פורסם 2016 בדצמבר 148 שנים אני מעוניין לקנות נייד מחודש מהסדרות העסקיות של השנתיים-שלוש האחרונות באיזור 1500ש"ח. מישהו יכול להמליץ על מקום טוב? עדיף בארץ אבל אפשר גם מחו"ל- מכיר רק את newegg אבל הם לרוב לא מפרסמים מפרטים מלאים/מדוייקים וגם לא עונים לפניות לגבי מידע יותר ספציפי על מפרט.
פורסם 2016 בדצמבר 148 שנים היי יד 2 וואללה שופס YNET https://www.google.co.il/webhp?sourceid=chrome-instant&rlz=1C1CHZL_enIL693IL693&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=מחשב+נייד+מחודש+למכירה
פורסם 2016 בדצמבר 148 שנים מחבר אני אתקן את השאלה- האם אפשר להמליץ על מקום שנחשב אמין? רצוי כזה שמספק אחריות של יבואן רשמי. למשל, קורצת לי מאוד ההצעה להלן: http://www.wallashops.co.il/מחשב-נייד-11-6-Lenovo-11e-4GB-128GB-SSD-WIN8-1/pi5SS40956 אבל אני מודאג מאוד מ"אחריות במעבדת היבואן YYY"
פורסם 2016 בדצמבר 148 שנים ציטוט של IlyaN אני מעוניין לקנות נייד מחודש מהסדרות העסקיות מה הקשר בין זה לבין מה שבחרת ? ז.א. - הנייד שבחרת לא טוב לשום דבר חוץ אולי לשחק בו טטריס או קאנדי קראש. לשאלה עצמה - במקרה הספציפי הזה - יש לך "אבא" בדמות וואללה שופס, שבמקרה של התחכמות יכולים לעזור, במידה והצדק אתך. נערך 2016 בדצמבר 148 שנים על-ידי askme
פורסם 2016 בדצמבר 148 שנים מחבר כן זה לא בדיוק נייד עסקי אלא סטודנטיאלי שלצרכים שלי זה לגמרי מספיק כי אני מייעד אותו ללימודים בעיקר עם איזה סרט אקראי דרך HDMI. אתה קצת מגזים לגבי היכולות, בכל זאת core m זה לא atom. ויש כונן SSD עם מספיק זיכרון. לא ראיתי נייד עסקי בתקציב שלי חוץ מ HP Elitebook 2170p ב-1400ש"ח שהייתי מחריג אותו מהדרישה שיהיה גג משלוש שנים אחרונות כי זה ממקום אמין, אבל מסתבר שהמסך שלו פשוט מזעזע. אני פתוח להמלצות כמובן... ולגבי ואלה-שופס, אתה בטוח שיש להם כזו מודעות של שירות לקוחות? הם יותר טובים מP1000, olsale ודומיהם? נערך 2016 בדצמבר 148 שנים על-ידי IlyaN
פורסם 2016 בדצמבר 178 שנים מחבר מצאתי באיביי מחודש של Dell עם אחריות לשנה ותווית סרטפיקאט רשמית: עכשיו איפה אני יכול לבדוק עם דל שאכן המחשב באחריות שלהם? עם איזה מספר אני פונה? למישהו יש נסיון עם זה? נערך 2016 בדצמבר 178 שנים על-ידי IlyaN
פורסם 2016 בדצמבר 188 שנים היי חפש SERVICE TAG . עם המספר הזה אתה יכול לבדוק באתר של דל אם יש אחריות ועד מתי.
פורסם 2017 בינואר 68 שנים מחבר אז קניתי את המחשב המחודש הנ"ל עם אחריות לשנה ורשמתי אותו על שמי עם הservice tag והוא עדיין מופיע עם אחריות לשלוש שנים אבל משנה שעברה, כלומר של הקונה המקורי. תוך כמה זמן זה אמור להתעדכן? נערך 2017 בינואר 68 שנים על-ידי IlyaN
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.