עבור לתוכן

האם מעבדי אינטל החדשים לא תומכים ב WIN7

Featured Replies

פורסם

אני מדבר על דור 7

פורסם

מהיכן המידע הזה ?

לדעתי סתם שמועה. לא הגיוני מבחינת יצרניות המעבדים. וגם מיקרוסופט כבר לא תשנה היום

את חלונות 7. כך שהיא תיבדוק איזה דור  מעבד יש במחשב.

פורסם

לא שמועה, היה שלב שמיקרוסופט אמרה שהיא תפסיק את התמיכה ואחרי לחץ קצת חזרו בהם:

https://blogs.windows.com/business/2016/08/11/updates-to-silicon-support-policy-for-windows/

מיקרוסופט האריכו את התמיכה ב-skylake עד סוף חיי חלונות 7 אבל אמרו שהמעבדים מהדורות הבאים לא כבר יתמכו רשמית, זה לא אומר שהם לא יעבדו בכלל אבל אני מניח שלא יהיו דריברים למעבדים וערכות שבבים חדשות והעדכונים שיצאו לא יבדקו על המעבדים החדשים ככה שאף אחד לא מבטיח שזה יעבוד טוב. 

נערך על-ידי etal

פורסם

זה נושא על תמיכה של מיקרוסופט בחלונות 7 ו 8.1  בעדכוניי אבטחה.

אז מה הקשר לתמיכת המעבדים בחלונות 7  ?

פורסם

תקרא שוב, לא סתם הכותרת היא לגבי שינויים ב-silicon support policy ולא לגבי עדכוני אבטחה כללים. 

השינוי העיקרי הוא שהתמיכה הרשמית ל-skylake על חלונות 7 ו-8 הייתה אמורה להגמר ביולי 2018 והם החליטו להאריך אותה עד סוף החיים של מערכת ההפעלה, לגבי הדורות הבאים כתוב שם בפרוש שאין ולא תהיה תמיכה:

• As previously communicated earlier this year, future silicon platforms including Intel’s upcoming 7th Gen Intel Core (Kaby Lake) processor family and AMD’s 7th generation processors (e.g. Bristol Ridge) will only be supported on Windows 10, and all future silicon releases will require the latest release of Windows 10.
פורסם

הם מנסים לגרום לחברות ופרטיים לבחור לקנות/לעבור לוינדוס 10.

מכריזים על X ואז חוזרים בהם.

מונעים Y ואז משחררים.

לא צריך להתרגש מכל שטות.

עולם של שקרים ומניפולציות המשרתים אינטרסים אגואיסטים.

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

מצטער על התגובה המאוחרת על הפוסט הישן אבל זה עשוי להיות רלוונטי/קריטי למתעניינים במעבד דור 7.

זו ממש לא שמועה או הצהרה הפיכה. זהירות לכל מי שקורא את צפירת ההרגעה הזו שאינה במקומה. 

הלוחות החדשים של KL (סדרה 7) אינם תומכים לא בחלונות 7 ולא בחלונות 8.

הלוחות תומכים בסדרה 7 ו 6 ובכל אחד מהם מופיעה הערה: תמיכה בחלונות 7,8 רק עם מעבד סדרה 6.

אכן, זה נובע מהרצון של MS לדחוף את הלקוחות בכוח לחלונות 10.

את זה אפשר ללמוד מכך שגם המעבדים החדים של AMD אינם תומכים בחלונות 7,8.

פורסם

בסדר תתקדמו ל 10 . :)

פורסם

נושא הדיון הוא מעבדים ולא לוחות אם ! ומיקרוספט  לא קשורה להחלטה אם לתמוך או לא במערכות הפעלה ישנות בלוחות אם חדשים!

נערך על-ידי Ivan

פורסם

אתה טועה...

זה לא עניין של הלוחות. זה עניין של המעבדים. 

הרי אותם הלוחות תומכים בחלונות 7,8 אך רק תחת מעבד מסדרה 6.

אותו הלוח, מעבד אחר ואין תמיכה בחלונות 7,8.... וזה חוזר לכל הלוחות ויחזור גם במעבדי ה ZEN. 

זה לא שהמעבדים מסדרה 7 כל כך שונים, זו הדרך של מיקרוסופט לדחוק החוצה את מע' ההפעלה הקודמות בצורה בריונית. 

ממש כשם שמיקרוסופט דחפה עדכון לחלונות 10 גם למי שבחר שלא לשדרג (לאחרונה הם הודו בכך והתנצלו) שיווק ביריוני. 

פורסם

אני מבטיח לך שזה יעבוד כמו שצריך גם עם מעבד מהדור שביעי.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

פורסם

מבטיח לי????

מבטיח גם למי שעומד לרכוש?

אם נאמץ את ההסבר שלך, אז יצרני הלוחות (השונים - לא אחד) פשוט החליטו לאבד קצת נתח שוק כי הם החליטו לפרסם שהלוחות שלהם לא מריצים חלונות 7 עם מעבדים מסדרה 7. לי לפחות, זה לא נשמע כמו החלטה עסקית חכמה. 

צריך להיזהר עם המלצות כאלו של יהיה בסדר, זה יעבוד עם חלונות 7. 

הלוחות כבר בשוק, המעבדים גם יצאו וכתובה ההזהרה של יצרן הלוחות שהלוחות שלו לא יריצו חלונות 7 עם מעבד מסדרה 7. 

אני מעדיף להאמין לייצרני הלוחות שאין להם סיבה לוותר על נתח שוק ללא סיבה. 

ועוד: יצרני הלוחות מתהדרים בבדיקות שהריצו על כל כך הרבה התקני חומרה של כל כך הרבה יצרנים שונים.

נראה לך שהם לא ניסו פשוט להריץ מע' הפעלה כל כך פופולרית ואהודה על הלוחות שלהם לפני שרשמו הערת הזהרה כזו?

פורסם

צודקים מיקרוסופט, זו עבודה מאוד קשה להתאים כלי ריגול ל3 מערכות הפעלה שונות.

מה גם שחסרים ב7/8.1 כלי ריגול נהדרים שנוספו ל10.

ככה הם יוכלו להבטיח מוכנות ריגולית לקראת 2020-23.

בדיוק בזמן למלחמה הגדולה.

פורסם

מעבדי קייבי לייק באופן חד וחלק לא תומכים רשמית בחלונות 7, על אף שאת רוב הפעולות ניתן לבצע בצורה תקינה. זה כולל גם את המעבדים הניידים. נתקלתי בלא מעט ניידים עם בעיות תאימות לציוד צד-שלישי כתוצאה מכך.

דברים כמו מדפסות למשל. יש סדרות שלמות של מדפסות שפשוט אי אפשר להפעיל בחלונות 7 עם מעבדי KBL

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים