פורסם 2016 בנובמבר 29 שנים 'חוק הפורנו' של חברת הכנסת שולי מועלם עבר בהצלחה קריאה טרומית בכנסת, אך בגירסה מוצנעת שלא תכפה חסימה על כל הצרכניםלכתבה
פורסם 2016 בנובמבר 29 שנים כותרת דבילית. זה שהכותב חושב ככה לא הופך את זה ל"נצחון אנשי הרשת". להיפך, כולנו מפסידים.
פורסם 2016 בנובמבר 29 שנים אתה בכלל קראת את הכתבה? שום דבר לא השתנה למעשה מהמצב שהיה לפני החוק, חוץ מזה שעכשיו הספקיות מחוייבות לא רק לכלול את האופציה לסנן אתרים למי שמבקש - אלא גם לפנות אליהם באופן יזום על מנת ליידע אותם שהאפשרות קיימת.
פורסם 2016 בנובמבר 29 שנים הצעה ובקשה לתיקון בכל מקום שצריך להופיע שמה של חבר הכנסת שxxx מxxx יצויין שמה כך
פורסם 2016 בנובמבר 29 שנים ציטוט של Milford Cubicle אתה בכלל קראת את הכתבה? שום דבר לא השתנה למעשה מהמצב שהיה לפני החוק, חוץ מזה שעכשיו הספקיות מחוייבות לא רק לכלול את האופציה לסנן אתרים למי שמבקש - אלא גם לפנות אליהם באופן יזום על מנת ליידע אותם שהאפשרות קיימת. ברור שקראתי ועצוב לי שהחוק הזה רוקן מתוכנו בגלל חוסר עמוד השדרה של פוליטיקאים.
פורסם 2016 בנובמבר 29 שנים ציטוט של ag43 ברור שקראתי ועצוב לי שהחוק הזה רוקן מתוכנו בגלל חוסר עמוד השדרה של פוליטיקאים. אה, כלומר אתה תומך בו ובחסימה בכפיה כמו בסין... וואו. עצוב.
פורסם 2016 בנובמבר 29 שנים ואני גם חושב שצריך להוציא להורג את מי שצופה ולמכור את האיברים שלו. תפסיק להוציא דברים מפרופורציות. תשוחח עם אנשי מקצוע על החשיפה של ילדים (7<) לתכנים כאלו ותבין שהמצב הנוכחי חייב להשתנות.
פורסם 2016 בנובמבר 29 שנים זה הולך להיות כמו המאגר הביומטרי. רעיון אידיוטי שימשיכו לנסות להעביר אותו. זה משרת מטרה מסויימת.
פורסם 2016 בנובמבר 29 שנים Liron Ben-David במילים אחרות החברות רק יתחייבו לשאול את הלקוח אם הוא מעוניין בחסימת פורנו לא יכפו עליו לחסום
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.