עבור לתוכן

סוגים והמהרות של GTX1070

Featured Replies

פורסם

היי חברה, לא מזמן התחדשתי במחשב ואת הכרטיס מסך קניתי באמאזון.

עכשיו כמו באמזון היו מלא אפשרויות ומחירים ואני לא ידעתי ממש מה לבחור, בסוף הלכתי על ה

EVGA GeForce GTX 1070 FTW DT

עכשיו ראיתי שהמומהר שלו זה איזה 1700, ורוב האחרים זה יותר בכיון של 1800

זה אמור לשנות משמעותית בביצועים? אפשר להגדיל את זה אם מספיק קר במארז או משו? גם שמעתי של Nvidia יש איזו טכנולגיה שמשנה אוטומטית את התדר מ 1600 ל 1800

אם משו מבין ויכול לעזור לי אני אשמח.

תודה חברה

פורסם

כתבתי מאורח, זה המשתמש שלי

ועוד משו, אם קניתי את הכרטיס לפני יום באמזון, יהיה ל יאת הבעיות חימות האלה או שסידרו אותם?

מצרף קישור לדף המוצר:

https://www.amazon.com/EVGA-GeForce-Support-Graphics-08G-P4-6173-KR/dp/B01IA9HLMM/ref=sr_1_2?s=electronics&ie=UTF8&qid=1479031304&sr=1-2&keywords=gtx%2B1070&th=1

פורסם

תוריד msi afterburner הכרטיס שלי לא מומהר בכלל מהמפעל ורץ על 2100(1060)

פורסם

OK, תודה אחי.

מה ההבדל בין התוכנה של msi לזאת שלevga?

לאיזה סוג הכרטיס שלך? למה באמת שלא ראיתי כרטיס של EVGA בלי המהרה

פורסם

כרטיס של zotac, מה ההבדל? לא יודע, שתי התוכנות אמורות לעשות אותו דבר הafterburner יותר ותיקה.

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

ההבדל בין הFTW DT לFTW:
הFTW DT הוא עם לוח בעל עיצוב רפרנס כמו הSC בעוד שהFTW הוא בעל לוח קצת יותר משופר (תודה ל djelectric )

בקשר לחוסר בפד תרמי בכרטיסי הGTX 1070/1080 של EVGA, אם חושב שמדובר על כרטיסי הFTW, תבדוק אם הכרטיס שלך נמצא בסדרות האלו בקישור הזה
אם הכרטיס שלך בסדרה, הם ישלחו לך פד תרמי שתדביק על הכרטיס. תוכל גם לשלוח להם את הכרטיס והם יחליפו לך אותו.
EVGA אמרו (קישור לוידאו של JayzTwoCents) שאם למישהו יפגע הכרטיס מההדבקה של הפדים זה לא יפגע באחריות של הכרטיס.

דיון בפורום על כך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים