עדיף, על המארז והספק והקירור למעבד. מה דעתכם? מילאתי גם שאלון:

1. מה התקציב המקסימאלי? 7K כולל מסך.

2. מה שימושי המחשב: בעיקר גיימינג ויצירת מוזיקה אלקרטרונית ברמה הביתית. מתכנן לשחק CSGO וגם בעתיד משחקים יותר חדשים וכבדים. 

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? כן, במסך 144HZ Freesync

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? מתכנן, אף פעם לא עשיתי ככה שאני מניח שברמה הדי בינונית לפחות בהתחלה. 

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן וכן, Windows 10. 

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? מעדיף לרכוש מפלונטר/STARTPC בשל ההמלצות ששמעתי עליהם.

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בחודש הקרוב. 

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? מתכנן לשדרג אותו בהמשך, מתכנן גם לעשות CF. 

הלוח נראה בסדר.

אם יש קצת מחשבה של OC הייתי הולך על הקירור 15/Noctua NH-D14

אפשר לקחת SSD בחיבור M.2 כמו של Crucial בגודל 275 ג'יגה

ספק אפשר לקחת FSP Aurum s 500

פורסם
  • מחבר

הקירור קצת יקר לי אבל השאלה אם הוא שקט, מה היתרון בSSD הזה? וספק של 500 יספיק? לפי מה שאני מבין אני צריך לפחות 650W אם אני חושב על OC וCF. 

פורסם

צודק, לגבי CF יש צורך בספק יותר חזק.

הקירור אחד הטובים ביותר והשקטים שיש, גם ל - OC בסיסי

היתרון שהממשק של M.2  שקיים על הלוח יותר מהיר מ - SATA, פחות משהו שצריך להתקין במארז ופחות כבלים של DATA וחשמל.

פורסם
  • מחבר

סבבה תודה, לדעתך 650 יספיק או שצריך 750? ומה לגבי המארז? יש לך המלצה למשהו?

פורסם

שני RX 480  צורכים ביחד כ 460 וואט אז 650 צריך להיות מספיק.

מארז זה די בחירה אישית, אני יודע Fractal Design  די מומלצים.

פורסם

מבחינת הספק 650W מספיק ל2 כרטיסים אבל לא הייתי מראש בוחר ספק בסיסי יחסית אפילו שהוא סביר עבור מערכת כזו, עם 2 חיבורי pcie, מה שידרוש ממך להשתמש במתאמים מה שפחות מומלץ, אם תקח ספק איכותי יותר עם dc-dc הסיכוי למערכת יציבה יותר יגדל, למען ההגינות לא משהו שאני יכול לכמת בכמה, רק על החיסכון בחשמל בגלל הנצילות הוא יחזיר את ההשקעה לאורך חיי הספק, הוא גם צפוי לשרוד יותר, למשל fsp hydro x 650.

פורסם
  • מחבר

שמעתי באמת המלצות על הספק הזה, 650 וואט יספיקו ל2 כרטיסי מסך ואוברקלוקינג

ויש דגם ספציפי של פרקטל שמומלץ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים