עבור לתוכן

כרטיס מסך ל Full HD ב60 FPS

Featured Replies

פורסם

מישהו יכול המליץ לי על כרטיס מסך חזק ל Full HD שיספיק למשחקים כמו :

GTA

Assassin's creed Syndicate 

Tomb Raider 

טווח מחירים 1200-1500

תודה מראש. ;)

פורסם

בתקציב שלך אתה יכול לקנות GTX 1060 6GB או RX 480 8GB. אם אתה מתכוון להישאר ברזולוציה הזו, לדעתי אתה יכול לחסוך כ-400 ש"ח ולקנות RX 480 עם 4GB. בבקשה

פורסם

אני אישית רואה ניצול של כמעט או בדיוק 4GB כשאני משחק ב-COD למשל, אז אני בספק אם ההמלצה הזו נכונה. עדיף לקחת 8GB במידה והתקציב מאפשר. 

פורסם
  • מחבר

אני חושב שכדאי לקחת 8 ג'יגה גם לשנים הבאות ובמידה עם אעבור לרזולוציית 4K 

פורסם

אם אתה רוצה לקחת את הגירסה של ה-8GB בשביל אותם משחקים שגולשים מעבר ל-4GB ב1080p, לך על זה - שקט נפשי שווה יותר מ-200 ש"ח.

אבל אל תבנה על הכרטיס שיריץ לך משחקים עדכניים ברזולוציית 4k ו-60fps. תראה ביוטיוב את Tomb Raider, על מערכת חזקה וחדשה הכרטיס לא עובר 40fps.

בקיצור, כש-4k יהפוך למיינסטרים, תצטרך כרטיס חזק יותר ומחשב עדכני שלא יהווה צוואר בקבוק.

פורסם
ציטוט של NAND

אני אישית רואה ניצול של כמעט או בדיוק 4GB כשאני משחק ב-COD למשל, אז אני בספק אם ההמלצה הזו נכונה. עדיף לקחת 8GB במידה והתקציב מאפשר. 

שים לב שמה שהוא מראה לך זה כמה הוא מבקש מהכרטיס מסך, לא כמה הוא משתמש בפועל.
4 נכון להיום מספיק בהחלט לFULL HD, אבל בשביל השקט נפשי גם אני הייתי לוקח 6GB, לשנתיים הקרובות.
8GB זה גימיק ממש מיותר של AMD.

פורסם
ציטוט של elikh

שים לב שמה שהוא מראה לך זה כמה הוא מבקש מהכרטיס מסך, לא כמה הוא משתמש בפועל.
4 נכון להיום מספיק בהחלט לFULL HD, אבל בשביל השקט נפשי גם אני הייתי לוקח 6GB, לשנתיים הקרובות.
8GB זה גימיק ממש מיותר של AMD.

מתחיל להיות stuttering כשאני מגיע לגבול הזה.

אולי להיום זה עוד בסדר, אבל אני מאמין שעם הזמן זה יהיה מורגש יותר ויותר. 

פורסם

למען המחקר, ניסית להוריד את ההגדרות שזוללות VRAM, כמו MSAA וTEXTURES LEVEL?
המטרה שלי זה לוודא שאם הוא מבקש נניח 3.9GB, במקומות שבהם היה לך STUTTERING מקודם עכשיו הוא נעלם לגמרי.

יש סיכוי גבוה שהתקיעות הן בגלל שהליבה הגראפית מתקשה עם אותו אזור, ולאו דווקא הVRAM הוא זה שחוסם אותך.

זאת לא בדיקה מדויקת, אבל אני לא מצליח לחשוב על משהו יותר טוב.

בכל מקרה, אני לא יודע איזה הגדרות שמת, אבל לדעתי כל בן אדם צריך לחשוב עם עצמו: "האם שווה לי להוסיף עוד 200-400 שקל, בשביל MSAAx4?" - זה אינדיבידואלי.

@Yoel1541 כמו ששם_משתמש אמר לך, זה שתיקח 8 ג'יגה, לא יעזור לך ב4K עם הליבה של RX480, אלא אם אתה בונה על CROSS FIRE בעתיד, שזה גם לא ממש מומלץ.
ספציפית המשחקים שכתבת אוהבים יותר את נוידיאה מאשר AMD, אבל אי אפשר לדעת מה ייצא בעתיד.

פורסם
  • מחבר

למשל עכשיו בGTA  אני מוריד כמה שאפשר את ההדברים ששואבים מהליבה כמו צל,אורות דינאמיים,MSAA FXAA וכו... אבל עדיין יש לפעמים ירידות FPS חדות ל20 

אז אני אחליף כרטיס מסך נראה לי 

פורסם

בשביל FHD... הייתי לוקח RX470 4GB, או GTX1060 3GB... עם עדיפות קטנה ל 470.. כמובן את הזול ביותר שיש בשוק :)

פורסם

בין כל הכרטיסים שהציעו לך הייתי שוקל ללכת על 480 או 470 בגירסאות ה 8GB, היום אחרי שהדרייברים בשלים יותר

ויש כבר כותרי DX12 בודדים אני ( דיעה אישית בלבד ) יעדיף 480 על פני 1060.

קיימים משחקים בשוק שמגרדים ואף עוקפים עם פילטרים את גבול ה 4GB. במידה ואתה משקיע עכשיו על כרטיס חדש,

ההבדל המינורי ( כספי, יחסית ) בין 4GB ל 8GB לא שווה את השאלה - האם זה גימיק או לא. כדאי ללכת על 8GB בגלל ההפרש הקטן

והאופציה שתשחק משחקים שחונקים קצת את גבול ה 4GB.

בהצלחה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים