עבור לתוכן

הכירו את מארז ה-Thunderbolt 3 החיצוני הזול ביותר. בינתיים

Featured Replies

פורסם

חברה בשם AKiTiO מצטרפת בסטייל לקטגוריה היוקרתית שתאפשר לכם להפוך כל מחשב עם חיבור Thunderbolt 3 למפלצת גיימינג

לכתבה

פורסם

אני יחזור שוב ושוב מה שאני אומר בכל פוסט לגבי המארזים של כרטיסי מסך החיצוניים. זה לא שווה את זה ! הלפטופ הכי זול עם Thunderbolt 3 הוא XPS 13 9360 עם מעבד i5 7200u עם שתי ליבות שזה לא הכי טוב לגיימינג ומגיע בתג מחיר של $800 מאתר החברה נוסיף $300 על המארז הזה ועוד $250 לפחות לכרטיס מסך מכובד זה כבר יוצא לך $1350 שבמחיר הזה אפשר כבר להשיג נייח עם 4 ליבות לגיימינג שיהיה לך בבית (אם כבר תככנת גם ככה לחבר את הכרטיס מסך בבית ולשחק שם אז זה לא משנה לך) ובנוסף איזה כרומבוק לשימוש של מחוץ לבית (כי מה כבר אפשר לעשות עם כל לפטופ אחר שכרומבוק לא יכול לעשות מחוץ לבית* , ולא אני לא עומד לשחק במשחקים בבתי קפה). *אפשר להתקין לינוקס על כרומבוק כדי להוריד דברים שאי אפשר לעשות עם chromeOS

פורסם

או פשוט לקנות לפטופ עם כרטיס GTX 1060 שקרוב ביכולות לנייח ב1350$ האלה

פורסם

גם נכון. אבל שווה רק אם אתה באמת זקוק ללפטופ גיימינג אם אתה מטייל בתדירות גבוה להרבה זמן זה שווה את זה . אם אתה כמוני בבית או משבוע הבא בצבא אין טעם להשקיע בלפטופ כי באותו מחיר אתה משיג נייח עם ביצועים טובים יותר. לי אישית כרומבוק יספק את כל צרכיי כשאני מחוץ לבית והוא טוב בהרבה בחינות : זול, חיי סוללה , אינטרנט (שלשם זה הוא נועד). רק המודלים הזולים עשויים מפלסטיק שזה מבאס וכרומבוק פיקסל המהמם יקר. great laptop isn't cheap and cheap laptop isn't great.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים