עבור לתוכן

הכירו את המסך שמסוגל להציג 240 פריימים בשנייה

Featured Replies

פורסם

העין הננו-ביונית לא יכולה ללכוד יותר מ-6000 פריימים ב-12K לשניה. בנימה יותר רצינית, כבעלים של 144HZ, לא הולך לחזור למסך בעל refresh rate נמוך יותר, אלא אם הסיבה ממש טובה

• תגובות 45
  • צפיות 9.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

240 פריימים, בהחלט בהצלחה עם כרטיסי המסך.. חבל מסך כזה אם אין כרטיס מסך שיכול להוציא מספר כזה של פריימים, לפחות במשחקים של היום.

פורסם

מעניין (אבל פרט לקצב רענון המסך די מעפן)

פורסם

הפרטים האחרים חוץ מהרזולוציה לא מעניינים

פורסם

Nadav Smoler

פורסם
ציטוט של GoldenHD

אם היה אפשר לסנכרן את קצב ריענון המסך לקצב הרענון של העין שלנו לא הייתה צריך יותר מ24fps

אני מסכים אתך שאם היה אפשר לסנכרן את קצב הריענון של העין עם קצב הריענון של המסך, היה שיפור ניכר, אבל עדיין היה צריך בערך 200 fps כדי לקבל חווית תנועה ראליסטית מלאה.

תדלג לדקה 3.5 

פורסם

רק גיימרים יכולים להבחין בזה האדם הממוצע לא יראה את ההבדל

פורסם

1080P

פורסם

כן אבל לגיימינג מעניין אותך יותר קצב רענון מאשר רזולוציה

פורסם

קשה לי להאמין שתצליח להבדיל בין 144 ל240

פורסם

פלוס לא מספיק רזולוציה משפיעה המון על החוויה

פורסם
ציטוט של אורח Tom Taborovski

קשה לי להאמין שתצליח להבדיל בין 144 ל240

חלק מהיוטיוברים הגדולים (ליינוס ביניהם) הוכיחו שרואים את הבדל בין 120HZ ל144HZ (למרות שכפי שהם בעצמם מציינים - הוא בכלל לא משמעותי).

אני מבטיח לך שהרוב המוחלט של האנשים ישימו לב להבדל בין 144 ל240 כי הקפיצה מאוד גדולה.

מה שכן, לפי איזשהו סרטון שראיתי ביוטיוב, כנראה 250~ זה כבר יהיה הגבול עבור העין האנושית (כלומר ההבדל בין 300 ל1000 כבר לא יהיה מורגש), לא זוכר את שם הסרטון.

בנימה אישית, אני כן מחפש את ה120HZ בכל המשחקים (כולל אסטרטגיה ופעולה בגוף שלישי) מלבד 2 ז'אנרים:

מרוצים - שם באמת אין הבדל מעל 45HZ.

בFPS אפילו ה144 לא מספק אותי.

פורסם

גיימרים ה לא סופרמן ולא רואים דרך עופרת.. אתה לא תבדיל בין שום תדירות מעל 100 הרץ. למשל בין ה114 שלך לבין ה240 שהנוכלים האלה מוכרים

פורסם

גבר זה פשוט לא נכון. תנסה ותבין שרואים הבדל ברור בין 144 ל60. אני לא יודע איך זה 240 אולי זה באמת יותר מדי אבל אני לא אגיד משהו לפני שניסיתי בעצמי.

פורסם

לא אמרתי שלא מבדילים בין 60 ל144.. אמרתי שמעל 100 לא מבדילים. ומעל 60 זה פשוט מיותר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים