עבור לתוכן

AMD 7870 - אין תצוגה עם דרייבר

Featured Replies

פורסם

שלום
אני הבעלים מזה שנתיים של Sapphire 7870 2GB
היום במהלך משחק המסך השחיר. אחרי דקה של חוסר תגובה ריסטארטי, ומסך הלוג-אין לא עולה בכלל (המסך נשאר שחור) אלא אם נכנסים למצב בטוח.
חיפשתי קצת על התקלה ומסתבר שאני לא היחיד שנתקל בה. אחרי שמסירים את הדרייבר הווינדוז עולה גם כרגיל. אבל ברגע שאני מתקין דרייבר - שוב מסך שחור חוץ ממצב בטוח. ניסיתי את זה מספר פעמים (גם בעזרת תוכנות לניקוי דרייברים ישנים ואז התקנה חוזרת).
עוד לא ניסיתי לפרמט ואני מעדיף להמנע מזה, אבל עד אז אני חושש שזו בעית חומרה (כך מתואר בקישור). רציתי לשאול האם יש דרך לבדוק בוודאות מה מקור הבעיה?

שאלה נוספת:
אם הבעיה אכן בחומרה, איזה כרטיס מסך מומלץ לקנות שיהיה באותה רמה של הנוכחי שלי? (מעדיף Nvidia כדי שזה לא יקרה לי שוב..)

פורסם

קורה, אם הכרטיס תקול אין מה לעשות אם הוא לא במסגרת אחריות (הוא לא... נכון?).

בין 15% ל-35% שיפור ביצועים יש לך היום את GTX 1050 2GB החדש. עולה קצת יותר מ-600.

אם יד שניה בא בחשבון, תוכל למצוא משהו כמו GTX 950 או אפילו GTX 760 עד 400 שקל.

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובה.
כנראה שבאמת קורה. הכרטיס בן 3 (התבלבלתי, לא שנתיים) אז אני מניח שאין כבר אחריות.
למען האמת, בעיקר עקב חוסר תקציב, אני מוכן אפילו להתפשר טיפה על ביצועים. אבל כל עוד זה באמת בסדר גודל של הביצועים של מה שיש לי (נניח עד 10-20% פחות). האם יש משהו כזה ושעולה בערך 400?
יד שניה אני מעדיף להמנע, כדי שלא ימות לי שוב הכרטיס :(

פורסם

חדש? אתה בצרות, אולי אפשר למצוא משהו עם חצי ביצועים. GT 740 עולה 410~, והוא כמעט חצי כח מה-7870 שלך.

אם אתה רוצה ביצועיסט ראוי, אתה חייב לטפס מעט לתחום  RX 460 שעולה 560 היום, אבל הוא של AMD (חסרון פיקטיבי)

פורסם
  • מחבר

כנראה אני אתפשר על זה...אין לי ברירה
יש לך לינק למקום שמוכר במחיר הזה? ויש משמעות מיוחדת ל 1 או 2 GB? מה לגבי מהירות הזכרון? (DDR3\5). סתם שואל כדי לדעת אם יותר משמעותי הזכרון או ה GPU עצמו.

לאחרונה אני משחק רק ב Americas Army, לא משחק שאמור להיות שיא הגרפיקה. איזה כרטיס מסך מינימלי יריץ אותו באיכות טובה על 1920X1080? (כי אולי רק כרטיס מסך פשוט ואז אני לא צריך איזה overkill, לפחות עד המחשב הבא כשיהיה לי כסף).
אגב בינתיים חיברתי את המסך לכרטיס המובנה בלוח אם. יש לי אפשרות לשחק אבל רואים פשוט נורא.

פורסם
  • מחבר

בהמשך לתגובה הקודמת:

הצלחתי להגיע להגדרות איכות סבירות מבחינתי, אך קצב הרענון פשוט זוועה - מגרד את ה 20 מלמטה וזה ממש מורגש.

בואו נגיד שאני מעוניין באותן הגדרות וקצב רענון מינימלי שמוגדר חלק (לדעתי 25-30, כלומר תוספת של 10fps או במילים אחרות 50% יותר). מהו הכרטיס הזול ביותר שיספק זאת?

הכרטיס המובנה הוא intel graphics 4000

על מעבד i5 3570

8gb זכרון אבל הוא מנצל רק 1

פורסם

אתה חייב להשקיע את המינימום בשביל כרטיס מסך סביר, חבל שאתה סגור ליד שניה, כי יש שם מציאות בגרושים שיהוו שיפור משמעותי.

אתה גם יכול לקנות GT 730, אבל פשוט חבל על הכסף

פורסם
  • מחבר

אני פשוט לא רוצה ששוב פעם ילך לי כרטיס מסך. הכרטיס הקודם היה בשימוש 3 שנים, שמרתי עליו טוב, ממש לא שיחקתי הרבה. ועדיין הלך. אז אני לא רוצה לקחת כרטיס מסך עם קילומטראז' ושעוד שנה אצטרך לקנות שוב.
ה 730 לדעתך יענה על הדרישות שלי? לשם פורפורציה, פי כמה הוא טוב (נגיד מבחינת FPS על אותן הגדרות) מהכרטיס המובנה (intel graphics 4000)?

דבר נוסף אם אני אלך על יד שניה אני אוריד את התקציב שלי אפילו יותר (פשוט פסיכולוגית קשה לי לשלם אותו סכום שהייתי מוכן לשלם על חדש. גם כשאני כביכול* מקבל יותר), אז אני מאמין שאני אחפש משהו ב 200-250. קשה לי להאמין שאמצא משהו משמעותית עדיף בסכום הזה. אבל אני לא מבין בתחום.
*כביכול כי אמנם הביצועים יהיו עדיפים אך הכרטיס משומש וטומן בחובו סיכון גבוה יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים