פורסם 2016 בנובמבר 149 שנים מסך הגיימינג החדש של המותג Zowie מבית חברת BenQ ינסה לבדוק כמה מהר זה כבר מהר מדילכתבה
פורסם 2016 בנובמבר 149 שנים אני כבר רואה תגובות של "אבל העין האנושית לא יכולה לראות יותר מ 24 פריימים לשניה"
פורסם 2016 בנובמבר 149 שנים למעשה אין מספר מדוייק של פריימים בשנייה שהעין האנושית יכולה לראות, וזה משתנה מאדם לאדם, אך 250 פריימים זה רף נפוץ ולכן כנראה שבצאת מסך זה לחנויות אנו מתקרבים לרבייה בתחום קצבי הרענון של מסכים. בנוגע למסך עצמו, קצת מבאס הפאנל הלא איכותי וחוסר התמיכה בגיסינק, אבל כנראה ששום דבר לא מושלם.
פורסם 2016 בנובמבר 149 שנים לא מסכים איתך.. לפני כמה חודשים עברתי למסך של 144hz ותאמין לי, ברגע שאתה רואה אפילו מהדברים הכי קטנים כמו להזיז את העכבר אתה לא תוכל לחזור ל60 (:
פורסם 2016 בנובמבר 149 שנים ציטוט של אורח Shahaf Hazan לא מסכים איתך.. לפני כמה חודשים עברתי למסך של 144hz ותאמין לי, ברגע שאתה רואה אפילו מהדברים הכי קטנים כמו להזיז את העכבר אתה לא תוכל לחזור ל60 (: כל מי שאומר שיותר מ60 fps זה מיותר אין לו מושג על מה הוא מדבר, כנראה שהוא אף פעם לא ניסה יותר מזה, וכנראה שהוא שחקן קונסולה שחושב שגם 30 זה מספיק טוב.
פורסם 2016 בנובמבר 149 שנים אם היה אפשר לסנכרן את קצב ריענון המסך לקצב הרענון של העין שלנו לא הייתה צריך יותר מ24fps
פורסם 2016 בנובמבר 149 שנים הוא ברזלוציה של 1080,ככה שהגיוני שיש כרטיסים שיעמדו בכמות פריימים הזאת...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.