עבור לתוכן

דרוש מחשב גיימינג סביר בתקציב של עד 2000 שקלים

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

המכונה העתיקה שלי מאותתת לי בטירוף על כך שהיא עומדת לסיים את חייה ואני מנסה למצוא תחליף לא יקר במיוחד שיעמוד בצרכי הגיימינג הדי חביבים שלי - אני לא דורש איכות גרפית גבוהה מדי, לא מודד FPS ושאר ירקות מהסוג. אני כן רוצה לשחק משחקים ברמה סבירה ולא להרגיש בשנת 2001...

חשוב לי לומר - אין לי צורך בציוד הקפי כלל וגם כוננים קשיחים ישנם בנמצא. אם יהיה מבצע SSD מטורף שיהיה שווה את זה - אבדוק את הנושא, אבל בהחלט שלא הכרחי. מעבר לזה - מה שבא ברוך הבא.

אעזר, ברשותכם, ברשימת השאלות שפורסם בדיון הנעוץ בראש הפורום. הנושא מעט דחוף לי משום שהעבודה עם המחשב הנוכחי הופכת אט אט לבלתי אפשרית ואני חושש מקריסה סופית וחד משמעית... אז תודה על העזרה 

1. מה התקציב המקסימאלי?  2000 שקלים. 

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך - מה טוב. 

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקלים

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (מ-Company of Heroes דרך Diablo 3 ועד Shadow of Mordor). גם עבודה משרדית. הכל בהגדרות בינוניות פלוס. אין לי ציפיות גבוהות מדי בתקציב הזה, אבל שכן יהיה משהו שאפשר להנות ממנו.

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כוננים קשיחים (אלא אם כן יש מבצע...)

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 1 - כלל לא רלוונטי

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא. לא נכנס לעולם הזה בכלל.

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במערכת הפעלה. הרכבה בחנות (מעדיף שלא להתעסק עם זה בעצמי)

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אין העדפה. אני גר באיזור רמלה.

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? מיידי

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? כדאי שיהיה אופק שדרוג, אבל בטח לא משהו מסיבי. אני מניח שעם הזמן אחליף את כרטיס המסך ו/או אוסיף כונן SSD. לא יותר מזה.

פורסם

בתקציב הזה קשה מאוד להרכיב מחשב משחקים סביר, אין ממש אפשרויות חוץ מלבחור את החלקים הכי זולים

מפרט זה הורכב ב - www.startpc.co.il - סטארט מחשבים
אודים | חיפה | תל-אביב | אשדוד | קריית מלאכי

מעבד: 529 ₪ - Dual Core i3 6100 Skylake 3.7Ghz S1151
לוח אם: 259 ₪ - * מבצע * - Asus H110M-K (DDR4) S1151    
זכרון: 235 ₪ - 8GB Crucial DDR4 2133Mhz CL15
כרטיס מסך: 729 ₪ - * חדש * - Palit GTX 1050Ti StormX 4GB D5 1290MHz-1392MHz
באנדל (מארז + ספק): 319 ₪ - * מבצע * - Ippon RTX + Antec 500W (2xPCI-E) Active PFC
קירור אוויר למעבד: 49 ₪ - * מבצע * - Arctic Alpine 11 Rev.2 

מחיר סופי: 2120 ₪ למזומן  
 2162 ₪ לאשראי עד 10 תשלומים

כדי לקבל משהו הרבה יותר סביר הייתי ממליץ:

- לשדרג כרטיס מסך ל-1060 3G או rx470 בתוספת 300 שקל

- לשדרג מעבד ל-i5 6500 בתוספת 200 שקל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים