עבור לתוכן

המלצה על מקום לרכישת מחשב נייד מחודש

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין לקנות נייד מחודש מהסדרות העסקיות של השנתיים-שלוש האחרונות באיזור 1500ש"ח. מישהו יכול להמליץ על מקום טוב? עדיף בארץ אבל אפשר גם מחו"ל- מכיר רק את newegg אבל הם לרוב לא מפרסמים מפרטים מלאים/מדוייקים וגם לא עונים לפניות לגבי מידע יותר ספציפי על מפרט.

פורסם
  • מחבר

אני אתקן את השאלה- האם אפשר להמליץ על מקום שנחשב אמין? רצוי כזה שמספק אחריות של יבואן רשמי.

למשל, קורצת לי מאוד ההצעה להלן:

http://www.wallashops.co.il/מחשב-נייד-11-6-Lenovo-11e-4GB-128GB-SSD-WIN8-1/pi5SS40956

אבל אני מודאג מאוד מ"אחריות במעבדת היבואן YYY"

פורסם
ציטוט של IlyaN

אני מעוניין לקנות נייד מחודש מהסדרות העסקיות

מה הקשר בין זה לבין מה שבחרת ?

ז.א. - הנייד שבחרת לא טוב לשום דבר חוץ אולי לשחק בו טטריס

או קאנדי קראש.

לשאלה עצמה - 

במקרה הספציפי הזה  - יש לך "אבא" בדמות וואללה שופס, שבמקרה של התחכמות יכולים לעזור,

במידה והצדק אתך.

נערך על-ידי askme

פורסם
  • מחבר

כן זה לא בדיוק נייד עסקי אלא סטודנטיאלי שלצרכים שלי זה לגמרי מספיק כי אני מייעד אותו ללימודים בעיקר עם איזה סרט אקראי דרך HDMI. אתה קצת מגזים לגבי היכולות, בכל זאת core m זה לא atom. ויש כונן SSD עם מספיק זיכרון. לא ראיתי נייד עסקי בתקציב שלי חוץ מ HP Elitebook 2170p ב-1400ש"ח שהייתי מחריג אותו מהדרישה שיהיה גג משלוש שנים אחרונות כי זה ממקום אמין, אבל מסתבר שהמסך שלו פשוט מזעזע. אני פתוח להמלצות כמובן...

ולגבי ואלה-שופס, אתה בטוח שיש להם כזו מודעות של שירות לקוחות? הם יותר טובים מP1000, olsale ודומיהם?

נערך על-ידי IlyaN

פורסם

כל שמעתי, לגבי וואללה שופס.

לגבי הנייד, נו טוב, מקווה שלא תסבול .... :)

פורסם
  • מחבר

מצאתי באיביי מחודש של Dell עם אחריות לשנה ותווית סרטפיקאט רשמית:

$_122.JPG

עכשיו איפה אני יכול לבדוק עם דל שאכן המחשב באחריות שלהם? עם איזה מספר אני פונה?  למישהו יש נסיון עם זה?     

נערך על-ידי IlyaN

פורסם

היי

חפש SERVICE TAG .

עם המספר הזה אתה יכול לבדוק באתר של דל אם יש אחריות ועד מתי.

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר
אז קניתי את המחשב המחודש הנ"ל עם אחריות לשנה ורשמתי אותו על שמי עם הservice tag והוא עדיין מופיע עם אחריות לשלוש שנים אבל משנה שעברה, כלומר של הקונה המקורי. תוך כמה זמן זה אמור להתעדכן?

נערך על-ידי IlyaN

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים