עבור לתוכן

ל-NVIDIA יש שני מיליארד סיבות לחגוג

Featured Replies

פורסם

דור כרטיסי מסך חדש והצלחות בעולם המקצועני מספקים למפתחת השבבים הצלחה עצומה וחסרת תקדים

לכתבה

פורסם

me to!

פורסם

לא מחזיק מניות שלהם... לצערי אבל אני כן מחזיק ומאמין בקבוצה האדומה במיוחד שדלפו המחירים...(: סביבות 300 דולר לsr7 לא רע בכלל!!!! מראה שיהיה רשמי מה זה יעשה למניה

פורסם

*שתי

פורסם

תלמד עברית לפני שאתה מנסה לתקן :) שני מיליארד.

פורסם

תמיד מעדיף לקנות AMD יחס עלות תועלת הרבה הרבה יותר משתלם וגם אני עוזר לאנדרדוג (:

פורסם

איך הגעת לזה בדיוק? סיבה זה נקבה.

פורסם

אבל זה לא שתי סיבות, זה שני מיליארד. ה"שני" מתייחס למיליארד.

פורסם

ספר את זה לעשרים ושתים השכנות שלי.

פורסם

@captaincaveman

גם שתי מיליארד גברים כי זה מיליארד ולא גברים?

פורסם
ציטוט של ag43

ספר את זה לעשרים ושתים השכנות שלי.

לעשרים ושתים השכנות שלך לא אספר את זה, אבל אם היו לך שני מיליון שכנות הייתי מספר להן.

ציטוט של RobotCop

@captaincaveman

גם שתי מיליארד גברים כי זה מיליארד ולא גברים?

קצת יצא לך הפוך, אבל זה חמישי ואנחנו כבר עייפים מהשבוע אז נסלח לך.

מיליארד זה זכר. לכן שני מיליארד גברים. לא רואה איפה כתבתי שתי מיליארד...

וכדי שתפסיקו להביך את עצמכם:

https://www.safa-ivrit.org/dikduk/numbers.php

(בסעיף של מספרים גדולים)

פורסם

משעמם להם שם באקדמיה? מספר סמוך תמיד הולך לפי הסומך. זה שמתחשק להם לשנות את הכללים מדי פעם כדי להצדיק את קיומם לא משנה את זה.

פורסם

אף אחד לא עושה בושות, בטח ובטח בהשוואה לעברית הספרותית המודרנית (ימלך, באמשך, נירלי) שבה אנחנו נתקלים כל יום. מותר גם ללמוד שהחוקים קצת השתנו למרות שאני לא כ"כ מבין את מהות השינוי. כאילו, עכשיו זה נכון לומר שיש עשרה מיליון נשים שהולכות לים?

@ag43 - אם יש גוף אחד שלגביו זה כן משנה זו האקדמיה ללשון. אם הם שינו, ולא משנה למה, זה כן משנה :)

פורסם

לאו דווקא. אני אישית איבדתי את אמוני בהם כשהחליטו שהטיית השם ברבים היא ע"פ רוב הקבוצה (אם יש יותר ילדות מילדים יפנו אליהם כילדות) וחזרו בהם אחרי לחץ ציבורי. זה מסביר לך את השיקולים.

פורסם

^^ לא אמרתי שהם חכמים שם באקדמיה או אפילו שהם יודעים מה הם עושים או למה. אבל אם יש גוף שאמור לשמור על השפה המסכנה הזו שנאנסת כל יום כל היום הם הגוף הזה ולכן מה שהם אומרים זה כן משנה, ביחוד (אם לא רק) בוויכוחים לשוניים חסרי תועלת :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים