עבור לתוכן

צריך את אישורכם לגבי המפרט (בפנים) לפני הזמנה

Featured Replies

פורסם

היי,

בניתי לעצמי מפרט מהידע הלא-רב שיש לי במחשבים (הרבה זמן לא התעסקתי עם זה).

צריך את אישורכם אם יש התאמה בין כל החלקים, והאם יש צורך לשפר את המפרט במקומות מסויימים.

השימוש במחשב: אינטרנט (בסביבות ה-15 טאבים פתוחים במקביל), משחקים קלים (פיפא, counter-strike) וסרטים פה ושם.

הנה המפרט:

מעבד: 1075 ₪ - * באנדל עם לוח אם במבצע * - Quad Core i5 6500 3.2Ghz + ASUS H110M-K DDR4
זכרון: 239 ₪ - * מבצע * - 8GB Kingston DDR4 2133Mhz CL15
כרטיס מסך: 610 ₪ - * חדש * - Palit GTX 1050 StormX 2GB D5 1354MHz-1455MHz
דיסק קשיח: 229 ₪ - WD 1T 3.5'' Sata3 Caviar BLUE 7200RPM 64MB 2 Years Warranty
כונן אופטי: 79 ₪ - * מבצע * - LG DVD-RW X24 GH24SCO
באנדל (מארז + ספק): 310 ₪ - * מבצע * - Ippon BULLET (3x120mm) + 450W (PCI-E) PFC 3 Years Warranty
קירור אוויר למעבד: 49 ₪ - * מבצע * - Arctic Alpine 11 Rev.2 
מסך מחשב: 739 ₪ - * מבצע * - DELL 23'' S2316H IPS

מחיר סופי: למזומן 3330 ₪ | לאשראי עד 10 תשלומים 3396 ₪

כמה שאלות/הערות:

1. לא בטוח שאקח עכשיו את המסך של DELL. כרגע יש לי מסך 19" של LG. האם הוא יוכל להתחבר לכרטיס המסך?

2. איך הלוח אם הנ"ל של ASUS? האם שווה לשלם קצת יותר בשביל לוח יותר טוב (של ג'יגהבייט למשל)?

3. זכרון של 8GB יספיק לדרישות שלי?

4. הכרטיס מסך הנ"ל מתאים לדרישות שלי/מוגזם מדי?

5. לגבי הקשיחים - הבנתי שהיום הולך הקטע של SSD בשביל יותר מהירות למערכת ההפעלה. לא השתכנעתי שזה בשבילי כרגע, לכן לקחתי קשיח רגיל. כדאי להתעקש על SSD בכל זאת? אני לא איזה פריק שצריך מהירות-על. מאמין שמחשב חדש וחזק ירוץ טוב גם בלעדיו.

6. המארז והספק מתאימים למערכת הזו?

אודה לעזרתכם!

פורסם
ציטוט של red4ever

היי,

בניתי לעצמי מפרט מהידע הלא-רב שיש לי במחשבים (הרבה זמן לא התעסקתי עם זה).

צריך את אישורכם אם יש התאמה בין כל החלקים, והאם יש צורך לשפר את המפרט במקומות מסויימים.

השימוש במחשב: אינטרנט (בסביבות ה-15 טאבים פתוחים במקביל), משחקים קלים (פיפא, counter-strike) וסרטים פה ושם.

הנה המפרט:

מעבד: 1075 ₪ - * באנדל עם לוח אם במבצע * - Quad Core i5 6500 3.2Ghz + ASUS H110M-K DDR4
זכרון: 239 ₪ - * מבצע * - 8GB Kingston DDR4 2133Mhz CL15
באנדל (מארז + ספק): 310 ₪ - * מבצע * - Ippon BULLET (3x120mm) + 450W (PCI-E) PFC 3 Years Warranty
מסך מחשב: 739 ₪ - * מבצע * - Dell 23'' S2316H IPS

מחיר סופי: למזומן 3330 ₪ | לאשראי עד 10 תשלומים 3396 ₪

כמה שאלות/הערות:

1. לא בטוח שאקח עכשיו את המסך של Dell. כרגע יש לי מסך 19" של LG. האם הוא יוכל להתחבר לכרטיס המסך?

2. איך הלוח אם הנ"ל של ASUS? האם שווה לשלם קצת יותר בשביל לוח יותר טוב (של ג'יגהבייט למשל)?

3. זכרון של 8GB יספיק לדרישות שלי?

4. הכרטיס מסך הנ"ל מתאים לדרישות שלי/מוגזם מדי?

5. לגבי הקשיחים - הבנתי שהיום הולך הקטע של SSD בשביל יותר מהירות למערכת ההפעלה. לא השתכנעתי שזה בשבילי כרגע, לכן לקחתי קשיח רגיל. כדאי להתעקש על SSD בכל זאת? אני לא איזה פריק שצריך מהירות-על. מאמין שמחשב חדש וחזק ירוץ טוב גם בלעדיו.

6. המארז והספק מתאימים למערכת הזו?

אודה לעזרתכם!

1. על פניו נראה שלכרטיס מסך אין יציאת VGA, לא ציינת את הדגם המדוייק של המסך לכן לא ניתן לדעת אם יש לו גם כניסת DVI, במקרה ויש במסך רק VGA ובחרת בכרטיס הזה אתה צריך מתאם שיחובר לכרטיס מסך בין DVI ל - VGA.

2. ASUS נחשבים טובים, אני אישית מעדיף Gigabyte אבל כל אחד והטעם שלו

3. לדעתי כדי ללכת על יחידה אחת של 16, לשדרוג בעתיד אם יהיה צורך.

4. הכרטיס מסך נראה מתאים לדרישות.

5. לדעתי כדאי מאוד להתעקש על SSD לטובת מערכת ההפעלה והמשחקים, לאחסון של מידע אחר דיסק מכני נוסף.

6. מספיקים.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של The_MichMan

1. על פניו נראה שלכרטיס מסך אין יציאת VGA, לא ציינת את הדגם המדוייק של המסך לכן לא ניתן לדעת אם יש לו גם כניסת DVI, במקרה ויש במסך רק VGA ובחרת בכרטיס הזה אתה צריך מתאם שיחובר לכרטיס מסך בין DVI ל - VGA.

2. ASUS נחשבים טובים, אני אישית מעדיף Gigabyte אבל כל אחד והטעם שלו

3. לדעתי כדי ללכת על יחידה אחת של 16, לשדרוג בעתיד אם יהיה צורך.

4. הכרטיס מסך נראה מתאים לדרישות.

5. לדעתי כדאי מאוד להתעקש על SSD לטובת מערכת ההפעלה והמשחקים, לאחסון של מידע אחר דיסק מכני נוסף.

6. מספיקים.

1. דגם המסך שלי: LG L1970HR. בדקתי בגוגל קצת וכתוב שיש VGA וגם DVI-D. האם זה בסדר בשביל הכרטיס?

2. האמת שגם לי יש העדפה לג'יגהבייט משום מה. מקסימום אשנה את הבחירה במפרט.

3. אוקיי, אני אשנה את זה ל-16GB.

4. אחלה.

5. אשקול לקחת גם SSD. משהו מומלץ? הבנתי שסמסונג מובילים בתחום, זה נכון?

6. מעולה.

פורסם
ציטוט של red4ever

1. דגם המסך שלי: LG L1970HR. בדקתי בגוגל קצת וכתוב שיש VGA וגם DVI-D. האם זה בסדר בשביל הכרטיס?

2. האמת שגם לי יש העדפה לג'יגהבייט משום מה. מקסימום אשנה את הבחירה במפרט.

3. אוקיי, אני אשנה את זה ל-16GB.

4. אחלה.

5. אשקול לקחת גם SSD. משהו מומלץ? הבנתי שסמסונג מובילים בתחום, זה נכון?

6. מעולה.

1. אם קיים DVI לא תהיה בעיה לחבר את המסך לכרטיס המסך שבמפרט.

5. לי היה דווקא נסיון לא כל כך טוב עם הסדרה הקודמת של סאמסונג Evo 840,  סאנדיסק די טובים אבל פחות מהירים (לא משהו שמרגישים כמשתמש רגיל מכיוון שלא מגיעים לקצבים האלה), Intel  גם די יציבים

נערך על-ידי The_MichMan

פורסם
  • מחבר

הנה המפרט לאחר התיקון:

מעבד: 1150 ₪ - * באנדל עם לוח אם במבצע * - Quad Core i5 6500 3.2Ghz + Gigabyte B150M-D2V DDR4
זכרון: 450 ₪ - 16G Kingston DDR4 2133Mhz CL15
דיסק קשיח: 459 ₪ - * מבצע * - SSD Samsung 850 EVO 250GB SATA III 5 Years Warranty

מחיר סופי: למזומן 3336 ₪ | לאשראי עד 10 תשלומים 3402 ₪

בחרתי ב-SSD של סמסונג (850 EVO) עקב המלצה חמה של חבר.

הערות/הארות? יש אישור להזמין את זה?

פורסם

נראה בסדר גמור.

פורסם

לא הייתי קונה ספק שאף אחד לא יודע מה טיבו.

פורסם
  • מחבר

אני באמת לא מבין בספקים.

תוכל להמליץ לי על אחד שאפשר לדעת מה טיבו?

פורסם

יצה לי להתקין ספקי IPPON לאנשים, לא היו איזה בעיות, השאלה אבל מה מותקן במארז הזה? אני בדרך כלל ממליץ על FSP או DELTA כספקים זולים וטובים, או ANTEC שלפעמים נמכרים כבנדל אם מארז של ANTEC. 

עד עכשיו לא הבנתי, למה עף אחד לא הגיב לגבי כרטיס המסך? 1050.. תנסה למתוך את התקציב ל 1050TI, גם ככה לא כרטיס התחלתי לסדרת 10XX, אז עוד 2GB בלבד? ולגבי קשיח של 1TB, תקנה אם כבר, אז 2-3TB זה יותר משתלם פר GB, בלי קשר למחיר הקשיח, מקום תמיד צריך :) . בנוגע ל SSD, אתה יכול לחסוך אם כך 750 EVO

נערך על-ידי jetman

פורסם

אני לא בוחר ספק לפי חברה, יש הבדלים גדולים בין ספקים של אותה חברה, לפעמים גם בין אותה סדרה, למשל cx של corsair.

שעברה שדרוג משמעותי

הייתי הולך על corsair cx450m.

פורסם

אתה משלם סתם על מדבקה ברוב המקרים אם זה corsair, בגלל זה רשמתי fsp או delta, כי הם יצרן oem עבור חברות אחרות שרק מדביקות שם.. ועשות רווח מכלום.

לחילופין כמו שרשמתי, תחפש מארז Antec אם ספק, ראיתי בכמה חנויות שמוכרים כזה בנדל. כל אחד והבחירה שלו, אבל אני באמת שנים משתמש בספקים של Antec ולא היו עף פעם בעיות.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

אז מה אם הם משתמשות בoem?

יש להם דרישות ובקרה על הoem.

לבחור ספק לפי חברה זה אומר כמעט כלום, יש הבדלים גדולים בין ספקים של אותה חברה, יש איזשהו רף מינימלי זה הכל.

יש גם הרבה שמשתמשים שנים בספקים ג'נרים, אז מה? הספק שהצעתי תכנון יחסית חדש עם dc-dc, ביצועים טובים יחסית וחלקים איכותיים, לשלילה מאוורר עם מיסב שרוול. יש לו גם 5 שנים אחריות צריך לוודא.

גם antec לא מייצרים בעצמם.

פורסם
  • מחבר

קודם כל, תודה רבה על התגובות.

בניתי עוד מפרט. אשמח לקבל עוד הערות עליו לפני שאני מזמין:

מעבד: 1150 ₪ - * באנדל עם לוח אם במבצע * - Quad Core i5 6500 3.2Ghz + Gigabyte B150M-D2V DDR4
זכרון: 450 ₪ - 16G Kingston DDR4 2133Mhz CL15
כרטיס מסך: 729 ₪ - * חדש * - Palit GTX 1050Ti StormX 4GB D5 1290MHz-1392MHz
דיסק קשיח: 459 ₪ - * מבצע * - SSD Samsung 850 EVO 250GB SATA III 5 Years Warranty
באנדל (מארז + ספק): 359 ₪ - * מבצע * - Ippon BULLET (3x120mm)  + Antec 500W (2xPCI-E) Active PFC

מחיר סופי: למזומן 3504 ₪ | לאשראי עד 10 תשלומים 3574 ₪

כמה דברים:

1. כרטיס מסך - אני באמת צריך 1050TI בשביל הדרישות שלי? אני בסך הכל הולך לשחק פיפא וקאונטר-סטרייק... בכל מקרה שמתי TI במפרט, אלא אם תגידו לי לשנות בחזרה.

2. דיסק קשיח - 1TB זה באמת הרבה מאוד בשבילי. לצורך הדוגמה, אני היום עם קשיח של 320GB ובקושי חצי ממנו מלא, אז עם 1TB אני בכלל אהיה מסודר.

3. SSD - אני בכל זאת אלך על ה-EVO 850 לפי המלצה של חבר. ההבדל מה-750 די זניח (70 ש"ח), אז אפשר לעמוד בזה.

4. ספק כח - באתר שבניתי את המפרט יש ספקי כח של ANTEC ו-FSP (אני מדבר על 500W, כי 450W לא היו). בחרתי בספק של ANTEC. יש אפשרות לבחור ב-FSP בתוספת קטנה של 50 ש"ח. כדאי להחליף?

שוב תודה על העזרה!

פורסם

פעם אחרונה שאני מגיב, לא ברור לי למה אני מגיב גם את התגובה הזאת אבל שיהיה, לקנות ספק לפי fsp!!! שולט ואנטק הכי טוב 111!!! זה חובבני, לא שהחברות האלה לא בסדר, ספק קונים לפי דגם ספציפי כי יש הבדלים עצומים בין ספקים של אותה חברה ולפעמים אפילו באותה סידרה, לכל חברה יש הרבה דגמים, בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

אני באמת לא מבין בזה ולכן אני מבקש את עזרתכם.
את הדגם שהמלצת עליו (Corsair cx450m) לא היה באתר שבניתי את המפרט, ואני לא אלך במיוחד לחנות אחרת כדי לקנות ספק.

מה גם שבאתר לא כתובים יותר מדי פרטים חוץ משם החברה וכמה וואט (למשל: ANTEC 500W, FSP 500W וכו'), אז אין לי כל כך אפשרות לדעת איזה דגם הספק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים