עבור לתוכן

השוואה בין 2 מחשבים ישנים

Featured Replies

פורסם

שלום חברים :-)

חבר החליט שהוא קונה מחשב חדש ונתן לי את המחשב הישן שלו (שקנה לפני כשלוש שנים). המחשב הנוכחי שלי די ישן כבר (7 שנים), אבל שקניתי אותו - דאגתי לבחור חלקים טובים יחסית (זה למה 7 שנים אחרי אני עדין יכול לשחק איתו בצורה "סבירה"). חשבתי אולי לקחת מהמחשב של החבר חלקים מסוימים, אבל אחרי שבדקתי מה החומרה שלי אני לא בטוח שזה כדאי בכלל (למרות ההפרש שנים בניהם):

המחשב הישן שלי:

Intel Core 2 Quad Q6600

Asus P5Q

8GB RAM 400Mhz DDR2 5/5/5/15

Gainward Radeon HD 4850

המחשב של החבר:

Intel Core 2 Duo E8400

Asus P5Q

4GB Ram

ZOTAC Geforce 9600 GT DDR3 Pci Express 2

נראה מבדיקת Benchmarking שמצאתי ברשת שאין הרבה הבדלים בין המעבדים. לא משהו בכל אופן שמצדיק את כל הפירוק וההרכבה. לוחות האם זהים (למרות שאם אני זוכר נכון שלי הוא גירסת ה Pro שמגיעה עם CrossFire). אם לוחות האם זהים, אני כנראה אוכל להעביר את כרטסי הזיכרון. נראה גם שכרטיס המסך שלי משמעותית טוב יותר.
לפני שאני מוותר על זה לגמרי, רק רציתי לשמוע את חוות דעתם (אגב, אם יש צורף במידה יותר ספציפיי אני יכול לשתף אותו מ Speccy).

תודה!

פורסם

שלוש שנים? המחשב של החבר הוא מאותה תקופה כמו המחשב שלך, כמו שראית המעבד ושאר החלקים שלך טובים יותר.

פורסם
  • מחבר

כן, נקנה לפני שלוש שנים (לפני הקבלה). אני מניח שפשוט מכרו לו חומרה ישנה בזול. טוב - אני לא אשתמש בשום חלק (חוץ מהצורב כנראה) ואמצא למחשב בית חדש. תודה :-)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים