עבור לתוכן

מטרד ביוטיוב: פורנו, נשים בעירום ומה שלא יהיה, מופיע ב-Recommendation

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם:

בתקופה האחרונה, החל לי מטרד ביוטיוב בגלישה דרך פיירפוקס, בזמן שאני צופה בסירטונים בנושאי תאורה ומשחקי נוסטלגיה (סוניק, נמלולים וכ"ו). לאחר סירטון אחד או שניים, בטור של ה-Recommendation, מתחילים להחליף את הסירטונים האחרים בנושא שלי, סרטים כחולים ו/או סרטונים שיש (לפחות ב-Thumbnail שלהם) נשים בעירום, פורנו ומה שלא יהיה, כאשר מדד הצפיות שלהם מוחלף בציטוט "Recommended to you".

ניסיתי למחוק Cookies, נעלם למשך סירטון אחד או שניים וחוזר ורואים שזה מתגבר ככל שאני צופה ביותר סירטונים מאז המחיקה האחרונה של ה-Cookies. מחיקת כל היסטוריית פיירפוקס לא העלימה את המטרד, ונכון לרגע זה, הדרך היחידה שגיליתי שהמטרד הזה נעלם, הוא להכנס לחשבון הגוגל שלי, אז המטרד הזה נעלם כליל, אך אין לי כל חשק להכנס לחשבון הגוגל שלי בכל פעם שאני נכנס ליוטיוב.

איך נפתרים מהדרעק הזה לצמיתות?

פורסם

מה שאתה כותב לא נשמע כל כך הגיוני , ביוטיוב אין תוכן פרנוגרפי ועל מנת לראות סרטים שמסווגים למבוגרים חייבים לעשות לוגאין ולהצהיר על הגיל שלך.

בכל מקרה , פשוט תעשה לוגאין ותשאר ותסמן שיזכור אותך , לא צריך לעשות לוגאין כל פעם מחדש. 

בכלל עדיף להיות מחובר עם היוזר שלך כי ככה הוא יודע לאיזה ערוצים נרשמת ובמה אתה אוהב לצפות ולהתאים לך את התוכן יותר טוב.

פורסם
  • מחבר

ההיסטוריה של הפיירפוקס שלי (חוץ מסיסמאות שמורות והעדפות אתר) מוגדרת להמחק עם סגירתו, כך שבכל מקרה אני נאלץ להתחבר כל פעם שאני פותח מחדש את הדפדפן.

בגלל עניין הפרטיות של גוגל, אני נוטה לא להשאר מחובר לחשבון הגוגל שלי ברציפות, אלא כאשר אני מעלה סירטונים ליוטיוב.

בשביל להראות במה מדובר, אני צריך להעלות לדיון צילום מסך של המטרד הזה ביוטיוב, אולם יש עם זה בעייה כי מה שמופיע לי ביוטיוב עלול להיות תוכן שאסור על פי חוקי הפורום.

חשוב לציין כי יוטיוב שואל מה הגיל שלך בעת כניסה לסירטון עם הגבלת גיל, רק כאשר אתה לא מחובר לחשבון. אם אתה מחובר לחשבון, הוא מאפשר להכנס לסירטון חופשי מבלי להתריע על הגבלת גיל.

נערך על-ידי dor123

פורסם

לא חושב שיש הרבה מה לעשות אם אתה לא רוצה להיתחבר/להישאר מחובר.

כנראה שלא מעט אנשים שרואים את הסרטונים שמענינים אותך התענינו גם בסרטונים הללו ולכן אתה מקבל את ההמלצות האלו.

בדף הראשי יש המלצות על סרטונים לפי ערוצים , אתה יכול לנסות ללחוץ על האיקס ולבטל את הערוץ  ,אולי זה יעזור.

אני יודע שכשאני רואה 2 או 3 סרטונים בנושא מסויים הוא מתחיל להפציץ אותי בערוצים באותו נושא ואחרי כמה פעמים שאני מבטל את ההמלצות ע"י לחיצה על האיקס הוא מפסיק.

פורסם

נראה לי שצריך להיות פילטר לחסום תוכן למבוגרים בלבד?
בכל מקרה אין סירטי פורנו ביו טיוב עד כמה שידוע לי.

יש סירטונים של לידה בעירום(XD) ויש כאלה שעושים "כאילו ערום".

עושים כל מיני צילומים שזה נראה כאילו יש בחורה בערום או כאילו איבר מין של אשה, אבל זה סתם בכאילו. למשל הם יכולים לעשות צילום שנראה כמו איבר מין של אשה באצמעות הידיים XD.

אם יש ממש בחורות בעירום בTHUMBNAILS? לא זכור לי... יש מצב שכן ואז זה אוליי פילטר נגד תוכן למבוגרים(שנראה לי שצריך להיות ביו טיוב) אמור לעבוד?

פורסם
  • מחבר

יש אופציה ביוטיוב שנקראת Restricted Mode, שאמורה לחסום תוכן למבוגרים בלבד. ניסיתי אותה כאשר המטרד התחיל, וזה כלל לא עזר. הסירטונים השנויים במחלוקת, המשיכו להופיע ב-Recommendation, עם הכיתוב Recommended for you.

נכון לעכשיו, החלטתי שלפני שאני נכנס בפעם הראשונה ליוטיוב, אני מתחבר למשתמש שלי בגוגל על בסיס קבוע, כדי להיפטר מהמטרד הזה. כל האפשרויות הקשורות לפרטיות בהגדרות המשתמש שלי (כולל שמירת היסטוריית חיפושים וכ'ו), כבויות.

פורסם

אין פורנו ביוטיוב אז לא ברור על מה אתה מדבר.

אתה אולי מדבר על "תועבה" אבל מתכוון לאנשים בבגדי ים / הלבשה תחתונה, את זה יש לך גם בערוצים 2 / 10 בטלוויזיה.

או שאולי יש לך וירוס ששותל פרסומות לאתרי פורנו במסווה של המלצות יוטיוב.

לגבי ההמלצות של יוטיוב, הם מותאמים לדברים שמעניינים אותך........

אולי אם לא תהיה פרנואיד אז הם יכירו את תחומי העניין שלך בצורה טובה יותר.

פורסם

מצחיק.

אם הוא לא בודק את הסרטוני "תועבה" כנראה שמדובר סרטונים להם COVER פריים חושפני/מגרה שיגרום לאנשים להקליק עליהם, אך תוכנם לא תואם את אותו הפריים(כמו סרטוני הפאדיחות והצחוקים למיניהם).

אם הוא לוחץ כדי לצפות בהם, המנגנון של יוטוב לומד ומבין שאלו הסרטונים שהוא אוהב לצפות ולקבל כהמלצות בזמן שהוא צופה בסרטונים "משעממים" אחרים שאינם בהכרח קשורים.

ככל שהוא עושה זאת יותר, כך יוטוב יציע אותם יותר.

ובכך הוא יצר התופעה עליה הוא מדבר.

הפתרון?

אל תיכנס לסרטונים עם כותרות בומבסטיות(או לא), שהתמונת לינק שלהם נראית כמו פריים מסרט אירוטי.

ובכל זאת, כמי שנמנע מללחוץ על לינקים כאלו באופן כללי, גם אני מקבל מדי פעם הצעות שלהם בצד.

ישנם מסלולי הצעות/צפיה ביוטוב שהצליחו לקבל שירשורי צפיה מחוזקים סטטיסטית.

ורק על פי אלו יוטוב מסוגל לדחוף לי אותם כהצעה בזמן שאני צופה בסרטוני טימטום/צחוקים מסוג אחר...

סוג של: "רוב הצופים בסרטון זה אהבו גם את הסרטון המוצע, ולכן הוא מוצע"

אבל אלו בדרך כלל תוצאה של ההחלטה שלי לצפות בסרטונים דבילים שכותרותיהם מושכים את האידיוט המשועמם הקלאסי שילחץ על כל מה שיש לו כותרת בומבסטית ותמונה מושכת.

אז בכל זאת יש לי אשמה חלקית.

פורסם
  • מחבר

ניסיתי לבצע הדמייה של גלישה בסירטוני תאורה ביוטיוב מחוץ ליוזר שלי, כדי להעלות צילום מסך של המטרד, אם רבים ממכם לא מבינים על איזה תמונות מדובר בדיוק, והפעם לא הופיעו מבין הסירטונים של ה-Recommended for you, סירטונים עם Thumbnail שמרמז על פורנו/עירום וכד'.

אולם נראה לי שדבריו של ארט לגבי המטרד, הם אכן באמת מה שקורה לי ביוטיוב כאשר אני מחוץ לחשבון, שכן אכן שמתי לב לכך, שלאותם הסירטונים עם ה-Thumbnails בעלי העירום/פורנו, יש כותרות שמרמזת על היותם סירטוני פאדיחות וצחוקים, ואלו הסירטונים שהופיעו ב-Recommendation, שה-Thumbnails שלהם, שכלל עירום/פורנו, הטריד אותי.

נערך על-ידי dor123

פורסם

לא רוצה להישמע גזעני(כן רוצה) אבל הרבה מהסרטונים שמכילים תמונות אירוטיות כTHUMBNAIL הועלו ע"י רוסים.

ובחלקם הגדול הTHUMBNAIL בכלל לא קשור ולא נמצא בסרטון עצמו.

ועל פי הנסיון(הקטן מאוד) שלי זה נראה כמו פריחה(מהסוג האדמומי המתפשט והמגרד) בתחום סרטוני ה"צחוקים", שהרבה מהם מה לעשות... רוסיים.

ואם לא הצלחתי להישמע גזעני אז:

הרוסים אוהבים להשתכר מוודקה, לצפות(ולצחוק בקול רם) בסרטוני צחוקים ופאדיחות, ולהקליק על תמונות מגרות של נשים(רק נשים, כי ברוסיה הומופוביה עניין חזק).

ולכן השילוב הזה עם הסרטונים עושה קריירה.

מי לא צפה לפחות חצי שעה בסרטוני השיכורים והתאונות של שיכורים ברוסיה?

דרך אגב בקשר להומופוביה של רוסים.

חבר של חבר של חבר סיפר לי פעם שסיפר לו מישהו שסיפרו לו על מישהו שסיפר שצפה בסרטון טיזר פורנוגרפי בו מופיעה מישהי רוסיה שמספרת על עצמה כל מיני דברים באנגלית קלוקלת ומבטא רוסי כבד.

במהלך הסרטון היא אומרת "אני לא אוהבת הומואים כי זה... איכס.."

ובהמשכו מספרת על כך שהיא אוהבת גם נשים. xD

הומואים OUT.

לסביות IN.

תפור לגישה הרוסית הגברית הסטרייטית וההומופובית.

שעדיין(כמו כל הגברים הסטרייטים) מתגרים מסצנות לסביות.

נערך על-ידי Art Tatum

פורסם

מה אתה רוצה מרוסים עכשיו? חחח יש כל מיני "סוגים" של רוסים.

וגם לא רוסים אוהבים פורנו ובחורות ערומות...

שוב, לא הבנתי אם יש עירום מלא או כמו שנאמר "מרמז על עירום\פורנו" כי אם זה ככה אז אתה צריך לא לצאת מהבית כי יש פרסומות של נשים בהלבשה תחתונה או בבגדים חושפניים.

יש אנשים מגעילים בכל מקום, למעשה רוב האנשים בעולם הם מגעילים(שונאי חינם ומנייאקים) האנשים הטובים(עדינים וטובי לב) הם מיעוט...

עריכה: אגב, איך אתה יודע שה"רוב" שמעלים כאלה סירטונים הם רוסים? לפי מה אתה יודע? כמות צפיות? כי נראה לי שרוב הצפיות יהיו בערוצים של אמריקאים דווקא.

יכול להיות שפשוט בגלל ההמלצות שאתה מקבל זה נראה לך כמו הרוב? שואל מאיפה אתה יודע...
ראיתי גם מתיחה של ערבים שהם כאילו הולכים עם כפייה וזורקים תיק ובורחים כאילו הניחו מטען חבלה. בהתחלה זה היה מצחיק אבל הם עשו את זה ממש מגעיל ככה שאנשים ממש הסתכנו והם בכלל לא אמרו להם שזו מתיחה אחר כך.

נערך על-ידי Sargon

פורסם

מה אני רוצה מרוסים?

עוד סרטוני דאחקות כמובן...

ואם אפשר גם THUMBNAIL אירוטי ללא שום קשר לתוכן הסרטון. xD

נערך על-ידי Art Tatum

פורסם

יש כל מיני רוסים... יש את הרוסים העדינים החנונים... ויש את הרוסים הכבדים ה"ערסים" יש כל מיני :P

גם לא רוסים עושים סרטוני דחקות... יכול להיות שיותר מרוסים. לא יודע...

טוב הבנתי שזה בהומור...

פורסם
  • מחבר

נכון לרגע זה, כל הסירטונים שיש להם Thumbnail אירוטי, אשר מופיעים לי ב-Recommendations ובדף הבית של האתר, בעת מעבר בין סירטוני תאורה שונים, הם עם כותרת באנגלית. אולם בתקופה שזה רק התחיל, היו גם כאלו עם כותרות בשפות אחרות. בכל מקרה, בתקופה שבהן עוד דיווחתי על הסירטונים האלו כמכילים תוכן לא הולם, אכן בחלקם לא היה קשר בין ה-Thumbnail לבין תוכן הסירטון עצמו, שנראה לגיטימי, דבר שאילץ אותי לדווח עליהם כספאם ולא כבעלי תוכן לא הולם, כי רק אז, יש אפשרות לדווח על Thumbnail מטעה.

• 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

זה לא רק אתה.
פיודיפאי מדבר על זה בדקה 6:00

נערך על-ידי Iv0ry

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים