פורסם 2016 בנובמבר 79 שנים אשמח לדעת איך המחשבים האלה? כי הם כביכול תחת "מבצע" (למרות שאנחנו יודעים מה זה מבצע בארץ)... אני נוטה למחשב של עד hp15-ay109 בגלל המחיר שלו ואני לא צריך מעבד i7 זה מחשב לסטודנטית תואר שני בביולוגיה, אז זה בעיקר לכתיבת טזה, הרבה וורד, הרבה גרפים, והרבה ג'אנק באינטרנט כמו צפיה ישירה וסרטים וכל הדברים האחרים שסטודנטים עושים...
פורסם 2016 בנובמבר 89 שנים מחבר השאלה היא האם המחירים האלה הם באמת מבצעים, או שמא הם "מבצעים". כאלה שהמחירים בהם סתם מחירי שוק רגילים
פורסם 2016 בנובמבר 89 שנים מחבר ומחיפוש באינטרנט, זה המידע שיש על המסך: 39.6 cm (15.6") diagonal FHD SVA anti-glare WLED-backlit (1920X1080)
פורסם 2016 בנובמבר 89 שנים היי שמע, הכי טוב זה לקרוא ביקורת על הנייד באתר אמין. ולגבי המחיר - גם לבדוק ברשת. כרגע אין לי זמן לא לזה ולא לזה,לצערי.
פורסם 2016 בנובמבר 89 שנים טוב, בקשר למחיר, יש לך כמאתיים וחמישים ש"ח חיסכון יחסית למחיר בחנויות - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=931770 בסה"כ נייד לא רע. אם כי איכות המסך עדיין תעלומה, שכן בכמה מדגמי HP המסך היה מאכזב. זה לא בהכרך המצב כאן, אבל ..... נערך 2016 בנובמבר 89 שנים על-ידי askme
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.