עבור לתוכן

דרוש מפרט ללימודי הנדסת חשמל

Featured Replies

פורסם

. מה התקציב המקסימאלי?4500

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את התקציב

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?תכנות,משחקים

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.פיפא

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).- (15.6/14) 1920-1080

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?צורב

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?6

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.

9. מתי מתוכננת קניית המחשב?בבלאק פריידי

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד?

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות:

חובה SSD.

אני מתכנן לקנות מחשב בבלאק פריידי ללא מע"מ כך שהתקציב המקורי היה 3500+ אך לאור ההנחות שיהיה התקציב הוא בערך 4.5K.

הסתכלתי על דגמים כגון:

HP Pavilion 14-AL112NJ

Asus UX310UQ

HP Pavilion 15-au000nj

HP Pavilion 14-al106nj

מעדיף כרגע את מחשבי הHP לפי הנתונים, רציתי מחשב אסוס אך לא ראיתי מחשבים קלים שלהם.

אשמח לתשובה מה עדיף מבין הדגמים לדעתכם ואם יש דגם אחר שדומה במרכיבים( כגון מעבד i5 או i7 עם 256 SSD ומעלה כרטיס גרפי נורמלי רזולוציית HD משקל של מקסימום 2 קילו וזיכרון ראם של 8 גיגה מינימום אשמח לשמוע).

פורסם

היי

נהוג לתת קישורים למה שאתה רוצה / הסתכלת.

פורסם

טוב.

הארשון עם מסך שהוא לא IPS.

השניים אחריו הם כן, ואף על פי כן, אאל"ט המסך כהה מידי ובעייתי.

האסוס לא לכאן ולא לכאן.

ולמה אתה מחפש בבאג ?

פורסם
  • מחבר

אם אפשר הסבר לגבי IPS ואם התכוונת שבראשון המסך כהה מדי ובעייתי?

אממ אני מחפש בבאג כי זה די קרוב לי וכי ראיתי שההפרשים בין KSP אייבורי לבאג הם גג 100 שקלים... עקרונית יכול להיות שאקנה מקי אס פי או מאיבורי פשוט היה לי נוח להביא לך תקישורים משם

פורסם
  • מחבר

אני מהצפון... ככה שבכל מקרה אילת לא באה בחשבון... אבל בבלאק פריידי יש מבצעים בבאג בגלל זה..תודה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים