עבור לתוכן

זה כבר עבר כל גבול: החוצפה של יוטיוב

Featured Replies

פורסם

בהמשך לדיון הזה:

https://postimg.org/image/nb87odiu7 (אזהרה: עלול להכיל תוכן מיני/לא הולם. יש להיכנס בזהירות)

 

זה כבר עבר כל גבול! זאת פעם שנייה שאני נתקל בדבר הזה, שיוטיוב שואלים אותי כמה סירטונים בדף הבית של יוטיוב כוללים תוכן מיני לא הולם. נוצרת לי איזו שהיא הרגשה שהם מרגלים אחרי כתובת ה-IP שלי.

פורסם

OH NO!

יוטיוב העזו לשאול אותך שאלה על דעתך על השירות שלהם!

THE HORROR!

 

נ.ב. מה גרם לך לחשוב לרגע שיוטיוב לא עוקבים אחרי כתובת ה-IP שלך?

פורסם

איזה בדיוק תוכן "מיני-לא הולם" יש בתמונה שלך? כתפיים של בחורה?

 

יש כל כך הרבה פארנויה באינטנרט בזמן האחרון... כל החברות "עוקבות" חלק מהשירות שלהם זה לעקוב אחרי התוכן שצורכים בשירות שלהם כדי לנסות ולספק שירות "מותאם אישית".. לא אכפת להם איזה תוכן מוזר אתה רואה על גבי השירות שלהם. הם מספקים לך תוכן בחינם על חשבון פרסומות, הם עושים מזה כסף, תתמודד עם זה או שאל תשתמש בשירות בכלל. 

 

בכל מקרה, בכנות.. החוצפה היחידה שאני רואה זה להכנס לפלטפורמה עולמית כמו יוטיוב ולהתרעם על התוכן שיש שם רק כי זה לא הולך יד ביד עם אורך החיים שלך.

כמו להסתובב בירושלים ולהשחיט פוסטרים של סרטים כי יש עליהם בחורה וזה "מיני" ו"מעלה מחשבות לא רצויות".. 

 

ואם אתה כל כך רוצה להשתמש בשירות, תפסיק לפחד מזה ש"עוקבים" אחריך, תכנס עם המשתמש שלך ותגדיר לשירות איזה תוכן לראות ואיזה תוכן לא לראות.. ממש פיל בחנות חרסינה.. 

 

פורסם
  • מחבר
ציטוט של שניצל

OH NO!

יוטיוב העזו לשאול אותך שאלה על דעתך על השירות שלהם!

THE HORROR!

 

נ.ב. מה גרם לך לחשוב לרגע שיוטיוב לא עוקבים אחרי כתובת ה-IP שלך?

בעניין מחשבתי שיוטיוב עוקבים אחרי ה-IP שלי, זה שהם שאלו אותי בדף הבית שלהם, כמו שרואים בקישור לצילום המסך, לגבי התוכן שהם הטרידו אותי איתו בטור של ה"מומלצים" בצפייה בסירטונים לא כחולים, כפי שסיפרתי בדיון הקודם שנתנתי לו קישור בהודעה הפותחת, והעובדה שמשום שאני בחיבור ללא חייגן, אז כתובת ה-IP שלי היא קבועה. אם כי יכול להיות שאני טעיתי בזה משום שזה לא רק קורה במחשב שלי, אלא גם במחשב של אבא שלי ושל אימא שלי, שלהם בוודאי יש כתובות איי פי אחרות.

פורסם

אם המחשבים באותה רשת אז לכולם יש כתובת IP חיצונית זהה. 

פורסם

אני חושב שהבנת אותי לא נכון.

שאלתי: מה גרם לך לחשוב לרגע שיוטיוב לא עוקבים אחרי כתובת ה-IP שלך? וודאי שהם עוקבים אחריך. זה המודל שלהם. ככה הם יכולים לתת לך המלצות מותאומות אישית עבורך ולתפור פרסומות מתאימות לך.

 

חוץ מזה, אם אתה כל הזמן מדווח על סרטונים כלא הולמים, אז זה רק הגיוני שיוטיוב ימשיכו לשאול אותך כמה סרטונים לא הולמים יש לדעתך בדף.

פורסם
  • מחבר

שניצל: לא טענתי זאת.

David_K: כל מחשב נמצא במקום אחר. אז הם לא באותה רשת.

פורסם

זה לא יוטיוב

זה הק.ג.ב 

אני במקומך הייתי יורד למחתרת עד שיעבור זעם

 

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים