עבור לתוכן

חוות דעת מפרט 7K למשחקים

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? 7000

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500, לשדרוגים משמעותיים

2. מה שימושי המחשב? בעיקר למשחקים, סרטים, ושימוש יומי יומי בסיסי

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). X

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: 

בעיקר משחקי RPG. כגון skyrim עם מודים, Witcher 3, Fallout 3-4, Farcry', בנוסף משחקי אסטרגיה - Civilization 5-6, CK2, Total War. מדי פעם משחקי FPS וMOBA.

הגדרות גבוהות ברזולוציה 1080, אם כי אני רוצה לשמור את האפשרות לשדרג ל1440P בעתיד. מתכנן על מסך Samsung S27D390H. (אם שווה לקנות יחד עם המחשב אז מצויין, אבל נראה לי שאזמין מחו"ל, נראה יותר זול משמעותית ככה).

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אשמח להצעות לגבי עכבר ומקלדת איכותיים, לא חובה לגיימניג, עדיפות לאלחוטיים, אם אפשר לכלול בתקציב מצויין, אם לא אז אין צורך.

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? X

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8? 5

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? אני לא בטוח בצורך, גם לא כל כך מבין בעניין. האם באמת צריך?

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? עדיף הרכבה בחנות. מערכת הפעלה ווינדוס 10, 64, עברית.

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. עדיפות לאזור ירושלים, אבל לפי מה שבדקתי לא ראיתי חנויות איכותית באזור. מוכן להגיע לאזור המרכז.

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בחודש הקרוב, מקווה אולי למצוא מבצעים שווים לחלק מהרכיבים בבלאק פריידי וסייבר מאנדיי הקרובים. (כנראה שבעיקר לSSD, אבל אולי גם לדברים אחרים).

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? X

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא קריטי, אבל אשמח אם יהיה אפשרות לתת שדרוג עוד 2-3 שנים שישאיר אותו עדכני למשחקים חדשים.

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: האם שווה לי לחכות למבצעים בסוף החודש? או שלא יהיה שינוי משמעותי במחירים?

לגביי הקייס - גם לא מבין יותר מדי בעניין. אין לי בעיה של מקום, אז מעדיף אחד גדול שהיה נוח לפתוח, לנקות, עם זרימת אוויר ואיכותי. תכלס בחרתי אחד שפשוט נראה לי טוב - אשמח לדעה נוספת.

בניתי בStartPC מפרט לפי הידע הבסיסי שלי על חלקי מחשב, מבוסס על אחד המפרטים המומלצים פה מהאתר, עם שינויים קטנים שלי. אשמח לחוות דעת, הצעות וכו....

תודה רבה!

logo-dark.png
מפרט זה הורכב ב - www.startpc.co.il - סטארט מחשבים
אודים | חיפה | תל-אביב | אשדוד | קריית מלאכי

מעבד: 1075 ₪ - Quad Core i5 6600K Skylake 3.5Ghz S1151
לוח אם: 759 ₪ - Gigabyte GA-Z170X-Gaming 3 S1151
זכרון: 498 ₪ - 8G Corsair Vengeance LPX DDR4 2400Mhz CL14   (כמות: 2)
כרטיס מסך: 2220 ₪ - * מבצע * - Gigabyte GeForce GTX1070 8G D5 1594Mhz G1 Gaming
דיסק קשיח: 729 ₪ - * מבצע * - SSD Samsung 850 EVO 500GB SATA III
באנדל (מארז + ספק): 865 ₪ - * חדש במבצע * - Corsair SPEC-ALPHA Black-Red + FSP Hydro-X 650W 80+ GOLD 
קירור אוויר למעבד: 145 ₪ - Arctic Freezer 13
תוכנה: 399 ₪ - * מבצע * - Windows 10 64 bit Hebrew OEM
משלוח: 35 ₪ - על ידי חברת שליחויות UPS

מחיר סופי: 6725 ₪ למזומן  
 6859 ₪ לאשראי עד 10 תשלומים

נערך על-ידי Kinorey
עדכון מפרט

פורסם

אני חושב שאני ואתה די באותו ראש, מציע לך לעקוב אחרי הדיון שאני פתחתי. מלבד זאת, אתה רוצה ווינדוס 10 אבל במפרט סימנת ווינדוס 8.1, שים לב.

פורסם

ספק בינוני מדי.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של FthkuMeis

אני חושב שאני ואתה די באותו ראש, מציע לך לעקוב אחרי הדיון שאני פתחתי. מלבד זאת, אתה רוצה ווינדוס 10 אבל במפרט סימנת ווינדוס 8.1, שים לב.

לא שמתי לב לזה באמת, תודה! למזלי זה אפילו מוזיל את המפרט. ואני באמת עוקב אחרי הדיון שפתחת.

ציטוט של none77

ספק בינוני מדי.

בחרתי בספק חדש, FSP Hydro-X 650W 80+ GOLD. מה דעתך?

פורסם

ספק מצויין.

550W גם מספיק אבל אין להם, היית הולך על זה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים