עבור לתוכן

GT 740 (או RX460)

Featured Replies

פורסם

פתחתי כאן שרשור על בעיות עם ה 7870 שיש לי וכנראה הוא מת. אז אני פותח שרשור נוסף כדי למצוא יורש

יש בעיית כספים כרגע והתקציב שלי נמוך, משהו כמו 400 ש"ח. מה שנכנס לי בתקציב זה ה GT740 עם חריגה זניחה למעלה.
איך לדעתם הוא יתמודד עם משחקים שהם לא שיא הגרפיקה כמו AA,CS? רזולוציה 1080, לא חייב הגדרות גבוהות. אבל כן FPS שיהיה תמיד לפחות 30 כדי שירוץ חלק.
שאלה נוספת האם הכרחי 2GB או שהגרסה הזולה מעט יותר עם 1GB תספיק?

אופציה שניה היא RX460. יש פה חריגה מהתקציב שבגדול בעייתית לי. אבל אם אתם חושבים שהכרטיס הראשון לא יתמודד עם הדרישות אז לא תהיה לי ברירה אלא לגייס עוד קצת כסף וללכת עליו.

תודה

פורסם

כמו שהסברתי לך, הפרש הביצועים הוא אדיר. RX 460 חזק מ-GT 740 לא ב20-30-40 אחוז, הוא מפכיל את הכח שלו ומוסיף עוד.

GT 740 יתאים (חשוב לוודא שמדובר בגרסת GDDR5 או DDR5 לצורך העניין), ויספיק, אבל ששיפור כל כך משמעותי נמצא 120 שקל מעל, הייתי ברצינות שוקל.

אתה מחפש נחמה שבקניה זולה, אני לא יכול להביא לך כזאת

פורסם
  • מחבר

תודה שוב על כל העזרה
אני מבין שאכן משתלם להכפיל את הכוח בעוד סך הכל 120 שקל. העניין הוא שאני באמת לחוץ בכסף, אחרת לא הייתי חושב על זה אפילו, אז אם ה 740 אכן יריץ את המשחקים שציינתי ברזולוציה הזו ובאופן חלק, אז אני מעדיף לחסוך את הכסף, כי ממילא אני לא צריך יותר מזה. אז הוא אכן יעמוד בזה? והאם גרסת ה 1GB תספיק ? (DDR5)

פורסם

מאור אם אתה לחוץ בכסף ממליץ לך מאוד לקנות יד שניה!
ממש חבל לבזבז 400 ומשהו שקל על משהו שלא משתלם בעליל מבחינת ביצועים למחיר.

נערך על-ידי elikh

פורסם

הכרטיסים בשוק הנמוך ביותר זו היסטוריה, הליבה הגרפית המבנת במעבדים החדשים לא נופלת מהם משמעותית אם בכלל.

בשנה הבאה אמור להיות GPU מובנה ברמה דומה לRX460 ולכן חברות לא ממש משקיעות שם...

הGT740 אפילו יותר ישן ממה שאתה חושב, זה כרטיס זהה לGT640 עם עוד כמה MHZ, ככה שזה כרטיס שוק נמוך מ2012.

CS ומשחקים ישנים הוא יריץ, אבל לא ממש יותר מזה.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של djelectric

כן

אגב מצאתי את זה

http://plonter.co.il/detail.tmpl?sku=GV-R725OC-1GI

זאת עסקה מעולה, הרבה יותר מה-GT 740. מחיר מעולה ותוספת ביצועים של 20%+ מעליו

האמת שזה יושב לי פצצה בתקציב אז אם הוא גם יותר טוב מה 740 (שאפילו הוא יעמוד במשימה) אז אני הולך עליו.

נתפשק על AMD, אולי אני בטראומה אבל אם העסקה טובה אז נתעלה על זה.

תודה רבה על העזרה, גם לשאר העוזרים. לגבי יד שניה פה אני באמת מעדיף ללכת על בטוח. לשמרנות יש מחיר ואני מעדיף לשלם אותו.

נערך על-ידי maorwtf

פורסם

שחרר את הנושא של ה"טראומה" יש מיליוני אם לא מיליארדי כרטיסים משתי החברות שמתו מהר יותר מהכרטיס שלך...

נערך על-ידי עידן פ.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של עידן פ.

שחרר את הנושא של ה"טראומה" יש מיליוני אם לא מיליארדי כרטיסים משתי החברות שמתו מהר יותר מהכרטיס שלך...

כן, זה בדיוק מה שאני עושה, אני אקנה את ה AMD

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים